Auditor Sp. z o.o. Zespół Ekspertów Finansowych

Sopot

Opinie o Auditor Sp. z o.o. Zespół Ekspertów Finansowych

admin 2015-11-14 17:47:56
Macie doświadczenie w pracy w firmie Auditor Sp. z o.o. Zespół Ekspertów Finansowych ? Co możecie powiedzieć na temat szefa, współpracowników? Czekamy na Wasze opinie!
Marek 2016-04-20 10:27:28
Auditor to najbardziej profesjonalne biuro rachunkowe w okolicy. Miła, rzetelna i fachowa obsługa. Zawsze na wysokim poziomie.Przystępne ceny.
Max 2016-04-27 15:20:14
Według mnie firmie nie można nic zarzucić. Pracownicy chwalą sobie pracę tam, zaś klienci czują się profesjonalnie obsłużeni.
Montumag 2016-05-05 18:11:31
Jestem zadowolony z ich usług. Nie wiem, jak poradziłbym sobie bez nich.
jacek 2016-05-09 21:52:42
wszystkim polecam współpracę z tak kompetentnymi pracownikami!
marta 2016-05-13 16:43:28
Auditor to najlepsze biuro rachunkowe, z jakim współpracowałam.
ZadowolonaKlientka 2016-05-17 11:27:23
Ja i rachunki, ja i te wszystkie formalności - nigdy nie potrafiłam tego ogarnąć, dlatego cieszę się, że mogę współpracować z tak fajną ekipą!
1
Siux 2016-05-19 10:31:07
Nie mam doświadczenia w księgowości, dlatego stwierdziłem, ze auditor będzie moim najlepszym wyborem.
Prezes Banku 2016-05-27 13:53:48
Uczciwy i sprawnie przeprowadzony audyt, który pozwolił nam na wprowadzenie kilku zmian w firmie!
Ula 2016-06-03 13:07:41
Przemiła współpraca. Polecam
Wojtek Samillo 2016-06-06 11:42:29
Możecie być spokojni o swoje interesy. To firma, której można zaufać! Wielka rzadkość.
Zostaw swoją opinię o Auditor Sp. z o.o. Zespół Ekspertów Finansowych - Sopot
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auditor Sp. z o.o. Zespół Ekspertów Finansowych