Midexpo Sp. z o.o. w Organizacji

Starachowice

Opinie o Midexpo Sp. z o.o. w Organizacji

ziomal 2012-01-26 12:36:46
nie wiem co za (usunięte przez administratora) napisał ta opinie!!! pewnie własciciel albo jakiś (usunięte przez administratora)!.Opinia nie wiem co i ile napisać o tej firmie.Pracowałem w niejednej Polskiej Firmie ale takiejgo syfu dawno nie widzialem.Byłem w Vaiblingen masakra!!!! (choć w pozostałych werkach nie lepiej)spanie pod zbrojarnią! czyli hałas cały czas !warunki?koszmar tylko debile albo pijaki wytrzymują!robota?zapomnij o 8h zapomnij o 12h czasem pracowawliśmy po 16h zero litości!!! upodlenie do granic!tutaj ludzie co przyjeżdzają czasem są po 1dzien nikt młody nie daje rady jak zobaczy ten (usunięte przez administratora) no chyba że lubi łyknąć bo takich najwięcej! weekend to koszmar dla normlnych zero odpoczynku-zaczyna się w piątek picie kończy w poniedziełek zapomnij o spokoju bijatyki i picie jest na porządku dziennym a pokoje koszmar!!!! w obozie pracy mają lepiej bród syf masakra!!!! płaca to kpina!!1300-1500 za min12h dziennie parodia mówie jak było!! ok Jeżeli jesteś pijakiem bez abicji to zapraszam bo wiem że cały czas jest nabór kre
4
welder 2013-01-13 11:08:38
Witam czy może ktoś coś powiedzieć na temat kontraktu koło Ulm nie znam dokładnie miejscowości jakieś elementy do Libhera robią. Chodzi mi o to czy warto jechać, jaka kasa, jakie warunki do mieszkania, jakie kierownictwo, itd z góry dziękuje za odpowiedz.
pozdrawiam
4
fsfjkl 2013-01-22 09:51:13
Witam, i jak wiadomo coś odnośnie tego Ulm?
spawacz 2013-02-16 12:45:16
witam.czy wie ktos naprawde co tam sie dzieje w tej firmie. otrzymałem od nich propozycje wyjazdu do niemiec. jak to naprawde wyglada?
zainteresowany 2013-02-22 15:15:21
czy pracowal ktos w ehingen? jak tam jest placa mieszkanie godz pracy ludzie itp?
2
FatMan 2014-11-06 21:21:34
Pracowalem kolo ulm dokladnie w Kempten porazka straszna praca 5 dni w tygodniu po 10 godzin a na dokladke do tego sobota 8 godzin naprawde nie polecam po demna gdzie mieszkalem bylo 80 krów ogolnie katastrofa zarobki straszne przy 320 g jakies 1400 euro nawet nie odradzam naprawde
3
eksportowiec 2015-02-19 10:48:25
Ludzie piszą głupoty. Znam gości którzy jednak wracają by pracować. Wypłata na czas, pieniądze nie najgorsze, a do tego jest praca której niestety nie ma pod dostatkiem w naszej ,,kochanej" ojczyźnie. Dlatego narodzie nie biadol na swój los, bo jesteś tutaj, bo chcesz, a dlaczego- bo Twój kraj kopnął Cię w (usunięte przez administratora)Praca na eksporcie, to nie harcerstwo, a męska rzecz i to tyle w tym temacie.
4
darek 2016-02-25 10:04:47
prosze o aktualne opinnie, dziekuje!
Polak 2016-12-16 08:53:59
Cześć piszesz ze to nie charcerstwo itp,że kraj kopnął nas w tył,ale tam poza granicą naszego kraju pracujemy tez u Polaków jedziez tam żeby uczciwie zarobic na rodzine,a tu dalej dupczenie i kopanie w tył przz ze tych polaków swojaków.
zawiedzionybazela 2016-12-31 21:50:09
Pracowałem 3tyg w zakładzie prefabrykacji w Villingen jako zbrojarz. Gdybym nie widział to bym nie uwierzył. Na bramie powinien byc napis "Arbeit macht frei" i to nie jest żadna przesada. Praca po 12 godzin a niekiedy dłużej. Wyzysk i wykorzystywanie pracowników na maxa. Ciśnienie na robote straszne, musisz zasuwac jak idiota jednym ciągiem przez cały dzień a zawsze i tak za wolno. Jeden na drugiego patrzy jak na wroga, pilnuje wzrokiem a jak trzeba uprzejmie doniesie. Ludzie tam chodzą do roboty jak na skazanie, wkurwieni od rana.. IQ30 i gumowy kręgosłup przeważnie wystarczy zeby tam sie odnaleźć. Pseudokierownik Bazela i jego tępy syn nie mają chyba takiego IQ w dwójkę, słoma im z butów wystaje i tylko ta robota ratuje im życie. Jestem pewny że gdzie indziej zgineliby od razu. Staremu brakuje pare lat do emerytury to trzyma sie tej roboty za wszelka cene. Młody cos tam sie przez 8lat nauczył (rutyna, powtarzalność pracy) ale bez ojca którego sie strasznie boi nie pociągnął by tej roboty przez tydzień. Ogólnie przykro sie na to patrzyło. Żal mi ich obu. Warunki sojalne słabe, syf, banda pajaców i alkoholików. Jest pare ogarniętych osób (wątpię aby po nowym roku wrócili do roboty) ale większość to dno i banda nieudaczników. Zarobki niskie i niewspółmierne do wykonywanej pracy. Stanowczo odradzam a tym którzy wrocili po nowym roku i nie zmądrzeli szczerze współczuję.
5
admin 2017-01-09 13:55:25
Witam.
Jakie sa zarobki w Vilingen?
Chabas 2017-02-07 12:21:31
Witam pracował ktoś na kontrakcie jako szlifierz metali w mieście kempten przez firmę Midexpo proszę o opinie ,pozdrawiam
Gościu 1111 2017-02-07 18:39:54
Witam Nie pracowałem w kempten ale słyszałem sporo od różnych osób jednym słowem Masakra zapie... na maxa bez przerwy prawie od gwizdka do gwizdka jak to mówią.
Ogólnie nie polecam żadnej pracy oferowanej przez MIDEXPO Chyba że nie masz mózgu i plecy ze stali i chcesz zarobić 1100- 1200 euro W biurze OSZUKUJĄ OBIECUJĄ MIN 1350 EURO dostajesz max 1200. Porażka syf na mieszkaniach zero opieki medycznej
1
zb12 2017-03-06 11:14:11
Witam byłem w kempten przez kila miesięcy. Lekko nie jest to fakt. Zap...dzielać trzeba i to ostro. Ale wypłata na czas miedzy 1300 a 1400 euro netto, mozna wziąśc jakąś zaliczke na poczatek. warunki mieszkaniowe ok (mieszkałem w centrum) całkiem spoko relacje z niemcami na zakładzie .Byłem od nich też na innych werkach wynagrodzenie zblizone do tego co w kmpten. Pracowałem tez obok u Lukawskiego ale tu jakoś bardzej mi pasowało. Ogolnie :na minus -lekko nie jest i trzeba zapier...
na plus umowa o prace, wypłata na konto w terminie, ubezpieczenia itp tez ok.
1
Zostaw swoją opinię o Midexpo Sp. z o.o. w Organizacji - Starachowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Midexpo Sp. z o.o. w Organizacji