X-Projekt Dariusz Jabłoński

Radom

Opinie o X-Projekt Dariusz Jabłoński

haha 2012-02-27 22:17:41
Ciekawe kim jest ten zachwycony anonimek...? Żoną pana [usunięte przez moderatora], jego siostrą, czy to może sam pan [usunięte przez moderatora] robiący reklamę swojej firmie? Jakoś innych pracowników nie kojarzę... buahaha
12
DJ 2013-05-01 07:34:35
Witam
Zapraszam zatem do nas do firmy , wówczas poznasz naszych pracowników. Przepiewców i raczej flustratów nie brakuje , piszących takie posty..... żałosne po prostu.... Dariusz Jabłoński
8
anonim 2016-02-14 13:01:09
Giftpol czy giftmax to jedno i to samo. Bardzo duża rotacja pracowników w dziale handlowym ktoś przychodzi i zaraz odchodzi. Zresztą widać to ogłoszeniach - ciągle jest rekrutacja. Praca to telefoniczna akwizycja dzwonienie po firmach i namawianie na gadżety reklamowe. Wynagrodzenie oczywiście prowizyjne 5% a potem może stała pensja + mała prowizja. Czy są producentem ? Hm.... Importerem z dalekiego wschodu owszem.
16
Pracownica X-projekt 2016-04-18 13:53:55
Witam
Pracowałam kiedyś w tej firmie i spotkałam się z wielkim wulgaryzmem szefa zarobki bardzo słabe prowizja 5% potem moze umowa o prace ale to nie koniecznie
Cały czas stres i wysyłanie maili od szefa ze jak się czegoś nie zrobi nie sprzeda to będzie obcinał pensje prowizje !!!!! albo zwalniał z pracy trybie natychmiastowym to tylko 1% z całej firmy a jest tego o wiele wiele więcej !!!!

NIE POLECAM FIRMY
16
Pracownik X-projket 2016-05-10 12:11:10
Żałosny jest w tej firmie tylko Pan Panie Dariuszu !!!!!!
15
Horror a nie praca 2016-06-03 09:16:41
Ta firma to jakiś horror duża rotacja cały czas ktoś nowy pracowała tam znajoma przez pare tygodni
bójki, burdy, romanse, pensja bardzo niska można jeszcze mieć mniejszą np bo nie wyłączy się listwy - 50 zł wyjdzie na papierosa - 100 zł zrobisz coś co będzie nie pomyśli szefa premia obcinana... A on tylko czeka na twój słaby punkt na jakaś pomyłkę wszystko to bez umowy o prace tylko na prowizji i to 5%
13
NIE 2016-06-08 14:24:39
Nie Polecam tej firmy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10
Pracownik 2016-08-06 08:27:04
Pracuję z tej firmie od dłuższego czasu, zatrudnienie jest na umowę o pracę, w okresie próbnym tylko umowa zlecenie, pracodawca wyplaca terminowo wynagrodzenie jak i odprowadzane są wszystkie składki. Są rotacje pracowników rzeczywiście ,ale dlatego ze rozbudowywany jest dział handlowy i firma zwieksza zatrudnienie. Zarobki bardzo dobre .Firma jest stabilna i o dobrej pozycji na rynku. Polecam !
5
........ 2016-08-09 13:47:41
pracowałam w tej firmie i nie spotkałam się z jakimkolwiek wulgaryzmem... opinia zlośliwa i nieprawdziwa...
5
m....N 2017-02-28 21:32:27

Jeżeli NIE CENISZ SOBIE DOBREJ ATMOSFERY W PRACY
Jeżeli LUBISZ SZEFA KTÓREMU CIĄGLE COŚ NIE PASUJE
Jeżeli LUBISZ BYĆ STRASZONY/STRASZONA ZWOLNIENIEM Z PRACY
Jeżeli LUBISZ BYĆ TRAKTOWANY PRZEDMIOTOWO
Jeżeli CHCESZ MIEĆ SZEFA KTÓRY NIE ROZWIĄZUJE PROBLEMÓW TYLKO JE NAKRĘCA

TO WŁAŚNIE TA PRACA JEST DLA CIEBIE !
12
Donia 2017-04-07 21:58:58
Jak najdalej. ... pracodawca z zaniżonym ego, wyladowuje swoje frustrację na pracownikach, pracowałam tam pół roku, koszmar, to prawda, zarobki tragedia, kary finansowe za najdrobniejsze przewinienie (np. niewylaczona listwa), codzienie " eseje", czyli maile obrażając pracowników, romans szefa z pracownica. .... I wiele, wiele innych. Nawet ciężarnej pracownicy nie oszczędzić. Nie jest żadnym "producentem", kupuje od producentów lub ściąga z Chin, sprzedaje drożej, tylko grawer ma u siebie... Wchodzić na własną odpowiedzialność! !!!!
8
Pracownik 2017-04-10 09:47:55
Polecam firmę !!!! Ten portal ....To idealne miejsce dla anonimków , ktorzy chca oczernic czy dokopac firmie ,w ktorej pracowali . Bardzo płytkie i żenujące, dla osob ktore od lat są zwiazane z firmą , zapewniającą stabilne zatrudnienie . Mozna powiedzieć wiele pozytywów, ale najlepiej sie o nich przekonać. Solidnosc to podstawa.
2
Ośmieszenie 2017-05-10 13:32:01
I tak każdy wie że to Pan Panie Dariuszu pisze te posty powtarzające się słowo ,,żenujące'' itp to Pana słownictwo proszę się już nie ośmieszać....
3
Klient 2017-05-12 10:23:07
Oferta którą otrzymałem od firmy jest daleka od profesjonalizmu - nie dbają o klienta
1
Mecenas 2017-05-13 13:43:31
To fajna firma. Znam ich od lat. Negatywy wypisują tacy, którzy nigdzie nie mogą dłużej popracować . Współczuję właścicielowi takich byłych pracowników. Odsyłam do art k.k. co grozi za pomówienia i publiczne oczernianie . Adres anonimka też jest do namierzenia. Techniczne jest to wykonalne. Więc powodzenia!!!
Mecenas 2017-05-13 14:49:17
Mądra Dosiu to czemu siedziałas w tej firmie pół roku? Taka dobra jesteś, że nigdzie indziej cię nie chcieli? jakoś się to kupy nie trzyma. A wiem nie było pracy dla kogoś z takim wykształceniem i doświadczeniem jak ty. Nigdy nie było takiego przypadku żeby szef kazał komuś za cos płacić.
Adwersarz 2017-05-15 22:34:16
Jesli lubisz plotowac, leżeć na biurku ,słuchać muzyki w pracy, bądź stać na rogu firmy z papierosem - Ta praca nie jest dla ciebie.
Jeśli lubisz szefa, który zamiata problemy firmy pod dywan zamiast je rozwiązywać bez szkody dla pracowników - Ta praca nie jest dla ciebie.
Jeśli lubisz szefa, który premiuje miernote i cwaniactwo - Ta praca nie jest dla ciebie.
Jeśli uważasz, że szef jest twoim wrogiem - Ta praca nie jest dla ciebie.
Jeśli chcesz pracować uczciwie, rozwijać się, awansowac,osiągać wzrost wynagrodzenia i terminowe wypłaty- Ta praca jest dla ciebie !!!!
1
Mecenas 2017-05-16 06:55:43
Artykuł 212 kodeksu karnego, dostępny w internecie dla zainteresowanych. Sugeruję przeczytać ze zrozumieniem, uścislajac temat pomówien i zniesławienia tej firmy, której reputacja w branży reklamowej jest nienaganna. W przypadku powyższych wpisów doszło również do innych istotnych naruszeń. Autorzy dowiedzą się jakich w stosownym czacie.
2
Pracownik 2017-05-24 08:55:10
Ciekawa praca w miłym zespole. Firma dbajaca o pracowników. Możliwość awansu i podniesienia swoich kwalifikacji.
1
Zostaw swoją opinię o X-Projekt Dariusz Jabłoński - Radom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie X-Projekt Dariusz Jabłoński