3Logic by Art Cinema

Kraków

Opinie o 3Logic by Art Cinema

Anonim 2016-01-10 11:37:38
Bardzo przyzwoite zarobki jak na Kraków. Dobre podejście do pracowników i przede wszystkim cenienie fachowości. Trzeba sobie zasłużyć aby rozstać się z firmą. Ja oceniam 8/10 na podstawie osobistych doświadczeń.
3
... 2016-03-31 08:13:26
Zgadzam się z poprzednią opinią. Zarobki mogły by być trochę lepsze, ale tragedii nie ma. Czasem są okresy bardzo dużej ilości pracy i jest ciezko, pozatym ok.
2
Max 2016-05-19 15:45:35
Obie opinie zgodne z prawdą. Proste zasady, nie ma skomplikowanej biurokracji, mimo że firma bardzo szybko rośnie. Ja jestem zadowolony. Inwestują w pracowników, atmosfera pracy dobra, firma ma u klientów bardzo dobre opinie a to pomaga handlowcom.
2
titiriti 2016-08-08 18:50:47
Pracowałem w tej firmie i powiem tylko tyle, że poza zarobkami nie można narzekać. Ale wracając do pieniędzy to już inna kwestia. Są firmy co dają nawet dwa razy więcej niż oni, ale... Kasa to indywidualna kwestia. Ja osobiście polecam firmę.
1
nostradamus 2016-12-20 20:10:13
Z ta opinią u klientów bym nie przesadzał ;) Wielu mówi o 3Logic "sprzedać zapomnieć". Tyle w temacie. Dlatego przerzucają się na komercję w coraz większej skali. Mają określoną politykę. Płacą słabo, dlatego coraz więcej Ukraińców. Są kosztorysanci/projektanci co zarabiają mniej nic minimalna w Ikea ;) Na rynku często dają 2x tyle na starcie co u nich na końcu. Ale jak powiedziałem. Jeśli oferują takie pieniądze a ktoś chce za to pracować to jego i firmy sprawa.
2
romanowscy 2017-01-07 17:32:09
tragedia a nie firma. wyzysk pracownikow, zatrudnianie ukraincow partaczy, za najnizsza krajowa a na targach firma wozi sie jakby byla bugatti wsrod marek samochodowych. pracownicy nie maja zadnego socjalu, musza placic za ubezpieczenie, karte multisport (pelne kwoty). Na swsieta zadnych dodatkow. monitoring i kontrola, na laptopach poinstalowane monitoringi. czlowiek czuje sie tam jak w obozie pracy. polityka firmy kleka. administracja w firmie kuleje i kombinuje... duzo moznaby wymieniac. a zwalniaja pracownikow z dnia na dzien bo prezesowi sie ktos z twarzy nie podoba. porazkaa
5
++ 2017-01-25 14:33:41
Zarobki różne. W projektowym od 2200 netto do okolice 4 i więcej. Handlowcy 3,5-5 tys netto. Można się dogadać do formy wynagrodzenia. Z perspektywy czasu uważam, że zupełnie przyzwoita firma. Nie wiem jak "romanowscy" ale ja nie narzekałem. Nawet jak odszedłem z własnej woli to dostałem kopertę. Pewnie że zawsze może być lepiej. Nie ma żadnego socjalu i irytuje mnie jak dalej piszą w ogłoszeniach że jest. Są inne plusy. W autach jest GPS i jeśli ktoś nie wie to jest głupi. Firma ma prawo kontrolować więc trzeba myśleć. Na kompie nie miałem śledzia, ale może inni mają. W sumie firmowy sprzęt służy do firmowych zadań a nie prywaty. Ja osobiście żałuje, że kiedyś odszedłem, ale cóż.

8
Andrzej 2017-07-05 21:17:39
Od czego zacząć, może od tego że wypłaty są w terminie - choć i to nie zawsze bo zdarzały się spóźnienia i wypłata po terminie określonym w Kodeksie pracy. Z plusów to chyba tyle.
Cześć wypłaty wypłacana pod stołem, w tzw. kopercie (która też jest wypłacana kiedy im się podoba, nie ma określonego terminu),bez składek itd. Brak socjalu choć kiedyś był, powoli zostały zabierane kolejne przywileje (ubezpieczenia, karty benefit). W ogłoszeniach zwykłe kłamstwo, bo dodatków socjalnych, o "bogatych" nie mówiąc, po prostu nie ma. Dalej, kompletny brak organizacji pracy, koordynacji, brak odpowiednich narzędzi, często brak materiałów na montaż. Jak trzeba coś kupić to za swoje, bo nigdy nie ma kasy, może za miesiąc dostaniesz zwrot.
Jak Ci rozliczą delegację to co do minuty, ale za nadgodziny już nie płacą. Za weekendy nie płacą, możesz ew. dzień wolny dostać. Generalnie poszanowanie Prawa pracy maja w d...pie. Chyba PIP by im się przydał bo się zatracili już w tym braku szacunku do pracowników. GPS w autach i oprogramowanie szpiegujące w kompach - ich problem skoro nikomu nie ufają. Nie polecam, nie znam nikogo kto by żałował, że odszedł, wręcz przeciwnie. Był to najgorszy pracodawca z jakim miałem do czynienia.
2
++ 2017-08-16 17:15:26
Andrzeju! Widocznie nie mieliśmy okazji się poznać. Poza tym, ja nie pracowałem przy inwestycjach. To prawda, że zawsze brakowało kasy na inwestycje, kupowanie za swoje i proszenie Groźnego Pana o kasę ;) Moja opinia to podsumowanie całokształtu oraz odniesienie do firmy, w której znalazłem się w następnej kolejności. Dlatego oceniam pracodawcę 6,5/10.
Zostaw swoją opinię o 3Logic by Art Cinema - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 3Logic by Art Cinema