Pyramid Centrum Zarządzania Nieruchomościami Stanisława Wójcik

Warszawa

Opinie o Pyramid Centrum Zarządzania Nieruchomościami Stanisława Wójcik

Stefania 2014-11-04 15:22:37
Pracowałam w Pyramidzie rok i starczy. Widzę, że nie tylko ja pracę tam miałam niesamowicie stresującą, co było zasługą kierownictwa. Ciągłe napięcie, raporty i tłumaczenie dlaczego tak mało zrobiłam danego dnia. Wychodziło na to, że obijamy się 9 godz dziennie (9 bo bardzo często nie wyrabiamy się w 8 godzinach).

Nie polecam
19
Wafelek 2015-05-29 19:43:43
Pyramide to firma, której zdecydowanie nie polecam !!!!!!!!!!!!!!
15
jajo 2015-08-21 10:30:22
NIE AKCEPTUJĘ TAKICH POSTAW U PRACODAWCY, NIE POLECAM.
7
Alfons 2015-10-21 00:48:20
oj nie lubię jak pracodawca w taki sposób traktuje pracowników.
8
ania 2016-02-04 16:28:03
Witam. Możesz napisać coś więcej o atmosferze pracy w tej firmie i ogólnie o tym jak się tam pracuje? Jakie sa zarobki? Zaprosili mnie na rozmowę kwalifikacyjną i zastanawiam się czy warto próbować. Pozdrawiam.
Endzi86 2016-03-31 19:01:46
Witam,
Anno mialas rozmowe,jezeli tak to jak oceniasz wizyte w tej firmie? Zastanawiam sie nad tym pracodawca ale po takich opiniach to chyba nie skorzystam.
1
ZAWIEDZIONY 2016-04-29 10:20:03
PYRAMID CENTRUM ZARZĄDZANIA NIERUCHOMOŚCIAMI - BARDZO NIEUCZCIWA PREZESOWA, NIESŁOWNA I NIESTETY FAŁSZYWA PASKUDNIE - GENERALNIE NIE POLECAM, CHOĆ PIERWSZE WRAŻENIE ROBI BARDZO DOBRE, PO POZNANIU BLIŻEJ WYŁAZI PODŁY CHARAKTER. GENERALNIE, TA FIRMA TO SYF W ZŁOTYM PAPIERKU. NIE POLECAM PO TRZYKROĆ.
10
Pracownik 2016-05-20 16:46:12
Uważam, że źle się stało że moderator portalu usunął kilka wpisów, odzwierciedlających atmosferę firmy Pyramid.
4
Zostaw swoją opinię o Pyramid Centrum Zarządzania Nieruchomościami Stanisława Wójcik - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pyramid Centrum Zarządzania Nieruchomościami Stanisława Wójcik