Biuro Geodezyjne Glob-K&Z

Serock

Opinie o Biuro Geodezyjne Glob-K&Z

M 2015-03-15 15:59:41
Pracuje w firmie pięć lat. Oczywiście były lepsze czasy i gorsze jak to w życiu. Z szefem dogaduje się dobrze nigdy nie ma problemu z wolnym. Można wyjść wcześniej lub przyjść później. Kontakt z szefem jest luźny i nie dystansuje się od pracowników. Pozdrawia
Gruby 2015-11-08 19:27:16
Najgorsza decyzja w życiu. Jezeli ktos bedzie chcial isc tam do pracy to musi sie liczyc z tym, ze bedzie pracowal charytatywnie.(usunięte przez administratora)
pan M. 2015-12-04 21:53:25
Nie polecam, praca charytatywna.
skuter 2015-12-15 22:00:44
(usunięte przez administratora) Żałuję, że kiedykolwiek tam pracowałem. Najgorsza decyzja w życiu.
M.P. 2015-12-28 19:29:03
Przestrzegam przed tym pracodawcą!!! Nie iść tam do pracy!!!
M.D. 2016-02-26 07:55:34
Jak pracowałem wszystko było ok. Polecam. Przyjazna atmosfera
Gruby 2016-02-28 17:24:15
Decyzja jednak nie była najgorsza. Praca z porównaniem z obecną była w porządku. Wcześniej przesadziłem.
Gruby 2016-03-04 14:44:00
Ktoś się podszył pod mój nick a decyzja była najgorszą w życiu!!! Nie polecam, nie iść tam do pracy!!!! ostrzegam wszystkich!!!!
O.... 2016-03-21 18:09:25
Jest. OK. Jest SUPER!!!!!!
SZUKAJĄCY 2016-04-01 14:10:22
Obiło mi się o uszy że pracownicy po sądach odzyskują zaległe wynagrodzenie... czy ktoś wie ile w tym prawdy? Bo opinie widzę są podzielone.
Były pracownik 2016-04-14 10:12:36
Tak to prawda. Nie decyduj się na pracę w tej firmie.
M. 2016-05-05 15:09:54
Ja nie znam że ktoś odzyskał wynagrodzenie w sądzie. A jeżeli jest taki przypadek to pewnie o coś chodziło. Na ponad 200 osób które pracowały przez 12 lat to żaden dowód.
O. 2016-05-30 16:33:35
Z tego co wiem to prezes podał jakiegoś byłego pracownika do sądu ponieważ źle zrobił robotę i dodatkowo rzutowało to na termin. Stracił sporo kasy. Nie miał nawet na wylaty. Ale teraz jest juz ok.
Były pracownik 2016-05-30 21:08:14
Witam wszystkich. Widzę negatywne opinie o pracodawcy. Proacowałem w tej firmie z ponad 2 lata temu. Pozytywnych opinie nie dam niestety. Zakończyłem swoją przgygodę z tą firmą jak tylko zorientowąłem się że jest w niej pewnien problem. Na rozmowie wydawało się być ok ale niestety musisz popracować w tej firmie do pierwszej wypłaty żeby sie zorientować że jest problem. A najwiekszy problem jest z płatnością. Firma nie wypłacalna w terminie. Sam osobiscie odzyskałem pieniadze po 6 miesiacach. Niestety pracodawcy to nie interesowało że może nie mam za co żyć albo mam dzieci na utryzmaniu. Dal mnie pracodawca to zero. Który pracodawca proponuje aby pracownicy zrzucili sie na naprawę samochodu bo w sumie to im służy do pracy. żal. Dal mnie jeżeli kokos nie stać na pracownika to nich sam zakłąda kalosze i w teren. Prezesować się zachciało. Nie polecam. Nie wierzcie w żadne obietnice. Jeżli potrzebujecie rady to dogadajcie się na wypłąte tygodniówek lub dniówek. Mniejsze ryzyko na ewentualne straty.
1
M.K. 2016-06-05 20:12:20
To faktycznie bardzo dobrze świadczy o 5 osobowej firmie skoro na 12 lat istnienia przewinęło się ponad 200 osób. Czyli średnio +/- 2 osoby miesięcznie odchodzą z firmy. Pracowałem w tej firmie i tam jest bardzo duży problem. Bardzo polecam pracodawce omijać szerokim łukiem.
M.M. 2016-06-14 11:23:24
Faktycznie świadczy o tobie M.K. tylko tyle że nie masz zielonego pojęcia o firmie skoro twierdzisz że była to 5 osobowa firma. Piszesz stek bzdur i uprawisz czarny pijar. W 2012 roku w samej geodezji pracowało 25 osób. Przyszło do pracy kila ciekawych osób w 2014 i 2015 roku i się wymądrzają.
---- 2016-06-14 11:25:27
Nie wiem co było wcześniej ale teraz kasa jest na czas i jest całkiem nieźle.
Niki 2016-06-16 13:13:24
Do "O"
To nie prezes podaje do sądu a prezesa podają pracownicy, bo nie płaci, zaległości wypłat sięgają kilkanaście-kilkadziesiąt tysięcy na osobę. Może teraz wziął następny kredyt, żeby mieć na zachętę dla nowych pracowników. Starej kadry tu nie uświadczysz, spotykają się z prezesem w sądzie.
NADI 2016-06-19 20:07:33
Te "pozytywne" opinie to chyba prezesik sam sobie wypisuje, bo nie wierze, że ktoś kto tam pracował napisze chociaż jedno dobre słowo o tej firmie :P
Pozdrawiam.
... 2016-07-29 14:46:23
ok
GMBh 2016-07-29 14:48:16
uprawiany hejt na anonima
Robert 2016-07-29 14:57:02
Widzę ciekawe wpisy ale pewnie prawda jest po środku. Zawsze wpisów negatywnych dokonują najlepsi pracownicy?????? Tak jak umnie w rozumieniu niektórych nawet jak nic nie robią to też sa poszkodowani bo musza przyjść na 8. Znam właściciela od 16 lat i nie wirze w te bzdury które sa wypisywane. Trzymaj się
Mlody 2016-10-18 15:56:13
Witam. Nam zamiar pkjechac z tej firmy do Niemiec jako zbrojarz.Są tu jacyś zbrojarze pracujący w tej firmie?
Pozdrawiam
Walczący 2016-12-07 21:38:26
Nie wiem kto pisze pozytywne opinie,ale domyślam sie,ze pewien przydupas, który na otarcie łez został czlonkiem zarządu. Swoją drogą taki tytuł w tej firmie to smiech na sali. Otrzymalem właśnie pismo z inspekcji pracy z ktorego wynika,ze rudy prezes juz nikogo nie zatrudnia. Ma dwie firmy,wiec cwany lis z niego. Nie bede pisał o warunkach jakie panują w tej firmie, czy o platnosciach bo wszystko zostało powiedziane. Jako przykład mogę powiedziec,ze pod siedzibą firmy nie raz czekała na Pana Z ekipa budowlancow,ktorym zalegal pieniążki. Tak moi drodzi nasz rudy lis prowadzi także uslugi budowlane. Ja swoje pieniadze odzyskam, pójdę do sadu, prawo jest po mojej stronie. Przestrzegam mlodych nie dajcie sie zwieść! Rudy naprawde potrafi wywrzeć pozytywne wrażenie na rozmowie kwalifikacyjnej, obiecuje gruszki na wierzbie, a wychodzi jak wychodzi. Rozumiem chec zdobycia doswiadczenia w zawodze, jednak nie w tej firmie! Tylko sie zniechecicie, w branży nie jest kolorowa, ale Glob to miejsce,ktorego nie życzę najgorszemu wrogowi! Wszyscy pokrzywdzeni przez tego Pana trzymajcie sie i za nic nie odpuszczajcie, nawet złotówki. Moze w koncu uda sie wykluczyć tego pasożyta z rynku.
Walczący 2016-12-07 21:42:45
Ja na prośbę o pieniadze na paliwo (jeździłem swoim autem) uslyszalem "jedź do rzeki, weź wiadro i sobie zatankuj". Ten nasz złoto usty Krzysztof hehe. Teraz mnie to smieszy,ale wtedy nie bylo kolorowo.
Zostaw swoją opinię o Biuro Geodezyjne Glob-K&Z - Serock
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biuro Geodezyjne Glob-K&Z