Autoryzowany Serwis PolKas

Kraków

Opinie o Autoryzowany Serwis PolKas

anonim 2011-02-06 13:13:26
Drogi [usunięte przez moderatora] pisz wiecej ciepłych słów bo to jedyne ciepłe słowa o tej Firmie . A robota to jest w polu .
2
Kriss 2013-04-10 10:21:11
Panowie napiszcie coś konkretnego. Co to znaczy, że robota jest w polu. Mają ogłoszenia,że szukają pracowników i było by dobrze wiedzieć coś o nich zanim podejmie się pracę.
krakowianka 2013-10-01 22:53:06
Nie pakuj się tam... najgorsza firma w jakiej pracowałam... Dla właścicieli liczy się tylko wyzysk pracownika... wykorzystają a potem jeszcze zdeptają i na koniec wytrą sobie buty...
2
Niedoszły klient 2014-04-06 15:56:06
Nie polecam, brak profesjonalizmu (usunięte przez administratora) ignorancja
1
mat 2014-04-20 22:08:48
uwazajcie. pracodawca zatrudnia pracownika na mieciac(usunięte przez administratora)
1
klient 2014-12-02 15:08:33
Nikomu nie polecam współpracy z tą firmą, nierzetelni, nie dotrzymują terminów, jedno wielkie nieporozumienie!!!
1
Klient IT 2015-01-31 20:10:21
Czytam te opinie i nie wiem o co tu chodzi. Właściciela poznałem kilka lat temu, gdy przenosiłem obsługę informatyczną do jego firmy i zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie, które raczej nie przeminęło. A z serwisantami nieraz sobie pogawędkę ucinałem i z ich nastawienia do pracy wynika coś zupełnie innego niż tu opisujecie. Do tego obaj pracują tam coś powyżej 5 lat, a to chyba o czymś świadczy. Wątpię, że zdecydowałbym się na dalszą współpracę, gdyby było jak tu opisujecie, bo od ich serwisu i sprawnej infrastruktury IT zależy byt mojej firmy...
Coś się więc zmieniło? Może oprócz tych którzy przeszli gdzieś indziej, wypowie się ktoś kto tam aktualnie pracuje?
Były 2015-09-16 12:03:23
Firma nie najgorsza jeśli chodzi o zatrudnienie - do czasu. Pierwsze wrażenie bardzo dobre, pensja regularnie atmosfera sympatyczna. Problemy pojawiaja się w momencie kiedy przybywa pracy - kompletny brak organizacji, trzeba pracować powyżej normy (oczywiście żadnych nadgodzin się nie dostaje). Kompletne nieporozumienie w momencie rezygnacji z pracy. Nie wypłacono mi ekwiwalentu urlopowego, urlopu nie pozwolono wybrać - musiałem podpisać fikcyjny papierek zaświadczajacy fakt że urlop wykorzystałem. Jak ktoś nie ma gdzie pracować to może spróbować, ale ogólnie nie polecem. Zgdzam się z opinia krakowianki.
Jeśli chodzi o obsługę klientów to bywa różnie - firma raczej się stara, ale nie zawsze wychodzi - duży problem z organizajca, brak profesjonalizmu.
1
Klient IT 2015-09-24 20:29:27
Uff... Po 9 miesiącach doczekałem się odpowiedzi, ale od "Byłego" - jak rozumiem - pracownika.

Z jednej strony dobrze, że nikt z firmy nie stara się tu sztucznie kadzić, ale to, co napisał "Były" na temat sposobu działania (jego rozliczeń nie przeanalizuję, a do swoich nie mam najmniejszych zastrzeżeń), zupełnie nie pasuje do moich ostatnich doświadczeń, dlatego pozwolę się nie zgodzić, a uzasadnienie poniżej:

1. Pierwsze z "ostatnich" doświadczeń dotyczy awarii bazy danych, która niestety parę miesięcy temu dość poważnie zakłóciła nam pracę. Informatyk miał wątpliwości, czy możliwe będzie odzyskanie ostatnich danych, a chłopaki z Polkasu pojawili się po ok. 2 godzinach i wprawdzie siedzieli na pewno ponad swoje godziny pracy, ale problem usunęli, odzyskując jakieś 80-90% danych z tego dnia (regularny backup).

2. Po raz drugi zaskoczyli mnie w zeszłym tygodniu, gdy dostałem od nich e-mail na temat jakiejś aktualizacji formularzy e-deklaracji. Nie wiedząc o co chodzi, przesłałem to do zdziwionej (sic!) księgowej, która po sprawdzeniu przepisów stwierdziła, że takie info ciężko było nawet znaleźć w sieci, a bez tego nie moglibyśmy w tym miesiącu złożyć deklaracji VAT.

Tak więc zarzuty dotyczące "dużego problemu z organizacją", jak i "braku profesjonalizmu" postrzegam niestety mało wiarygodnie. Przepraszam, ale wynikają z mocno subiektywnej opinii byłego pracownika (o czym świadczy dobitnie jego ostatnie zdanie).

Oczywiście nadal chętnie poznam opinie pracowników, którzy obecnie są w POLKASie.
3
??? 2016-07-28 11:43:39
Na stornie Firmowej nadal pokazane są certyfikaty oraz dyplomy, osób które już dawno nie pracują. Nie jestem żadną z tych osób, ale jedną z nich znam.
Zostaw swoją opinię o Autoryzowany Serwis PolKas - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Autoryzowany Serwis PolKas