Axer Sport Zbigniew Słopiecki

Kraków

Opinie o Axer Sport Zbigniew Słopiecki

gall 2012-04-12 20:03:14
ja się starałem ale się nie dostałem, z tego co wiem przyjęty koleś zrezygnowal po dwoch czy trzech tygodniach wiec chyba nie zaluje bo opinie wyzej sie raczej potwierdzają
1
Plansprz 2013-02-22 11:13:57
Witam. Jak wyglada wynagrodzenie w tej firmie ? Jaki jest plan sprzedazy ? Moze ktos powiedziec ?
zainteresowana 2013-03-07 13:02:09
Witam,
zostałam zaproszona jutro na rozmowe w sprawie pracy w firmie Axer na teren woj.podlskiego, czy moge dostac jakies opinie lub porady jak wyglada taka rozmowa??( usunięte przez administratora ) mowil ze ok.godziny.
z gory dzieki.
Dindek 2013-05-22 07:54:20
Plansprz - 2013-02-22 11:13:57

Witam. Jak wyglada wynagrodzenie w tej firmie ? Jaki jest plan sprzedazy ? Moze ktos powiedziec ?
Tez bardzo bym prosil o informacje. Interesuje mnie aby zostac handlowcem w tej firmie. Prosilbym o informacje jak wyglada wynagrodzenie i plan sprzedazy ?
3
abc 2013-09-23 14:14:24
Witam, jest rekrutacja na woj. lubelskie. Interesują mnie konkrety: podstawa, szansa na premię, narzędzia pracy itd. Interesuje mnie też rotacja pracowników na tym obszarze i ewentualnie powody odejścia / zwolnienia.
Z góry dzięki.
konkret 2013-09-25 22:47:32
konkrety: podstawa 1500-1700, szansa na premię na tym terenie max 1-2 razy do roku - jak by było inaczej zastanów się pewnie poprzedni ph by tam pracował a nie zwolnił się z dnia na dzień:) jednym słowem daj sobie siana
życzliwy 2013-10-25 06:40:15
Witam . Co do Firmy to wiadomo mi tylko ,że to jest Firma rodzinną. Natomiast chciałbym się wypowiedzieć na temat zatrudnionych w tej Firmie pracowników . Bo to chyba najważniejsze ,ponieważ to oni pracują na opinię i markę FIRMY !
Niektórzy panowie zatrudnieni jako regionalni przedstawiciele są bardzo nie profesjonalni ,a mianowicie obcasowi , nie kulturaoni .
Jestem klientem ,byłem klientem tej firmy i niestety wiem co mówie .
Proszę ,aby szefowstwo się tym zainteresowało . Ponieważ jak tak dalej będzie to nie tylko z mojej strony usłyszy prezes te słowa . Myślę ,że jest jeszcze parę osób ,które by coś na ten temat powiedziało ,ale wstrzymały się od głosów .
Przykre jest to , że niektórzy przedstawiciele nie zdają sobie sprawy ,że 90% swojej pracy jaką muszą włożyć to jest to nie jak się sprzedaja , zachęca do kupna marki ,towaru , dużo robi w jaki sposób oni się reprezentują !
Jak cię widzą tak cię piszą !
Nie wiem jak by się starał ,opowiadal i zachęcal to musiw jjakiś sposób się reprezentowac ! Brudny ,po wczorajszej imprezie ...chyba nic nie wskora ! A jeszcze do tego nie miły , obcasowy ! Żenujące !
Pracodawco spojrz kogo zatrudniasz ! Może jakieś szkolenia ?!? Ale nie typu pogawędki ,później impreza i powrót do rzeczywistości ! (usunięte przez administratora) ! Norma ! Może warto sprawdzać w jaki sposób pracują podwładni !
Życzliwy !
7
Zostaw swoją opinię o Axer Sport Zbigniew Słopiecki - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Axer Sport Zbigniew Słopiecki