Tobar Bartosz Tomkiewicz

Poznań

Opinie o Tobar Bartosz Tomkiewicz

mąż 2014-08-09 00:42:08
odradzam panią prace w tej firmie właściciel zdaje się być playboyem próbując poderwać każdą kobietę
6
ja 2016-01-21 14:47:07
Bardzo pozytywna opinia. Profesjonalizm i bardzo dobre warunki pracy.
3
quercus 2016-05-04 19:02:23
Współpracowałam z tą firmą, właściciel to kanalia.....
5
jooolka 2016-05-06 13:59:05
Przekonałam się osobiście, Pan Bartek to niewyżyty erotoman, ciekawe co na to jego żona.....
5
Była ekspedientka 2016-06-20 11:24:44
Pracowałam tam jakiś czas temu. Wtedy pracodawcą był Pan Bartek i jego brat. Bardzo mili i sympatyczni ludzie. A powyższe komentarze chyba od Pań które chciałby by być kimś więcej niż pracownikiem? Obaj Panowie bardzo przystojni, więc pewnie Panie chciały poderwać właścicieli?. Nie udało się i żale wylewane na internecie. Żałosne.
5
Anula 2017-05-24 14:46:29
Bardzo miły i sympatyczny Pan. Zgadzam się z opinią "byłej ekspedientki".
2
Alina 2017-07-26 15:48:11
PRACOWALAM dla Pana B przez 2 lata mimo ze uwazam sie z atrakcyjną kobiete nigdy nie odczulam negatywnego podejscia a wrecz przeciwnie przemily pracodawca dbajacy o pracownika bez wzgledu na płeć. Pelen profesjonalizm. A komentarze o playboyu coz zwykla zawwisc Pan Bartek jest atrakcyjnym mezczyzna i wiele razy mialam do czynienia z sytuacją gdy to on byl podrywany przez pracownice, zapewne zawiedzione marzenia niektorych pan sklaniaja je do tak dziwnych komentarzy nie zwiazanych z rzeczywistością
1
Ninka 2017-07-26 16:05:36
Pelen profesjonalizm, aluzje dotyczace erotomana mozna spokojnie wlozyc miedzy bajki zawiedzionych pan ktore zaluja ze tak nie jest, osobiscie obserwowalam sytuacje gdy panie probowaly wyjsc poza przyjete normy w relacjach pracownica - szef a pan bartek profesjonalnie i jak gentelman sprowadzal relacje do normy. Nikt nie jest bardziej jadowity niz odrzucona kobieta, a tych pracujac dla Pana Bartka poznalam kilka, stad zapewne negatywne komentarze, ktore sa bardzo krzywdzace dla pracodawcy, ktory podejscie etyczne i dobro pracownika stawia na rownym poziomie z dbaloscia o biznes, pozdrowienia dla Pana Bartka, kolezanek ekspedientek, szczerze polecam!!!
1
Zostaw swoją opinię o Tobar Bartosz Tomkiewicz - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tobar Bartosz Tomkiewicz