GLOBMATIX Sp. z o.o. Usługi Geodezyjno-Kartograficzne

Lublin

Opinie o GLOBMATIX Sp. z o.o. Usługi Geodezyjno-Kartograficzne

admin 2015-11-16 15:03:51
Masz jakieś doświadczenie w pracy w GLOBMATIX Sp. z o.o. Usługi Geodezyjno-Kartograficzne? Jeśli tak, napisz nam o warunkach pracy.
7
GX76 2016-07-14 10:17:40
Śmieszna firma. Nie polecam nikomu. Już tam nie pracuję. Czy nie jest bankrutem?
4
agronom 2016-08-11 20:19:18
Gratuluję, że już tam nie pracujesz. Ja też zmarnowałem część swojego życia na prace w tej żałosnej firmie. Traktowanie człowieka bardzo przedmiotowo, pieniążki żal pisać a wymagania i oczekiwania mocno wyśrubowane. Nadgodziny oczywiście społecznie. Nie polecam !
5
never again 2016-08-24 23:31:11
Stanowczo odradzam pracę w tej firmie, beznadziejne traktowanie pracowników, zero zachowanie jakiegokolwiek BHP, szefostwo ani trochę nie jest wiarygodne. Kuriozalne zaleganie z wypłatami, trzeba się prosić, robić strajki albo wzywać kontrole.
4
Oszukany podwykonawca 2016-08-31 15:35:22
Podwykonawców robią na kasę jak frajerów. Cwaniackie umowy które wciągają cię w pułapkę, albo pracujesz miesiącami za grosze, bo zmieniają wymagania i ta samą robotę robisz dwa razy (oczywiście za free), albo rezygnujesz i nie dostajesz nic, choćbyś 90% roboty wykonał. OSTRZEGAM I ODRADZAM JAKĄKOLWIEK WSPÓŁPRACĘ Z TĄ FIRMĄ. Cwaniactwo, niesłowność, bałagan w komunikacji wewnętrznej.
4
123456789 2016-10-31 13:02:11
Szef razem ze swoimi kierownikami i jakims zajączkiem z kinder jajka prowadzą firmę ku przepaści. Dyrektor ds. technicznych sprawuje swą funkcję tak dobrze, że nie znajdziesz tam żadnego dobrego rapitografu, prostej linijki, ani nawet sprawnej łaty niwelacyjnej. Wszystko musi być najtańsze, a nawet jak kupisz cos taniego (typu słaba farba - to i tak zapyta: "czy taniej nie było?")

Jesli cos się dzieje źle, to odpowiedzialny jest pracownik, a nie kierownik. Kierownik tylko pobiera większą pensję i premię za twoją pracę po godzinach, jego stanowisko wcale nie oznacza, że jest za coś odpowiedzialny.

Podziwiasz "Bolid Młodzieży Wiejskiej" szefa? pracuj ciężej, a będziesz podziwiał nowe BMW.

Nie polecam tej smiesznej firmy.
4
kartograf 2016-10-31 13:06:33
Zdecydowanie najgorsze miejsce do pracy. Beznadziejna organizacja, traktowanie ludzi jak śmieci, brak dobrze wykwalifikowanego kierownictwa, wiecznie "rozdarty" i humorzasty szef, zmuszanie ludzi do darmowych nadgodzin, umowy śmieciowe, brak możliwości awansu czy podwyżek, wygórowane wymagania w stosunku do bardzo niskich zarobków i złego traktowania, opóźnienia w wypłatach. Nie polecam.
4
Pracownik SITK 2016-11-14 09:37:04
Ciekawe dlaczego nikt się pod swoimi opiniami nie podpisuje czyżby były wyssane z palca? Osoba, która stawia tak poważne zarzuty powinna odpowiedzieć prawnie za takie wpisy. Współpracujemy z firma Globmatix od ponad 7 lat i nigdy nie było z nikim problemów fakt mieli złych pracowników, którzy nie potrafili wykonać niwelacji lub podstawowych zadań ale ogólnie było wszystko dobrze. Dziwie mnie fakt takich wpisów bez podpisów gdyż są to oskarżenia, które należało by zgłosić na prokuraturę. Wpisy na pewno należą do osób które zostały zwolnione z tej firmy i jest im przykro że nie pracują w tej firmie w innym przypadku nie pracowali by tam już dawno gdyby to było prawdą a z wpisów okazuje, sie że pracowali kilka lub kilkanaście miesięcy. To się nazywa rozchwianie emocjonalne po zwolnieniu. Musiałam napisać opinię o tym pracodawcy bo znam tam pracujące osoby i nie zasłużyli na tak nieprawdziwe wpisy mam nadzieje że Prezes dokona prawnych kroków gdyż taki pracownik który opisuje o swoim dawnym pracodawcy takie powinien odpowiedzieć za takie czyny a druga rzecz przyszli pracodawcy powinni wystrzegać się takich pracowników. Opinia została również wysłana do firmy Globmatix.
4
Janusz Biznesu 2016-11-18 14:28:29
Pracownik SITK mówi, że nikt nie podpisał się pod szkalującymi opiniami firmy, a sam podpisał się nickiem, pod którym może podpisać się każdy. Hipokryzja w najczystszej postaci. A co do opinii to może ją wyrazić każdy, tu jest jej miejsce. Tu opinia dotyczy pracodawcy, a nie pracowników. Praca w tej firmie to rodzaj niewolnictwa często spotykanego w sektorze prywatnym. Dziwię się, że Pan SITK nie spotkał się z takimi rzeczami, które nie są za bardzo ukrywane przed światem. Może jakoś otworzyłem oczy Panu? Czemu mam wrażenie, że to ktoś stamtąd napisał powyższą pseudo-opinię?
4
Podwykonawca 2016-12-02 12:37:56
Zgadzam się z opinią oszukanego podwykonawcy. A opinia SITK przypomina mi listy i e-maile z pogróżkami, jakie dostawałam po upomnieniu się o zaległe wynagrodzenie.
Brak profesjonalizmu, zostawianie projektów samymi sobie. Zamierzone oszustwo przy wypłatach - nabrać jak najwięcej podwykonawców, którzy nie będą się sądzić o zbyt małe kwoty. Zerwanie kontaktu i dostępu do danych, na których się pracowało z dnia na dzień - kłamstwa o skasowaniu danych, kradzieży wypłat przez kierownika projektu - takie smaczki. Chcesz pieniędzy? - nie znamy cię, ale jak jeszcze raz coś powiesz, to będziesz płacił odsetki od niewykonanego zlecenia. Współczuję wszystkim podwykonawcom z roku 2014, pozdrawiam.
Przestrzegam przed Globmatix i GGPS - wyzyskiwacze i cynicy.
3
pracownik 2016-12-08 08:30:28
Pracuje w tej firmie od 4 miesięcy i jak czytam te opinie to się śmieje bo tak jak by dotyczyły inne firmy. Nigdy nie zdarzyło mi się dostać wypłaty po 31. Wszystko jest na czas. Nie wiem może trafiłem w dobrym momencie bo jestem bardzo zadowolony. Już pracując kilka miesięcy nauczyłem się dużo w tej firmie. Ja polecam nie wiem co było w 2014 ale teraz przeniosłem się z jednej z lubelskich firm do tej jest nieporównywalnie w tamtej nie miałem 4 miesiące wypłat a tu jest OK.
Zostaw swoją opinię o GLOBMATIX Sp. z o.o. Usługi Geodezyjno-Kartograficzne - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GLOBMATIX Sp. z o.o. Usługi Geodezyjno-Kartograficzne