A-Z Color Drukarnia Andrzej Zecer

Antonie

Opinie o A-Z Color Drukarnia Andrzej Zecer

trzeci bliźniak 2015-11-29 09:10:53
aż dziwne że jeszcze znajdujo idiotów chętnych do pracy w tej firmie przemiał pracowników jak w McDonald's
2
Jak żyć? 2015-12-05 11:18:26
Pracownicy odchodzą, klienci także, roboty coraz mniej, próg do wyrobienia coraz większy. zatem mniejsze premie, mniejsza pensja. Choć jak ktoś wcześniej pisał i tak nie wiadomo jak jest liczona. Na pasku pińcet pozycji ale co z tego jak nie wiadomo o co chodzi tzn w sumie wiadomo - aby zwykły szarak nie wiedział ile zecerzy zabierają mu kasy (słusznie lub niesłusznie).
hahahahahahahahaha 2015-12-20 10:08:28
Dziękuwa za powyższe opinie! Dzięki nim wiem że dobrze zrobiłem ewakuując się z tej firmy pare lat temu. Ciekaw jestem czy nadal hanldowcy bujają się po całym raju Pandami bez klimatyzacji :D:D:D:D:D:D::D Nie ma to jak przyjechać na spotkanie upoconym!!! Ale jak zdażylem poznać realia firmy pewnie niewiele się zmieniło w tej sprawie.
Uczciciwe przyznać trzeba iż pensja była zawsze na czas. uczcicie trzeba też powiedzieć iż jej poziom to był poziom z którego nie dało się godnie zyć.
Uważam iż dużo przeszkodo w rozwoju firmy jest mnogość rodziny w firmie. uczciwie przyznać trzeba iż niektórzy z nich sa naprawde rzetlenymi pracownikami. Jednak cześć z nich niebywale utrudniała prace - kazdy kto tam pracował wie o kogo chodzi. łysy ełnuch zamiast pomagac (za co bierze kase) to robił wszystko z wielka łaską, przeświadczeniu ze zjadł wszystkie rozumy a reszta to dno. Az dziwne jak wiele chamstwa i prostactwa moze byc w człowieku.
Czytając co to wyżej moge się jedynie usmiehcnąć iż ucieczka z tej firmy była zdecydowanie dobrym rozwiązaniem. Dzisiaj moge jedynie doradzić tym ktrórzy tam pracuja aby też poszukali innej roboty. Bo wbrew regularnie pojawiającym się hucznym zapowedziom, że bdą zmiany na lepsze nic sie w tej firmie nigdy nie zmieni. Jak kroili pracownikow tak beda kroić i jak ich nie doceniali tak nie beda doceniac.
Za mojej kadencji az wypuściło kilku swietnych maszynistów. Takze dzieki temu wiem iż nie ma sensu starac się w tej firmie bo wychodzo z założenia iż nie ty to ktos inny.
murarz drukarz 2015-12-21 17:52:42
MIALEM ZLOZYC TAM CV ALE POZA PENSJA NA CZAS CHYBA NIC DOBREGO MNIE TAM NIE SPOTKA
1
krótko zwięźle i na temat 2016-01-09 19:41:17
hooyowo i stabilnie lub też stabilna hooynia
Brzydki zły i szczery 2016-02-12 06:20:07
Z listu św. Pawła Apostoła do Drukarian z Antoniów
(...) i ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony, a potem zapytawszy o zarobki nasze usiadł i zapłakał (...)
5
Zdecydowanie polecam 2016-02-13 15:43:05
ale tylko tym, którzy chcą się przekonać jak wygląda praca w firmie gdzie z pensji to zwykład wegetacja zeby nie wiem jak się starać nikt cie nie doceni
dysproporcje pomiedzy górą a dołem sa przerażające jeśli chodzi o kasę a i w biurze chyba ludzie spoza ukladu kokosów też nie maja
ja mam juz gotowe wypowiedzenie chyba czas coś z nim zrobić bo proba utrzymania rodziny z pensji u zecera to sport ekstremalny
1
D R Ó K A S Z 2016-02-18 04:54:14
AZCOLOR TO TAKA FEST FRIMA ZE W TYM MIESIACU MAJAC 3 DNI NADGODZIN ZAROBIŁEM MNIEJ NIZ W POPRZEDNIM MIESIACU GDZIE BYŁY SWIETA I TROCHE URLOPU NADEJDZIE TAKI DZIEN ZE SZEF MOCNO SIE ZDZIWI JAK NIE BEDZIE MU MIAL KTO STAC PRZY MASZYNACH ZRESZTA NAJLEPSI ODESZLI SZMAT CZAS WSTECZ Z TEGO CO MOWI STARSZYZNA NIBY SZEF POWAZNY PRZEDSIEBIORCA A ZERO POMYSLUNKU NIECH DALEJ ZATRUDNIA DZICI PO SZKOLE CO MU BEDO NON STOP ROBIC REKLAMACJE
szybciutko 2016-02-18 21:06:21
zapewnienia że kiedyś będzie lepiej dokręcanie śruby dorzucanie obowiązków a płacą jak chcą . dziesiąty każdego miesiąca to jest niespodzianka.Szczerzenie kłów na współpracowników strzelanie z ucha i zero odpowiedzialności ze strony przełożonych rewelka
4
Pozdro z północy! 2016-02-26 17:23:34
Jak ma być dobrze w A-Z "będzie lepiej" Color skoro kadra pracuje na 3 rodziny? A im tylko mało i mało. ja zmieniłem szefa i robiąc to samo u konkurencji zarabaim ponad tysia więcej. Można? ano pewnie że mozna. tylko trza poszanowac pracownika. albo idzcie gdzie indziej albo gnijcie w tych pozorach i bylejakosci. teraz to i ja moge sobie pozwolić na urlop gdzieś dalej a nie tyrac na rodzine z.
1
Dżoan 2016-02-27 07:01:31
Ciesz się że teraz są 3 rodziny. Za klika lat przyjdą wnuczki i będziesz wtedy pracować za miskę ryżu. Choć teraz przyszedł pracujący w pocie czoła Jędrzej Z. Więc na bank nadgoni sprzedaż tak że wszyscy będą leżeć na pieniądzach hihihihih
Brzydki zły i szczery 2016-03-18 13:44:11
Nie trzeba mieć iq 200 by wiedzieć że nie bedzie lepiej w firmie co kiedyś utrzymywała jedna rodzine a teraz trzy
BD 2016-04-07 20:27:41
Dobra rada zawsze w cenie a radze trzymac się z daleka od tej firemki. Wyzysk i nic poza tym
stary wyjadacz 2016-04-13 16:05:42
pamiętam czasy kiedy w tej firmie było świetnie. dobre zarobki, godziwa praca, wszyscy super się dogadywali, znakomita atmosfera i na górze i na dole, wspólne wyjazdy, pensja na czas. Teraz jest tylko to ostatnie
w azcolor upier...cie sie na maksa bo non stop cisnienie, same ważne zlecenia, nie wiadomo które ważniejsze a najlepiej jakbyś stał przy dwóch maszynach na raz. I to wszystko za tysiąc z hakiem. Takie pieniadze zarobicie w zasadzie wszędzie więc tutaj nie warto bo tutaj i tak nikt cie nie doceni ani nie da jakiejś premii za to że sie starasz
Po naprawde wielu latach pracy moge jedynie przyklasnąć wyżej się wypowiadającym
iubiubkubuibcd 2016-05-13 17:46:57
Sodoma i gomora. Pensja to kpina
kamilek i łukaszek 2016-06-19 07:45:11
Pseudo firma z pseudo kierownictwem który udaje wielkich fachowców. Kiepskie strategiczne decyzje w przypadku parku maszynowego. Szeryf kupuje maszyny które stają bo nie mają roboty. A aż prosi się o innego rodzaju sprzęt i maszyny. Andrzejowa wizja zmierza donikąd. Zwłaszcza że z firmy odchodzą najlepsi bo z pensji ledwo starcza na jedną głowę a co dopiero na utrzymanie rodziny. Za to rodzina zatrudniona w AZColor ma się świetnie bo zgarnia gro premii dołowi zostawiając ochłapy. Każdy choć trochę ogarnięty widzi co się dzieje i pakuje stąd manatki. Ja zrobiłam tak i nie żałuję, gdyż za 1500zł robotę znajdę wszędzie a przynajmniej będę miała szanse rozwoju. W Colorze intratne stanowiska zajmuje rodzina więc zawsze będziecie na dole struktury firmy. Ambitnym i nieco bardziej ogarniętym nie polecam.
1
Jonasz 2016-06-23 20:04:48
Nikt wam nie da tego co zecer wam obieca
3421434 2016-06-28 22:07:20
widać już jak na dłoni jak kończy się wyzysk bo odchodzą drukarze, pomocnicy przychodzą non stop nowi których umiejętności kończą się reklamacjami, dłuższym niż zwykle nastawem maszyn co w praktyce oznacza same kłopoty z długimi terminami realizacji na czele właściciel jednak dalej brnie w kozi róg nie robiąc w praktyce nic z pensjami kończy się jedynie górnolotnymi obietnicami że będzie lepiej czyli ta sama śpiewka od zarania dziejów
bez satysfakcjonującej kasy nieustatnnie będą pracować młodzi, niedoświadczeni którzy będą marnotrawić materiał na pasowanie i wklejać polimery 2 razy dłużej niż doświadczony pracownik któremu żydzi się dwust złociszy podwyżki więc ten słusznie pakuje manatki i odchodzi bo nie może wyrzywić rodziny za tysiąc z hakiem
t
tak właśnie wygląda codzienność w tej firmie zero pomyślunku każdy biznesmen ceni dzisiaj dobrych pracowników bo to największy kapitał w firmie kiedy ma się pewność że pracownik zrobi swoje należycie i sprawnie tu się tego nie docenia bo przecież jest kilka osob na twoje miejsce
jestem z niasta 2016-07-19 21:55:20
zapierdzielajta głupcy za głodową pensyję gońta wynik żeby mieć stówkę więcej na kącie a bos się śnieje że kuprśie takie naiwniaki
Jędrzej 2016-07-20 19:22:28
A ja nie rozumiem wszystkich malkontentów. Ja tam w firmie dobrze zarobię a się nie narobię.
prawda 2016-07-28 18:04:20
Czytając powyższe opinie pozostaje mi jedynie przyklasnąć, prawda w 100 %. Klienci odchodzą, doświadczeni pracownicy również. Właściciele nie wyciągają z tego żadnych wniosków. Ogólnie rzecz biorąc szkoda marnowania sobie życia na pracę w tej firmie, bo życie za pensje w AZC to wegetacja. Wszystkim co mają większe aspiracje niż zarabianie tysiaka z hakiem i każdego miesiąca bólu głowy w jaki sposób utrzymać rodzinie polecam ewakuacje z tej pseudo firmy.
1
qwerty 2016-07-29 11:51:38
Pracowałem tam przez krótki okres, dłużej nie miało sensu. Po tym czasie mogę stwierdzić, że to oszuści. Zapewnienia z rekrutacji odnośnie płac itp. nie mają żadnego pokrycia z rzeczywistością. Na pasku tyle pozycji, że nikt nie połapie się o co chodzi i co z czego wynika. Pracę w tej firmie szczerze odradzam.
FA dwa pięćset 2016-07-29 20:39:02
Niech nikt się nie łudzi że dostanie w tej firmie podwyżkę i że jak ktoś złoży wypowiedzenie to będą was błagać żebyście zostali. Za moich czasów pozwolili odejść Sławkowi i Robertowi. Lepszych pracowników nie mieli i nie będą mieć. Więc jeśli uważacie że macie za mało kasy w az to zwijajcie manatki bo więcej nie dostaniecie. Ale i tak będą wmawiać że będzie lepiej :D i tak w kółko
1992 2016-07-30 08:36:25
KAZDEMU NA ROZMOWIE O PRACE OBIECUJĄ GRUSZKI NA WIERZBIE. PYTAJA SIĘ ILE CHCE SIE ZARABIAĆ I NIBY MÓWIĄ ŻE TA KWOTY JEST REALNA ALE JUŻ NIE POWIEDZĄ ŻE PRZEZ DWA MIESIĄCE. SAD BUT TRUE.
Syn Bogusława 2016-08-04 16:42:51
No toć teraz ma być lepiej. Cały AZKolor czeka na 10-tego hahah wtedy się okaże dla kogo będzie lepiej
1
Zostaw swoją opinię o A-Z Color Drukarnia Andrzej Zecer - Antonie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie A-Z Color Drukarnia Andrzej Zecer