Tukaj Mapping Central Europe Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Tukaj Mapping Central Europe Sp. z o.o.

geo 2014-08-28 08:43:54
dzięki za pomocne fakty - udało mi się już znaleźć inna pracę, ale opinie były przydatne bo jednak nie zdecydowałem się złożyć cv
6
student 2014-10-16 12:01:09
Witam,
Minęło już trochę czasu od ostatnich wpisów. Obecnie oddział w Warszawie poszukuje nowych pracowników do aktualizacji EMUiA. Czy warto tam iść?? Czy w pozostałych działach też obcinają stawki itd jak w dziale paszportyzacji???
2
mm 2014-10-20 17:43:19
dołączam się do pytania. bo widze, że opinie są masakryczne..
anonim 2014-11-01 20:03:08
Pozdrowienia dla Sebastiana:)
Gadim - podpisywanie umów co miesiąc był taki temat By uniknąć zaniżania stawek ale kierownictwo nawet nie chciało o czymś takim słyszeć
Z TMCE jest tak jak zarobisz 3500 to ci zminią stawki tak byś 2500 nie przekroczył jak zarobisz 1000 to też nie podwyższą.
Firmy nie polecam
5
studenci geodezji 2014-11-10 17:08:03
Witam
Mam pytanie. Jak to jest że nie macie kopii umowy? Jak można się na to zgodzić. Zapraszam do dyskusji na facebook
Może razem uda nam się coś zmienić... Na początek możemy zmniejszyć ryzyko padnięcia ofiarą łakomych na zysk firm. Zapraszam do polubienia, udostępniania, zapraszania znajomych i wyrażania opinii
Walczmy o swoją przyszłość! Stop umowom śmieciowym!
https://www.facebook.com/stopwyzyskowiwgeodezji?notif_t=page_new_likes
Mamy poparcie Stowarzyszenia Studentów Politechniki Warszawskiej Geoida
3
Szkoda gadać 2015-04-10 23:42:38
Za chwilę minie 10-ty kolejnego miesiąca. Do tej pory nie otrzymaliśmy pełnego wynagrodzenia za miesiąc marzec! Pensje wypłacają w nieterminowych ratach, bez jakiegokolwiek uzgadniania tego z pracownikami. Kombinatorstwo i krętactwo na każdym kroku. Każą zakładać działalności, żeby czasem kierownictwu na rachunku się mniej nie pokazało. Prezes to chyba tu tylko przychodzi, żeby sprawdzić, czy mu miliony z konta nie pouciekały...

Akord, głodowe pensje, wypłaty na widzi-mi-się. Rotacja pracowników jest na takim poziomie, że człowiek przestaje zapamiętywać twarze, nie wspominając już o imieniu, czy nazwisku. Tak w skrócie można podsumować tą firmę-kogucik.

"Tukaj, tam nie pukaj" - dowcipne, ale jak trafne stwierdzenie!
6
Rozdrażniona 2015-06-24 16:40:22
Niestety i ja jestem zmuszona do wyrażenia negatywnej opinii o tej firmie. Mija kolejny miesiąc mojej pracy w TMCE i znowu są problemy z wypłatami... O terminowości wypłat można niestety zapomnieć. Każdy tutaj z utęsknieniem wypatruje pieniędzy, jak Mikołaja w grudniu, z tą różnicą, że Mikołaj się nie spóźnia, a jak przyjdzie, to z miłą niespodzianką. Przy wypłacie w TMCE można się jedynie dodatkowo rozczarować znacznie niższym wynagrodzeniem niż było to ustalane...

ZDECYDOWANIE ODRADZAM JAKĄKOLWIEK WSPÓŁPRACĘ Z TMCE!!!
8
Anonim 2015-11-02 14:33:21
Witam.
Pracuję w tej firmie i szukam czegoś innego. NIE POLECAM tej firmy. Opóźnienia z wypłatami. Dla nich liczą się kilometry. Robisz wolniej, a dokładniej- Źle! Robisz szybciej i mniej dokładniej - Źle! Dodam więcej, jesteś pośpieszany z kilometrami, zrobisz źle swoją stacje/paczkę zostajesz po godzinach i je poprawiasz za darmo! Odradzam Skierniewice! Szefowa ma swoje humorki
6
Anonim 2015-11-02 23:13:06
humorki...:) szukaj i to jak najszybciej, nawet kierownik opuscil juz ten tonący okret, zapomnales jeszcze wspomniec o kontrolujacej paczki monice ktorej najpierw trzeba wyjasnic braki w jej wiedzy zeby zaakceptowala stacje, zenada
5
Anonim 2015-11-03 08:21:42
Zgadzam się z moimi poprzednikami i wyjaśniam sytuację. Kiedyś jak paczka poszła do kontroli np do Andrzeja (już nie pracuje) miał uzasadnione uwagi, Jego uwagi można było poprawiać w ciemno bo Andrzej miał ZAWSZE racje. Teraz jest na tym stanowisku pani Monika która daje złego uwagi do paczki, każe poprawiać dobre paczki. Firma jest na takim etapie że kontrolujący sprawdza źle Twoją paczkę, a Ty sprawdzasz kontrolującego i mu tłumaczysz dlaczego tak, a nie inaczej, oczywiście w większość osoba paszportyzująca ma racje. Jeśli paczka była ponad miesiąc na zakończonych to nawet się nie pamięta dlaczego zrobiło się tak, a nie inaczej i znowu wałkowanie dokumentacji itp po godzinach za darmo! Tak to się ciągnie takie bezsensowne poprawianie aż paczkę przejmie Michał S. Później masz swoje statystyki ile razy paczka wróciła.
Jeśli szkoda Wam nerwów to omijajcie szerokim łukiem.
7
Anonim - ten trzeci 2015-11-03 19:46:18
Anonimy powyżej, nie powinniście się dziwić, że tak ta atmosfera wygląda. Czego się można było spodziewać, gdy na stanowisko Kontrolującego przyjęli dziewczynę, która nie miała bladego pojęcia o tej pracy, a "fachu" uczyła się razem z osobami, które później kontrolowała (sprawdzała ich pracę)...

Każdy rozsądniej myślący szybko ucieka z tej firmy, co zresztą było już tutaj wielokrotnie napisane i co, jak widać, nie zmieniło się na przestrzeni ostatnich miesięcy.
6
anonim 2015-11-04 10:34:55
A czy terminowość wypłat uległa jakiejś poprawie? Duże są poslizgi? Sporo ludzi znów szukaja.
Anonim 2015-11-04 22:24:40
Zapytaj ludzi z Warszawy czy dostali już kasę za sierpień...
4
anonim 2015-11-04 23:08:13
warszawa ma pozniej placone? nie kumam
Anonim 2015-11-05 19:06:37
Wszyscy mają później płacone, niekiedy było to z opóźnieniem ok. 2 miesięcy.
Można zrozumieć chwilowe kłopoty z płynnością finansową ale taka informacja powinna być przekazana drogą oficjalną przez kierowników bądź dyrektorów i z odpowiednim wyprzedzeniem. A w tej firmie cały czas trzeba się dopytywać i dopominać swoich pieniędzy.
Firma generalnie ma największy problem z organizacją i zarządzaniem zespołem. Wszystko przelicza się na akord co nigdy nie idzie w parze z jakością.
7
skanerka 2015-12-02 21:05:44
głowa boli! pracuję dla tej firmy dopiero jakies 3 tyg, i jestem w szooku. co prawda nie musiałam zakładać DG , i poprostu skanuję, ale czy ktoś może mi powiedzieć czy sytuacja będzie taka sama??!!Czy ktoś pracował dla tej firmy właśnie przy skanowaniu? boję się, że wale 9 godz dziennie, na umowie o dzieło i nie dostanę za to zapłaty?????
4
Pytam 2016-01-07 17:09:33
Witam, czy coś w Nowym Roku zmieniło się na lepsze, czy dalej sytuacja woła o pomstę do nieba?
1
nel 2016-03-15 11:46:39
Strasznie nierzetelna firma. Wysłałam cv, poszłam na rozmowę, dostałam maila, że się dostałam. I co? I nic. Miała być praca od stycznia, potem od połowy stycznia, a jak w końcu zadzwoniłam to usłyszałam, że oni nie wiedzą kiedy. Szkoda sobie zawracać głowę.
? 2016-04-14 10:05:21
Pojawiło sie znów sporo ogłoszeń z ofertami pracy ,czy to znaczy że wychodzą na prostą? Szukaja ludzi wszedzie, Krakow, Warszawa, Skierniewice. Lepiej do biura czy do inwentaryzacji? Faktycznie mozna zarobic 3000?
2
kot 2016-04-26 14:23:13
Ta firma przeżyje tylko do pierwszej kontroli PIP. Wszystko jak na umowie o pracę poza umową i terminowością wypłat. Opóźnienia zawsze, nie czasowo.
8
Nowy 2016-09-22 17:57:16
A jak jest teraz, w tym momencie? Dostałem zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną i po przeczytaniu opinii zastanawiam się czy wogole warto tam jechać.
2
Tom 2016-09-25 00:57:09
Danielek vel "Moglbys podejsc do mnie do pokoju"? Ten, co mu wiecznie norma nie odpowiadala i najlepiej jakbys mial 4 rece i dwa komputery naraz obslugiwal.
1
wyjadacz 2016-09-25 01:04:00
Kiedys jeszcze, jak Mariusz byl nieopierzonym praktykantem biznesowych socjotechnik co bylo widac juz z pod bramki, smialismy sie, ze pracujemy wszyscy na akord. Mariusza akord. Jezdzil wtedy honda accord. Nie wiem czym teraz, nieistotne. Wszystkie opinie do tej pory potwierdzam.
6
iwasthere 2016-09-26 02:17:53
Pracę w Warszawie polecam z uwagi na przesympatycznych współpracowników i elastyczny czas pracy, nie polecam ze względu na zarobki i swoiste wykonywanie zadań "stąd dotąd", bez większego wnikania (choć może to dla niektórych zaleta?).
1
Pracownik 2016-10-14 16:02:35
Może to jest problem, że ludzie wysyłają CV wszędzie gdzie się da, a dopiero później zastanawiają się co tak naprawdę chcą robić i co ważniejsze gdzie? Może po prostu nie nadajecie się do pracy, macie dwie lewe ręce i stąd dalsze narzekania na tą chyba całkiem niezłą firmę...
Zostaw swoją opinię o Tukaj Mapping Central Europe Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tukaj Mapping Central Europe Sp. z o.o.