Agencja Reklamowa Fabryka Reklamy

Szczecin

Opinie o Agencja Reklamowa Fabryka Reklamy

jcwcm 2011-03-15 09:24:26
chłopie nie wiesz chyba na co się porywasz hahaahahahahahahahah
5
exworker 2013-07-28 16:31:23
Witam
Pracowałem tam trochę czasu i nie polecam.
Sama praca ciekawa jak to w reklamie, ale właściciel to jakiś [usunięte przez moderatora] - zakochana w sobie wielka głowa, kolo ma nie równo pod sufitem. Ludzi traktuje jak niewolników, kompletny brak szacunku do kogokolwiek. Cały czas tylko gada jak to w firmie jak w rodzinie, [usunięte przez moderatora] coś o szacunku i zaufani - puste słowa którymi można sobie [usunięte przez moderatora] wytrzeć.
Ogólnie nie polecam.
Jedynie ekipa spoko, przynajmniej za moich czasów taka była.
PS [usunięte przez moderatora], przetrzyj oczka i obudź się po życie ci mija a jako kompletny frajer nie chcesz skończyć?
5
samica makaka 2013-08-02 21:46:25
gościu [usunięte przez moderatora] ludzi i zmusza ich do pracy że o 16 gdzie normalnie każdy idzie do domu a on dorzuca jakieś pojebane misje które spokojnie można robić na następny dzień, wariat który sobie chyba przedłuża interes tym że ma władze. PO 14-20 godzinach w robocie many wymaga że rano bedziesz na 8!!!!. kupuje [usunięte przez moderatora] chińskie maszyny i myśli że każdy bedzie leciał na jego zawołanie, 32- letni wieśniak który przyjechał do miasta i myśli że za pracę można upokażać ludzi, nic ci nie da ta nowa hala bo sam sobie wrogów i konkurencje hodujesz idioto!!!!

szczerze podziwiam tam pracujących a chetnych ostrzegam że ich życie już nigdy nie będzie takie samo......
6
zadowolona 2013-08-10 20:56:31
Potwierdzam wszystko co wyżej napisane. Gościu ma [usunięte przez moderatora] w głowie, myśli że świat kręci się w około jego pępka. Nieomylny pajac co to niby wszystko bez błędnie robi. Ludzi kasuje jak coś im nie wyjdzie więcej jak klienta, co to wogle ma być, człowieku nie ma ludzi nie omylnych a sam jesteś tego największym przykładem. [usunięte przez moderatora] wszystko co tylko można, masz kompletny brak umiejętności zarządzania i planowania, pamiętaj że to pracownicy są twoim największym wsparciem a nie własne wyolbrzymione ego.
Jak kto chce tyrać jak wół po godzinach i być obrażany to polecam gorąco robotę u tego pajaca.
4
Zadowolony 2014-06-04 19:23:08
Ciekawe rzeczy są powyżej napisane. Z tego co widzę to niezadowoleni pracownicy, którzy nie pasowali poziomem umiejętności do ogółu. Ja pracuję tutaj od dłuższego czasu i takich możliwości rozwoju i nauki jakie są w tej firmie nie ma nigdzie. Pierwszy raz pracuję w firmie, gdzie jeśli czegoś brakuje to jest zaraz kupowane, żeby lepiej i łatwiej wykonywać pracę. Nikt nikogo nie zmusza do pracy więcej niż 8 godzin. A jeśli komuś nie pasuje to, że nie można pić piwa w pracy, albo że ktoś będzie przymykał oko na błędy za kilka tysięcy złotych to chyba jakiś żart. Jak coś zniszcze przy robieniu zlecenia przez nieuwagę czy brak umiejętności to sam idę i mówię co i jak żeby naprawić szkodę. Nigdy nie zostałem ukarany za zniszczone folie czy płyty a wiadomo, że nie raz z czymś nawaliłem. Każdy powinien wiedzieć czego chce w życiu i traktować pracę poważnie a nie jak cyrk i miejsce do wygłupów. A co do konkurencji - każdy może otworzyć swoją firmę i spróbować samemu.
Ja ze swojej strony mogę polecić pracę tutaj każdemu kto chce się dużo nauczyć, rozsądnie zarobić i pracować na najlepszych narzędziach oraz w przyjaznej atmosferze.
1
Dozadowolonego 2014-09-13 20:06:55
Agnieszka każdy wie , że tylko Ty możesz być zadowolony :)
Ale potwierdzam tylko opinie z czterech wpisów nad tobą.
3
leśny kronikarz 2014-09-25 02:17:10
W ptasim radiu ćwierkały wróbelki że główny szef wszystkich szefów oświadczył się swojej "pracownicy". Zaczną się kłótnie, fochy, awantury przy pracownikach a co za tym idzie niestety wyładowywanie na nich swoich frustracji związanych z mieszaniem życia prywatnego i zawodowego. Wracają stare czasy bo taka sytuacja w tej firmie już raz miała miejsce. Swoją drogą kto zajebał te euro z kasetki??
(usunięte przez administratora)
5
Nergal 2014-10-20 22:10:14
Pracuje już 20 lat i nigdy nie widziałem takiego zadumanego w sobie szefa. Za miast ptaka ma swoje Ja. A jego chińska fabryka to (obóz pracy i pogardy ludzką godnością. Dla faceta liczą sie tylko pieniądze. Z kolesia jest straszny bufon gościu udaje człowieka wyższych lotów a tak naprawdę nie wie co to znaczy bo z jego ust płynie tylko chamstwo i pogarda dla innych osób. Nie polecam w żadnym wypadku pracy w obozie reklamy.
5
szkoda 2015-01-31 21:30:12
Nic dodac, nic ujac, co niektorzy newet odpowiednich wnioskow nie sa wstanie wyciagnac.
Szkoda ludzi tam pracujacych bo fajna ekipa. Co do kierownictwa to szkoda slow, no nic obrazac nie bede , moge polecic jedynie dobrze przeanalizoawc informacje i zyczyc wlascicielowi fr zmiany pogladow bo traktowaniem wszystkich z gory daleko nie zajdzie , czasami trzeba dac upust wlasnym pogladom i posluchac argumentow.
Ps trochi zle dobierasz sobie sojusznikow nawet nie wiesz co mowia o tobie ci ktorych masz za (przyjaciol).
5
Zwolniona 2016-12-07 12:26:43
Potwierdzam wszystko negatywnie napisane....Nic dodać,nic ująć!!!
Zostaw swoją opinię o Agencja Reklamowa Fabryka Reklamy - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Reklamowa Fabryka Reklamy