Magrama Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Konrad Mądry

Szczecin

Opinie o Magrama Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Konrad Mądry

bezrobotna 2014-05-28 10:42:56
witam, uważajcie na tę Firmę, na rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko:pakowacz (pakowanie przypraw )Pracodawca obiecuje pierwszy miesiąc umowę zlecenie-wynagrodzenie 1500 zł netto,potem umowa o pracę na 3 m-ce okres próbny -wynagrodzenie 1600 zł netto,następnie umowa na stałe, soboty i nadgodziny dodatkowo płatne-praca marzenie(usunięte przez administratora)
3
ofiara 2014-05-28 11:16:22
Witam, potwierdzam słowa użytkownika o nicku " bezrobotna", pracowałam tam i Pani Brygadzistka stwierdziła po 5 dniach, że źle pakuje paczki i, że musi mnie zwolnić. Dziwne dla mnie to było, ponieważ przez pierwsze 4 dni byłam chwalona za swoją pracę i nie było żadnych uwag do mnie. Nagle 5 dnia po pracy zostałam zwolniona. Proszę uważać na tą firmę. Nie polecam pracy tam !!!
4
ania 2014-05-29 09:47:33
witam, w końcu ktoś się odważył i napisał prawdę, potwierdzam wystawione opinie
4
Brunetka 2015-04-16 12:57:53
Potwierdzam wszystkie opinie,brygadzistka,nie miła,bezczelna,zazdrosna o swojego meza magazyniera,zneca sie psychicznie nad pracownikami,co chwile zmieniaja sie tam nowi pracownicy a zostaja tylko Ci ktorzy wchodza w tylek Pani Edycie lub pracuja tam po nascie lat i milczą,atmosfera jakby siekiere zawiesic,wyglada to tak jakby brygadzistka byla szefowa a nie sam szef,oczekuje od poczatkujacych pracownikow zeby pracowali jak ona po 25 latach. Z całego serca nie polecam !
4
ruda 2015-05-09 12:31:51
Potwierdzam każdą z osobna opinie Pani brygadzistka Edyta i jej zajeb........sty małżonek to banda debili i nieudaczników życiowych. Brygadzistka jest bezczelna, chamska, używa wulgaryzmów w stosunku do pracowników z czego każdy milczy ( w moim przypadku ja nie milczałam tylko się z nią inteligentnie kłóciłam ale zdałam sobie sprawę że nie zna ona znaczenia słów jakie się do niej mówiło ) jest niewykształcona osoba po 8 klasach więc czego się spodziewać do tego należało by tam wysłać sanepid bo każda przyprawa jest zamiatana z ziemi wraz z brudem i wsypywana ponownie, nie ma ciepłej wody w kranie widocznie szef oszczędza żeby mieć na kolejnego suwa, brak jest odzieży ochronnej. Pani brygadzista nosi biżuterie która w każdej chwili może spaść do przypraw, długie szponiaste pazurska ( widocznie w taki sposób się dowartościowuje bo czuje się jak szefowa ) he he he he he brak słów STANOWCZO ODRADZAM PRACY W TYM ZAKŁADZIE
4
brygadzistka 2015-05-23 21:14:08
Witam , jeżli Pani jest taka odważna na forum spolecznosciowym i nie potrafi podpisac swoim imieniem to nie zmienia faktu ze nie wiem kim Pani jest . To co jest tutaj napisane przez Panią jest nie wiarygodnym kłamstwem , a co do wyksztalcenia na Pani miejscu bym sie nie wypowiadała . Jeśli osoba uważająca się za inteligentna i wykształconą nie pogrąża sie na takim portalu. A obczerniać jest najprościej jeśli nie potrafi sie podołać pracy . A Pani wpisem zajmą sie odpowiednie Organy .
2
megusta 2015-07-06 02:18:34
Witam. Pracowałem w "Magrama" niedługo, ale i tak nie mogę uwierzyć, że tyle tam wytrzymałem. Były to długie lata temu. Szef był osobą leniwą, i nie chciało mu się doglądać własnego biznesu. Co innego Szefowa - kobieta szczera, miła, z każdym rozmawiała jak z rodziną. Nie miała jednak nic do powiedzenia. Nie pasowała do szefa. A szkoda, bo człowiek pogonił wspólników i miał łeb na karku. Wszystko mogło być dobrze. Miał wtedy dobrą bazę do zbudowania zaufania ze strony pracowników. Na swoje nieszczęście i własne życzenie szargał jako pracodawca swoją opinie, ponieważ wygodniej i o wiele prościej było mu wyręczać się kobietą, która była od niego w pełni zależna - braki w wykształceniu, braki w kulturze osobistej, braki w higienie, braki w urodzie - jednym zdaniem uratował tej marnej, jakże wulgarnej istocie życie. A do tego w czasie imprez po pracy Pani Edyta po alkoholu nie potrafiła trzymać języka za zębami. Drażniła mnie jej niewdzięczność i jednocześnie denerwowało mnie to, bo wiedziałem co ta Pani ma w głowie. Zakład pracy podczas nieobecności szefa był w rękach kobiety rozchwianej emocjonalnie. Może szef nie był tego świadomy? A może było mu to "na rękę"? Jeśli Pani Edyta i Pan Arkadiusz pójdą na emerytury, to skończą w samotności. Po odejściu wyjechałem ze Szczecina. Nie wiem czy zakład jeszcze istnieje. Wiem jedno, jeśli istnieje, to jestem przekonany że nic się nie zmieniło. Z zewnątrz miejsce urocze, ale dobrze radzę, unikajcie go jak diabeł święconej wody. Dziękuję i pozdrawiam.
3
Już nie pracownik 2015-07-20 02:44:55
I oto cała Pani brygadzistka. Prosimy nie regulować odbiorników ponieważ cytuję i proszę zwrócić uwagę na pisownię dużymi literami:

"Witam , JEŻLI(?) Pani jest taka odważna na forum spolecznosciowym i nie potrafi podpisac swoim imieniem to nie zmienia faktu ze nie wiem kim Pani jest . To co jest tutaj napisane przez Panią jest NIE WIARYGODNYM kłamstwem , a co do wyksztalcenia na Pani miejscu bym sie nie wypowiadała . Jeśli osoba uważająca się za inteligentna i wykształconą nie pogrąża sie na takim portalu. A OBCZERNIAC(?) jest najprościej jeśli nie potrafi sie podołać pracy . A Pani wpisem zajmą sie odpowiednie ORGANY(?)".

Komentując można zwrócić uwagę na używanie słów które nie istnieją (np. jeżli, obczerniać), słów o których pisowni ta kobieta nie ma zielonego pojęcia, stawianiu odstępu przed znakiem kropki oraz błędami w stylistyce i interpunkcji (Arku, wytłumacz Edycie co to takiego, a przy okazji wytrzyj jej pianę z kącików ust) itd, itp... Jednym zdaniem, edukacja utknęła na piątej klasie szkoły podstawowej w standardzie komunistycznym. A jakby tego było mało, nawet na portalach społecznościowych nie potrafi się powstrzymać od gróźb, w tym przypadku "na wesoło" - "organami". Strach pomyśleć co by mogła nam zrobić grożąc na przykład skrzypcami. Organy brzmią dumnie, a skrzypce obsługiwane nieumiejętnie potrafią wkurzyć. Tak że Pani Edyto... Edytko... Edziu... skrzypce w dłoń i do dzieła! Na nutach na pewno też się Pani nie zna, to chociaż raz w życiu naprawdę szczerze da Pani dowód swojej bezużyteczności. A największy ubaw miała z Pani osoby i słownictwa brygada syna szefa podczas rozładunków dostaw towarów.
Ps.
Proszę o wytłumaczenie zdania:

"Jeśli osoba uważająca się za inteligentna i wykształconą nie pogrąża sie na takim portalu.",

ponieważ go po prostu nie rozumiem. Ale to nic nie szkodzi, bo Pani chyba też. Poza tym cały Pani wpis jest war
4
Już nie pracownik 2015-07-20 02:57:28
I oto cała Pani brygadzistka. Prosimy nie regulować odbiorników ponieważ cytuję i proszę zwrócić uwagę na pisownię dużymi literami:

"Witam , JEŻLI(?) Pani jest taka odważna na forum spolecznosciowym i nie potrafi podpisac swoim imieniem to nie zmienia faktu ze nie wiem kim Pani jest . To co jest tutaj napisane przez Panią jest NIE WIARYGODNYM kłamstwem , a co do wyksztalcenia na Pani miejscu bym sie nie wypowiadała . Jeśli osoba uważająca się za inteligentna i wykształconą nie pogrąża sie na takim portalu. A OBCZERNIAC(?) jest najprościej jeśli nie potrafi sie podołać pracy . A Pani wpisem zajmą sie odpowiednie ORGANY(?)".

Komentując można zwrócić uwagę na używanie słów które nie istnieją (np. jeżli, obczerniać), słów o których pisowni ta kobieta nie ma zielonego pojęcia, stawianiu odstępu przed znakiem kropki oraz błędami w stylistyce i interpunkcji (Arku, wytłumacz Edycie co to takiego, a przy okazji wytrzyj jej pianę z kącików ust) itd, itp... Jednym zdaniem, edukacja utknęła na piątej klasie szkoły podstawowej w standardzie komunistycznym. A jakby tego było mało, nawet na portalach społecznościowych nie potrafi się powstrzymać od gróźb, w tym przypadku "na wesoło" - "organami". Strach pomyśleć co by mogła nam zrobić grożąc na przykład skrzypcami. Organy brzmią dumnie, a skrzypce obsługiwane nieumiejętnie potrafią wkurzyć. Tak że Pani Edyto... Edytko... Edziu... skrzypce w dłoń i do dzieła! Na nutach na pewno też się Pani nie zna, to chociaż raz w życiu naprawdę szczerze da Pani dowód swojej bezużyteczności. A największy ubaw miała z Pani osoby i słownictwa brygada syna szefa podczas rozładunków dostaw towarów.
Ps.
Proszę o wytłumaczenie zdania:

"Jeśli osoba uważająca się za inteligentna i wykształconą nie pogrąża sie na takim portalu.",

ponieważ go po prostu nie rozumiem. Ale to nic nie szkodzi, bo Pani chyba też. Poza tym cały Pani wpis jest war
3
Salamandra 2015-08-14 00:29:40
Najpierw była Nexia, później Almera. Recykling pełną gębą. Kupujący zadowoleni, i szef się cieszył. Jakby chciał sprzedać na wolnym rynku, to by grosze dostał. A tak kasa do niego wróciła.
3
czerwona 2015-08-26 11:15:45
ORGANYYYYYYYYYY HEHEHEHEHEHE ależ Ty kobieto grożna jesteś straszysz mnie brrr już sie boję. Widzę prawda w oczka kole niesamowicie, bo wreście Cię tu przygnała Twoja ciekawość i dobrze. Bez powodu nikt by tu nie zaglądał i Ty też jakbyś była taka nieskazitelna a że jest inaczej więc czytaj Babo bo wszyscy co tu napisali na Twój temat maja RACJĘ.Po to są fora żeby wystrzegać się takich ludzi jak Ty i ta firma...........wstydzić się powinnaś za swoje zachowanie traktowanie ludzi a szczególnie za swój wulgaryzm w słowach i jakże puste, proste słowa nic nie znaczące.
2
Xxxx 2015-08-28 18:31:01
Witam dopiero dzisiaj zapoznałam się z opinią firmy magrama i potwierdzam wszystkie opinie na ten temat.Szkoda słów!
3
ostry pazurek 2015-08-31 11:28:37
Xxxx a miałaś widzę styczność z tą firmą w szczególności z panią brygadzistka........... no szkoda szkoda słów i łamania języka. Powinna sobie opinie o sobie wydrukować i patrzeć na nie każdego dnia.
3
Życzliwa anonim 2015-10-04 12:34:15
Piszę jako anonim, ponieważ jestem znana w tej firmie. Powiem tylko dwie rzeczy: pierwsza, to szkoda mi Pani Ewy która przez lata pracowała przy zgrzewaniu torebek, a ta wredna Urszula (sąsiadeczka z osiedla brygadzistki) tylko wbijała jej nóż w plecy. Druga rzecz, to warte zajęcia się przez odpowiednie "organy":-D kwestią poruszonego wyżej rozładunku dostaw towaru przez ekipę synka szefa odnośnie umowy o pracę, opłacania podatków od wypłaconych im wynagrodzeń, itp. Jeśli wszystko było legalne, to dobrze. Cześć i chwała. Ale nie sądzę aby do końca było to robione zgodnie z prawem.
3
megusta 2015-12-30 20:06:34
Ciekawe, czy firma "NETTO" Sklepy Spożywcze wie, (tak na prawdę, a nie na papierze) co pod względem higieny i prawdziwej jakości się dzieje w firmie, która sprzedaje im 90% swojej produkcji... ???...
3
kk 2016-01-12 18:16:17
Witam
Firma dała ogłoszenie do gazety ze potrzebuje ludzi do pakowania lisci laurowych w domu, czy ktoś na forum podpowie mi czy warto z nimi wejsc w współprace i czy sa wypłacalni?
1
Salamandra 2016-01-19 00:06:15
Eeeee... Z tego co napisano wyżej wynika, że lepiej poszukać innego zajęcia, bo NIKT nie napisał tutaj ani jednego dobrego słowa o tej firmie. Nawet prawa ręka szefa - Pani brygadzistka. Pracownicę w imieniu dyrekcji zwolnił w bramie magazynier i już nie została wpuszczona do zakładu, więc z Tobą mogą zrobić to samo. Stanowczo odradzam kontakt z tą firmą. Dobrze radzę.
4
Salamandra 2016-01-19 00:12:42
Kiedyś w ogólnej fali krytyki w stronę Biedronki zawsze znalazł się ktoś, kto chociaż napomkną o tej sieci "coś" miłego, ale firmy Magrama to nie spotka. Na to, co ich tutaj spotkało po prostu zasłużyli sobie w 100 procentach.
2
jestem 2016-02-19 19:37:49
tam muszą pracować robokopy które wyręczą w pracy leniwą brygadzistkę ....czyli zmutowane zmodyfikowane klony jak Ania pachołek brygadzistki ale takich robotów więcej nie ma w tym kraju więc każdy przeciętny człowiek czyli bez nadprzyrodzonej mocy - jak Ania - nie zna dnia ani godziny kiedy zostanie wyrzucony przez brygadzistkę -bo na przykład jakaś pracownica tzn. pakowaczka przypraw ,opadnie z sił rozładowując tonę folii , lub zemdleje przywożąc po raz 10 w ciągu dnia wózkiem ręcznym po 250 kg. przypraw w workach ... wdycha się pył z pieprzu , majeranku, papryki ,oregano itp,zwłaszcza w trakcie czyszczenia maszyny które odbywa się przynajmniej 2-3 razy dziennie gdzie wszyscy się duszą w pyle , kaszląc i nie raz wymiotując.. następnie z całego zakładu pył się sprząta - czyli dodatkowo etat sprzątaczki-praca bardzo ciężka ,atmosfera straszna ,nie wolno rozmawiać , brygadzistka wiecznie z papierochem w pysku jej mąż też smród papierochowy nie do zniesienia kiepy leżą wszędzie i wszystko poprzypalane -krzesła , kibel , grzejniki...tragedia -gdyby to był mój interes już dawno wymieniła bym tych dwoje-co to za szef ślepy czy głuchy czy... nie dokonczę . Z CAŁEGO SERCA ODRADZAM !
3
ostry pazurek 2016-03-07 15:27:22
Widzę, że w tej pseudo firmie nic się nie zmieniło. Dziwię się jeszcze że ta firma istnieje a ma takiego wykształconego szefa na poziomie, który powinien bez mrugnięcia wyj....ać wszystkich którzy tam pracują. To się tam dzieje to nikt nie uwierzy jak na własne oczka nie zobaczy...... brygadzistka powinna dla przestrogi powiesić sobie te opinie nad łóżkiem i modlić się aby któregoś dnia nie trafiła na silniejszą od siebie. Nie polecam pracy w tej firmie ani jednego dnia a gównie przez Panią brygadzistkę heehhe patologiczną szefową z niskim zasobem słów. Mam nadzieję , że na starość odczujesz grzechy swojej pracy i postępowania, a twój już nie sprawny kręgosłup to tylko twój początek więc warto się zastanowić jaką jesteś podłą, wulgarną, tępą kłamliwą kobietą......dla ludzi którzy tam pracują albo pracowali...............
3
szelma 2016-03-13 20:45:45
ZARABIA 3-KROTNIE WIECEJ OD INNYCH PRACOWNIKOW, ROBI MNIEJ OD INNYCH (BO MA ZJE..NY KREGOSLUPWIEC NIE DZWIGA NICZEGO)PAKUJE TAKIM TEPEM JAK WSZYSCY - A WSZYSTKICH KRYTYKUJE , BUNTUJE NA WSZYSTKICH SZEFA I WYLATUJA CI CO ZARABIAJA TRZYKROTNIE MNIEJ OD NIEJ - CZY TO SIE PANU OPLACA/? NIE LEPIEJ 3 ZA 1 ????
3
Zostaw swoją opinię o Magrama Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Konrad Mądry - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magrama Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Konrad Mądry