Zduńczyk Geo-Kart Hubert Zduńczyk

Czersk

Opinie o Zduńczyk Geo-Kart Hubert Zduńczyk

ona 2014-09-29 22:57:07
fajny facet z p.Huberta mialam z nim zajecia ,taki konkretny i meski ale kurw..ki w oczach ma ale niedostepny bynajmniej taka otoczke stwarzał szkoda ,że już go na uczelnii nie ma
mam 2014-10-11 09:14:52
osoba ktora sie kocha albo nienawidzi
iiii 2015-01-17 23:11:24
bardzo inteligentny chłopak bystry i bardzo kontaktowy ,kochany bądź znienawidzony - rozmowę prowadzi na kilka wątków ( pierdu pierdu,pogoda,wakacje,praca,konkret )aż osiągnie to co chce :) pozory i wizerunek swojej osoby stwarza zależny od sytuacji .Ogólnie bardzo pozytywnie go postrzegam. Znienawidzenie ,które ma u osób to zapewne u tych ,którym się nie dał wykręcić bądź pokazał gdzie ich miejsce jest w szeregu i przez to go nie lubią
jarek 2015-01-17 23:41:18
a mnie i resztę ekipy przeciągnął 9 razy na poprawkach , bo na sali wykładowej usłyszał jak powiedziałem " ciekawe która cizia mu koszule krochmali " :):) ale ogólnie dobry pacjent z niego i jedno co mi się podobało na jego wykładach to ,to że mówił wszystko z pamięci nic nie czytał nie jąkał się tylko napie..dalał :):) Na uczelni wzbudzał niesamowity respekt u niego na zajęciach nigdy nie było bałaganu wręcz przeciwnie każdy siedział z gębą otwartą bo ciekawy miał pomysł na prowadzenie zajęć i wiedze.
wasek 2015-01-24 16:50:12
widzę ze jakieś spotkanie bylo "naszej klasy "ciebie przeciągnął 9 a mnie 13 :(:(
od samego pocztaku nie darzyliśmy się sympatią z tym doktorkiem na pierwsze zajęcia się spóźniłem na zajęcia wszedłem w kurtce i zapomniałem jej zdjąć stwierdził że skoro jest mi zimno to powinienem stanąć w koncie sali iż tam jest 90 stopni ,a na laborkach doktorek zdunczyk powiedział mi ,że jak patrzy na mnie to moja praca i moja osoba przypomina mu kwas siarkowy w reakcji zobojętnienia. Wkurzały mnie te jego teksty ,może i wiedze ma ale go nie trawiłem i ciągle miałem jakieś spięcia z nim.
kali 2015-02-21 23:30:30
zajebisty.. facet a glownie szef
kali 2015-02-21 23:32:43
byly dni ze go kochalam byly dni ze go nienawidziłam ale golnie w pozo gość cholernie bystry
kali 2015-02-21 23:33:52
bystro a jednoczesnie bardzo inteligentny
adas 2015-03-14 23:05:54
Stary już napiasl teraz ja panie hubercie chcemy pracowac !!!!!!! Da pan cynk i jestesmy w przepieknej stolicy , tylko wymieni pan tych inzynierkow my chcemy by pan nami dowodzil a nie jakies bezpulciowce
genim 2015-03-14 23:14:47
A ja powiem w skrucie wybaczam to ze mi pan przyjebal bo zasluzylem na to ale zastanawiam się nawet teraz jak pan to zrobil ze z tylnego siedzenia wyladowalem w rowie i dostalem po pysku zdrowko hubercik wymiencie tych inzynierkow i dyrektorkow i się ma by zatrudnic nas przechuj jestes as number one nie obraz się ze ci mowie na ty ale jestem duzo starszy
konkubina kurczaka 2015-03-14 23:21:45
Proszę Pana , marzy mi się zeby znow moj mezczyzna pracowal u pana bo jak pracowal u pana to wyplate przynosil do domu a teraz to jest ujnia zdrowko dla dobrego pracodawcy
bobek 2015-03-14 23:26:04
Przepraszam przepraszam przepraszam panie hubercie ale pracodawca byl pan mega dobrym zdrowko dla szefa i jeszcze raz przepraszam za to co zrobilem zyczy ekipa z mragowa
kurczak 2015-03-14 23:42:00
Pracodawca wxorowy pracownika jebal ale jak trzeba było się się za pracownikiem wstawic nawet jak pracownik byl zakuty w kajdanki to wstawil się i go uratowal zdrowko hubercie kurczak z ekipy z mragowa
gość 2015-04-09 16:19:50
No tak, wystarczy zobaczyć daty i godziny i układanka się układa. Zduńczyk sam sobie pisze komentarze.
andrzej zalewski 2015-04-25 21:50:43
Podalem imię i nazwisko by ktos nie powiedzial ze zdunczyk to napisal ,wspolpracowalem z ta firma oraz z Hubertem i zycze sobie takich partnerow i szefow ogarniety facet.
wiem ale nie powiem 2015-05-22 22:05:32
bystry bystry bystry - inteligenty , inteligenty ,inteligenty ..............
wiem ale nie powiem 2015-05-22 22:09:10
sorry - inteligentny, inteligentny , inteligentny , a dodatkowo mający to cos ...........
ha ha ha 2015-06-12 11:56:56
Jaki Ty jesteś żałosny Zduńczyk! Ludzie nie zapominają Internet również. Pisz o sobie pozytywne komentarze bo tylko to Ci zostało. Widocznie masz wysokie ego obyś nie zabił się spadając z jego wysokości!!!!!
1
henryk 2015-06-12 13:21:43
spoko gość
1
tadek kielce 2015-06-28 12:00:59
ok czlowiek
slawek 2015-07-25 19:49:55
ok
patrycja koziol 2015-08-05 23:11:05
Nie wiem jaki to jest czlowiek bo go nie znam ale w gablocie osrodka jest kilka podziekowan za wsparcie finansowe osrodka i zakup ,np. podrecznikow szkolnych ,zeszytow, plecakow,lawek , krzesel,tablic ,biurek.... Także polecamy się na przyszlosc i prosimy o kontkt
Ktoś 2015-08-11 08:46:11
Czytając powyższe komentarze które wypisuje sam Zdunczyk to aż zęby bolą
sie 2016-01-13 00:11:34
Idzcie do niego i mu to powiedzcie ze go kochacie a nie tutaj się nakrecacie takie sa wlasnie baby
gość 2016-01-21 13:23:46
nie znasz go i wiesz ze to ten Zduńczyk co za hipokryzja co za bzdury...pisz Zduńczyk dalej te brednie tylko to Ci zostało!!!
Zostaw swoją opinię o Zduńczyk Geo-Kart Hubert Zduńczyk - Czersk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zduńczyk Geo-Kart Hubert Zduńczyk