Polska Korporacja Nieruchomości Marcin Helwig

Poznań

Opinie o Polska Korporacja Nieruchomości Marcin Helwig

EN 2015-05-27 18:26:43
Nie polecam pracy, a raczej wyzysku w tej firmie. Głodowe stawki, niezrozumiały zakres obowiązków, podobnie osoby postawione wyżej - mają przez szefa na głowę "dokładane" ponad miarę co przekłada się na nerwową atmosferę w pracy. Panuje atmosfera ciągłej niestabilności i niepokoju - dramat !!
3
borys 2015-06-29 19:51:29
zgadzam sie z przedmówcą z każdym jego słowem. Praca w tej firmie to koszmar ......
1
Marcin Helwig 2015-10-06 15:22:43
Opinię tą pisze Pani Agnieszka, która była stażystką w naszej formie i została "wyrzucona"
Marcin Helwig 2015-10-12 18:09:43
"borys" - nadmieniam także, iż w naszej formie od początku jej istnienia pracował i pracuje tylko jeden mężczyzna. Z firmy odeszła sama jedna księgowa, która wyjechała do pracy do Angli (bardzo miłe i kulturalne pożegnanie z pracą). Po około dwóch latach pracy zwolniona został także jeszcze jedna Administratorka nieruchomości. Pozostałe osoby, które zostały zatrudnione pracują nadal w firmie. Gdyby był wyzysk to raczej więcej osób by się zwalniało.

Pani Agnieszka (stażystka wyrzucona ze stażu po chyba dwóch tygodniach odbywania stażu z Urzędu Pracy) odmawiała wykonywania poleceń służbowych kierownika - po prostu nie chciało jej się pracować.
przezorny 2015-11-18 13:43:56
Proszę uważać na tą firmę i inne firmy kierowane przez tego właściciela. Ta firma wszystkich oszukuje finansowo. Jeżeli nie chcecie mieć kłopotów finansowych to proszę nie związywać się z nią w żaden sposób, ponieważ już bardzo dużo osób zostało przez tego pana oszukanych.
Damian 2015-12-13 00:57:20
Panie "przezorny" skoro Pan Helwig " oszukał" tylu ludzi to rozumiem, że prowadzone są sprawy sądowe. Proszę zatem podać ich sygnatury.
Oczywiście nie poda ich pan bo piszesz człowieku kompletne bzdury i nawet nie masz kręgosłupa moralnego żeby się przedstawić
piotr 2015-12-29 20:50:19
Z Panem Marcinem współpracuję od początku istnienia firmy i czytając mało pochlebne opinie wypisywane przez ''klientów'' nie rozumiem o co chodzi bo czy miła profesjonalna a przede wszystkim pomocna obsługa zasługuje na krytykę? Mam nadzieję,że podobnego zdania będą wszyscy ci z którymi ta firma współpracuje a konkurencja zamiast pisania bzdur powinna podnieść standard swoich usług aby dorównać firmie Pana Marcina. TAK TRZYMAĆ
dociekliwy 2016-03-19 19:26:08
A osiedle na mikołajczaka w obornikach ? co to za afera z wodą?
Marcin Helwig 2016-07-14 16:14:10
Szanowny Panie. Na osiedlu przy ul. Mikołajczaka 10-11 w Obornikach nie było nigdy żadnej afery z wodą.
Bardzo chętnie poznam osobę, która wypisuje takie pomówienia. Jeżeli nadal twierdzi Pan, że takowa afera była to niech ja Pan przedstawi - ja ze swojej strony wyrażam pełną zgodę na taką publikację.

Przyznaję, że czuję się zażenowany konkurencją, która stosuje tak podłe chwyty.
Admin 2016-09-06 12:48:29
Panie Helwig to ciekawe co Pan pisze , Pani Agnieszka odeszła bo ja tratowaliście jak śmiecia i złożyła skargę oficjalną na was w Urzędzie Pracy . Do tego nie przeszkoliliście jej jak i innych pracowników w zakresie podstawowych zasad BHP ORAZ PPOŻ.
2
marekp59 2016-10-05 08:48:07
Dorzucę i ja kamyczek do tego ogródka ; swego czasu współpracowałem z firmą Pana Marcina Helwiga. Współpraca układała się dobrze. Pan Marcin jasno i precyzyjnie określa Swoje oczekiwania i oczekuje ich realizacji. Jeżeli ktoś nie rozumie oczekiwań Klienta i nie chce lub nie umie ich spełnić to niech zajmie się czymś innym. Dodatkowo mogę dodać z mego okresu współpracy tez to iż nie ma żadnego problemu z kontaktem telefonicznym z Paniami w Biurze w Poznaniu ( Biura z Obornik nie znam) Więc reasumując mogę w swoim imieniu wystawić dla PKNFM laurkę
Zostaw swoją opinię o Polska Korporacja Nieruchomości Marcin Helwig - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polska Korporacja Nieruchomości Marcin Helwig