Drukarnia Kolumb

Katowice

Opinie o Drukarnia Kolumb

alojz 2013-08-07 11:02:18
Da się zarobic ale w nadgodzinach[usunięte przez admina] nie mozna wykorzyctać pełnego urlopu.
5
qwerty 2014-08-15 10:55:48
wrzeszczą zamiast mówić- ewidentnie mają coś z głową:) jak kogoś nie lubią to zrobią wszystko żeby zwolnić albo doprowadzą do tego żeby sam pracownik odszedł. Na początku sielanka a potem totalny brak zaufania. Powodzenia im życze:)
1
12345 2014-08-18 13:26:31
dobrze powiedziane- najniższa krajowa, reszta w kopercie z wielkiej łaski, są równi i równiejsi w tej pracy, technologicznie firma fantastyczna, ale niestety jak lubisz wrzaski, i teksty pod tytułem ja tutaj jestem szefową i proszę o tym nie zapominać to się odechciewa...a resztę trzeba przeżyć bo można nie uwierzyć :)
1
polaczek 2014-08-19 12:26:00
wywalaja z roboty pracownika tylko dlatego ze idzie na l4, kaza mu wracac do pracy albo nie przylazić już wcale. totalny brak szacunku, kasa fajna owszem jak jest sezon i charujesz 10 godzin dziennie przez caly miesiac bez dnia wolnego. za to szef poklepie cie po ramieniu wreczy kopertke a w stycznu handlowcy słyszą że jak dalej bedzie taka chuj*nia to nie bedziemy dalej pracować w tym samym składzie. wiadomo ze firma handlowa musi sprzedawac ale bez przesady, kto słaby ten sie boi kto silny śmieje im sie w twarz
1
qwerty 2014-08-30 21:56:44
Szkoda ze dopiero tera to czytam. Bylem widziałem i dziękuje. Robota fajna ino atmosfera po byku...
3
brabry 2014-11-10 19:48:18
to firma dobra dla debili którzy nauczą się obsługiwać kalkulator do wycen i odbierać telefony acha no i co najważniejsze nie otwierać dzioba jak coś się nie podoba. wszyscy pracownicy to fałszywe mendy które jedno mówią a co innego robią bo sie boją, tylko szego się boją tego nie rozumiem. Najniższa krajowa plus kasa w kopercie a jak szefunio uzna że koperty nie bedzie to twój problem. szkoda nerwów, lepiej zwijać manatki i uciekać
1
szalalala 2014-11-17 18:31:06
szef to zwykły (usunięte przez administratora) miły na początku, plaster na dupe a potem ci pokaze, nie jest problemem żeby cie opierniczył przy wszystkich nie wiadomo za co. Kasa to nie klasa a to zwykły plebs
kuku 2014-11-21 15:23:32
problemem jest żeby wziąć dzień urlopu bo wiecznie psioczy szefowa od siedmiu boleści. jak się uweźmie to nie ma szans bedzie się czepiać wszystkiego. Jak pytasz to zawracasz dupe, jak nie pytasz to sie nie interesujesz, i tak w kółko, no i potwierdzam przedmówce drą się zamiast mówić. Szkoda że tacy ludzie prowadzą taką firmę, ale jak widać w życiu trzeba być skur**wysynem.
ulala 2014-12-11 08:51:43
w sezonie wrzeszczą bo jest tyle roboty że nie ma w co rąk włożyć a tylko przyjdzie styczeń to szef rozsyła maile, że jeśli dalej bedzie tak beznadziejnie to nie bedziemy pracować w takim składzie. Ledwo człowiek ochłonie a już kolejny stres bo ciagle mało, mało i mało....
dla debili za 1200 zl 2015-01-16 17:54:30
Ho ho ho ale opinie...znajomy pracowal i jak opowiadal jaki tam terror to nie wiedzialem czy sie smiac czy plakac!
123456 2015-01-19 22:56:16
Kasa fajna, premia wyznaniowa, ludzie spoko. Jak ktoś wykonuje swoje obowiązki należycie a nie siedzi 6 h na fc a 2h na dymku to ani stresu ani opierniczu od szefa...:)
1
98765 2015-01-28 13:39:22
jesli dają premię wyznaniową to faktycznie fajnie :) Ludzie jak ludzie, jedni spoko inni zwykłe fałszywe mendy z resztą jak wszędzie.
wiercibrzuch 2015-07-07 12:09:19
no coz... szefowie maja cos z glowa i ona i on... nie wiem ktore bardziej, sa siebie warci... jesli ktos nie musi niech tam nie idzie pracowac, lojalnie ostrzegam
Zwiedzajacy saune diabla 2015-08-12 16:50:48
Jest upal nie do wytrzymania.Zero klimy...wiatraków a każą zasuwać tam ludzia non stop.Sam po chwili na tej hali mam dość.Wpadam tam po towar i jak widzę te zmarnowane twarze to krew mnie zalewa.Czy szef lub szefowa to jacyś debile bez mózgu???Założę się ze temp sięga tam pow 40 stopni.POMYŚL SZEFIE O SWOICH PRACOWNIKACH BO ŁASKAWIE ZGŁOSZĘ TO GDZIE TRZEBA.NIE ŻARTUJE...POZDRAWIAM I RADZE POMYŚLEĆ COŚ W TYM TEMACIE
4
Moze przyszly drukarz 2016-03-03 22:04:31
Interesuje mnie jak traktują maszynistów czy doceniają doswiadczenie robic trzeba wiadomo jak wszędzie i czy zadbane mają te ryobi bo warte dbania te madzyny
arkadia 2016-03-30 15:44:37
życzliwie Ci radzę, szukaj pracy gdzie indziej - to jest horror, tam nikogo się nie szanuje, nie ważne co byś nie robił, ile byś robił, a na to patrzeć się nie da, tutaj nawet nie wiedzą co to godność ludzka...
1
arkadia 2016-03-30 15:49:59
jeszcze jedno, zaczynając tu pracę zostajesz zakładnikiem tej firmy, ja pracowałam non stop, robiłam chyba wszystko, nigdy nawet nikt mi dziękuję nie powiedział, z tego co wiem drukarze też życia nie mają. Szefostwo wie tylko jak rozkazywać, albo straszyć, wierz mi, w tej firmie nie ma nikogo kto zna się na zarządzaniu personelem, dopiero w innej firmie można zobaczyć co to znaczy sprawny manager. ta firma ma do tego dalego
6
bry 2016-09-29 21:13:11
Firma iż nowoczesna stale się rozwija. Modernizację przechodzi nie tylko park maszynowy ale również
siedziba. Myślę że już niedługo jeden z liderów w branży. Co do jakości pracy, miodu nie ma ale powyższe komentarze to chyba trochę przesadzone. Trzon ekipy jest niezmienny od wielu lat i jakoś nikt nie narzeka. A przy tylu pracownikach logiczne jest, że paru osobom coś nie pasuje. Moim zdaniem atmosferę w pracy tworzą współpracownicy, a ci są wspaniali i super się z nimi pracuje. Ja polecam, tylko trzeba przyjść pracować, a nie bąki zbijać.
2
exworker 2016-10-11 12:02:27
Moja kariera była krótka. Właściciele nawet OK, praca w handlowym wydaje się spokojna , ale w dziale produkcji latem 40 stopni i mało tlenu.
Kierowniczka produkcji zawsze niezadowolona i „nieomylna”, często wydaje „niedopowiedziane” decyzje i zawsze wszyscy dookoła są winni, wprowadza nerwowy nastrój i niemiłą atmosferę. Zbyt często podnosi głos i wygłasza złośliwe uwagi. Pytasz-źle, nie pytasz też źle. Uśmiecha się tylko jak jest właścicielka na horyzoncie.
Ludzie na produkcji od fajnych i pomocnych do takich, co nie pomogą i do tego są często niemili.
4
Olaboga 2016-11-10 19:24:34
Trzon firmy to ludzie ktorzy jeden drugiemu podklada swinie. Kapuja jeden na drugiego. A najbardziej swieci handlowcy drukuja w innych drukarniach. Najciemniej pod latarnia ;)
Misia 2016-11-22 19:20:24
Ludzie odchodza jeden po drugim. Wcale sie nie dziwie. Genialna firma jesli chodzi o park maszynowy jednak traktowanie klientow i jakos wydrukow daje wiele do zyczenia. Jada na ilosc nie na jakosc. Klienci niezadowoleni szukaja gdzie indziej. Drukowanie smieciowych gazetek jest w sam raz dla nich jednak wymagajacy katalog to juz za wysoko postawiona poprzeczka. Pozdrawiam :)
Też EX 2016-11-30 12:25:29
Uważam, że właściciele (oboje) są naprawdę OK. Umówiliśmy się z szefem na kilka rzeczy, które zostały spełnione po ich stronie. Uważam też , że właścicielka naprawdę próbuje wiele rzeczy załatwić, pomóc i stara się być obiektywna. Nie siedzi na tronie, a pracuje na sukces firmy. Czasem jest jakiś ochrzan, ale chyba czasem się należy.
Teraz ludzie ... i tu zdziwienie. Może to wyścig z czasem, może co innego, ale kilkanaście razy byłam tak niemiło zaskoczona, że przysłowiowa szczęka opada... Ludzie bywają bezinteresownie fałszywi, jawnie niemili, krzyczą, robią z igły widły, obgadują, bywają chwilowo mili - wyciągną od Ciebie info z uśmiechem i pójdą to omówić w innym gronie, często są też jawnie złośliwi itd. Wielokrotnie słyszałam tak przykre rzeczy o innych współpracownikach, że głupio by mi było to powtarzać... skąd w nich tyle jadu, jeśli ktoś wam coś powiedział osobistego to nie po to aby usłyszeli to inni! Ciągłe komentarze jak to szefowie się ubrali, jak się nie znają, że są szefami , że wszystko wiedzą, a co tu robią, a że tamten ma biegunkę, a tamten jest za spokojny, że klienci chcą na termin zamówienie itd. Naprawdę ludzie są "INNI" i proszę uważać.
Z minusów to ciągle zimna woda do mycia rąk i wieczny brak mydła i upał na produkcji.
A z plusów - praca OK, jest kilka naprawdę miłych osób, które zawsze się uśmiechają, chętnie pomogą i chętnie nawiążą rozmowę na przyjemne tematy, które nie dotyczą obgadywania innych. Tak- można się pośmiać też z innych tematów- nie tylko z współpracowników! Życzę nowym, aby szybko takie osoby znalazły, a będzie im łatwiej.
Zostaw swoją opinię o Drukarnia Kolumb - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drukarnia Kolumb