Architekci Kariery Sp. z o.o.

Gdańsk

Opinie o Architekci Kariery Sp. z o.o.

agnieszka 2011-10-20 04:41:12
nie polecam architektów kariery, z moim cv praktycznie nic nie zrobili tylko je przepisali do swojego szablonu i tyle, a życzą sobie nie wiadomo jaką kase..ogólnie masakra
2
BPCC 2012-07-01 12:15:05
Wycena CV dla mnie (czyli pracownika z 15 letnim doświadczeniem) to jakaś MASAKRA. Wołają sobie 254 zł za stworzenie dla mnie CV!!!
To chyba jakaś pomyłka. Gdyby to była kwota 25,40 to bym wszedł w to w ciemno i tyle... a tak to dziękuję. Sam sobie napiszę CV! Z pewnością równie dobre jak ich.
Joasia 2012-07-11 19:43:18
Na początku maja miałam przyjemność skorzystania z usług firmy Architekci Kariery i naprawdę żałuję bo wywaliłam w błoto 540 zł za przerobienie cv i 3 miesiące wysyłki. Czuję się oszukana gdyż moim zdaniem zapłaciłam tylko za napisanie cv. Mam duże doświadczenie zawodowe a nikt nie zadzwonił. Poszłam na łatwiznę, bo nie chciało mi się samej szukać pracy i to był największy błąd. Wyobraźcie sobie, że jak minęły te trzy miesiące i sama zaczęłam wysyłać to mam rozmowę za rozmową. Potrafią nawet na drugi dzień po wysłaniu zadzwonić a przez trzy miesiące sto agencji rekrutacyjnych nie miało dla mnie nic. Jak dla mnie to jedno wielkie oszustwo. Dałam się naciągnąć. Odradzam.
klient 2012-10-24 14:41:43
zdecydowanie nie polecam, żenada, żal, szkoda pieniędzy. Studenci którzy nie potrafią przygotować profesjonalnego dokumentu. Powinno im sie zakać prowadzenia działalności
Zrob_to_sam 2012-11-22 23:31:23
Zachecam do tworzenia CV pod katem danego pracodawcy samemu. To Wy znacie branze najlepiej i macie rozeznanie czego tak naprawde oczekuje.
Emi 2012-12-13 11:00:15
Weszłam z linku i poczytałam. Może i bym skorzystała ale nie za koty jakie oni tam mają. Powyżej 300 zł dla bezrobotnych!!! To jakaś kpina. To równie dobrze mogę iść do PUP do Doradcy Zawodowego i też mi coś podpowie. Za darmo. A pisanie w stylu: sprawdź, pomogliśmy już setkom tysiecy osób w znalezieniu pracy itp. itd mnie nie przekonują bo napisać można wszystko ale ja potrzebuje konkretnych dowodów. Jakby takie usługi kosztowały 20 czy 30 zł to można zaryzykować ale nie 300 nie wiedząc jaki będzie rezultat.
jj 2014-04-01 21:45:15
Nie polecam tej firmy, dla mnie to wielkie oszustwo. Na spotkanie nawet Pan dobrze nie przeczytał mojego CV. CV w głównej mierze to przekopiowane moje CV i to z błędami Pan mylił firmy i obowiązki do tego brak znajomości jęz. polskiego brak dużych liter i znaków interpunkcji. Karta nawigacyjna to przepisane CV + adresy stron internetowych gdzie można szukać pracy. Po wpłaceniu pieniędzy jak coś jest nie hallo to nie ma już z nikim kontaktu poza specjalistą który robi błędy. Uważam że szkoda pieniędzy na taką fuszerkę.
niezadowolona 2014-04-11 11:46:04
z pełnym przekonaniem odradzam, wyrzucenie kas w błoto, zupełny nieprofesjonalizm(usunięte przez administratora)
również niezadowolona 2014-04-29 12:03:41
Nie polecam. Ponieważ nie zmieniałam pracy od lat i tak naprawdę nigdy nie pisałam CV i LM postanowiłam skorzystać z usług Architektów Kariery, wykupiłam pakiet za prawie 700 zł. Początek był OK, ale potem okazało się , ze jestem roszczeniowa, na nowym CV umiejętności i doświadczenie w dużej mierze skopiowane z CV, które sama stworzyłam, błędy ortograficzne - potwierdzam.(usunięte przez administratora)NIE POLECAM
Monika 2014-05-08 14:15:45
Witam, wszystkim osobom, które trafią tu szukając odpowiedzi na pytanie, czy decydować się na pracę w tej firmie, chciałabym powiedzieć, że ogólne WSPANIALE wrażenie, które robi ta firma, to złudzenie. Tak naprawdę to zwykłe call center za średnia krajową, niekończące się umowy zlecenie. A kierownik działu sprzedaży wyznaje zasadę, że jesteś tak dobry jak Twój ostatni miesiąc. Jeśli powinie Ci się noga bez zastanowienia zwolnią Cię, nie pytając o zdanie. Pracownicy muszą tam pracować na L4, albo na urlopie.
(usunięte przez administratora)
Olek 2014-06-30 12:10:08
Ja mimo tych opinii postanowiłem skorzystać z Architektów Kariery. Niestety muszę potwierdzić to co powyżej. Wywaliłem kupę kasy na poprawę CV na wysyłkę przez 3 mies. A jaki tego efekt? Pracy jak nie miałem tak nie mam. Z tych ich wysyłek totalne zero odzewu. Z korekty CV jak do tej pory zero efektu. Ogólnie jest miło i sympatycznie ale bez rezultatu. Szkoda kasy!
opinia 2014-11-24 23:03:19
nie polecam - sami jako pracodawca wystawiają sobie opinię. wysłałam do nich swoje CV - nie dostałam żadnej odpowiedzi, zadzwoniłam zapytać czy rekrutacja się skończyła czy trwa nadal, ale ja nie przeszłam dalej - dostałam obietnicę sprawdzenia mojego statusu i... cisza. nie polecam, ponieważ oni uczą tego, czego sami nie robią. niesolidności.
Aga 2015-01-21 13:39:46
Potwierdzam powyższe opinie, CV napisane przez nich to nic specjalnego, ja zamówiłam i Pani dokładnie napisała to co ja jej przedyktowałam przez telefon o sobie, żadne tam innowacyjne formy czy cos takiego, standard i to niezby wysokiej jakości, oczywiści rynek pracy nie zareagował na napisane przez nich CV - dopiero jak sama pozmienałm kilka rzeczy z pomoca innego doradcy to dostałam jakies propozycje. Odradzam
Anna 2015-03-06 12:00:04
zdecydowanie odradzam! Skorzystałam raz, nigdy więcej. Opieszałość, czekanie, dopraszanie się o wywiązanie się z usługi, ostatecznie po prośbie o zwrot pieniędzy otrzymałam CV szablonowe, bez rewelacji. Ta oferta to jakaś kpina.
Ilka 2015-11-05 18:27:37
Trafilam na to forum szukajac opinii o uslugach http://mentorkariery.pl/ niestety rozczarowalam sie poziomem pomocy ich mentorow. Generalnie stracilam duzo czasu podajac im mnostwo informacji a moj mentor zrobil szybkie 'kopiuj& wklej' w szablon CV zostawiajac kluczowe sekcje dla mnie do uzupelnienia. Porazka...
Zostaw swoją opinię o Architekci Kariery Sp. z o.o. - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Architekci Kariery Sp. z o.o.