PHU Iwa Marek Izmajłowicz

Płock

Opinie o PHU Iwa Marek Izmajłowicz

roman 2014-01-10 18:17:30
Nie bede sie rozspisywał, nie polecam tej firmy nikomu nawet najwiekszemu wrogowi.
piotr 2014-01-14 19:18:17
jak wyzej
janko ktos 2014-02-14 08:30:44
Firma ratuj. O zarobkach nie wspomne, szkoda gadac.
Jak masz inne wyjscie to lepiej nie podejmujcie tam
pracy. Mozna duzo powiedziec zlego o tym pracodawcy.
adam 2014-02-18 20:07:21
Jeszcze chwilka i ta firma padnie(usunięte przez administratora)
marko 2014-03-27 19:35:48
dobra co tu pisac jesli lubisz pracowac za darmo i czekac na wyplate 2 miesiace to idz pracowac do iWY, (usunięte przez administratora)ludzie trzymajcie sie z daleka od tej firmy pracownicy jak i firmy.
mam nadzieje ze ten smieszny twor juz nie dlugo zbakrutuje.
Jan302 2014-04-11 20:45:59
Witam.Dostałem propozycję pracy w tej firmie,mam niedługo rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko -Pracownik Wykończenia wnętrz-.... może ktoś napisać coś więcej o tej firmie? czy warto tam jechać ?.....
adam 2014-04-14 12:08:57
daj sobie spokoj.
xxx 2014-06-22 16:45:26
Jeszcze to funkcjonuje, banda nieudaczników wlaziwdupow starego grubasa!
Właściciel 2014-07-22 11:44:57
OŚWIADCZENIE

Wobec pojawiających się na Forum GoWork.pl negatywnych opinii o Firmie IWA sformułowanych zapewne przez byłych pracowników zwolnionych dyscyplinarnie, informuję, że Firma IWA istnieje od 24 lat, wszyscy pracownicy zatrudniani są na podstawie umowy o pracę, zgłaszani są do ZUS (odprowadzane są składki na ubezpieczenie zdrowotne, społeczne i emerytalne). Pracownicy wyposażeni są w jednolite ubrania z logo firmy i pozostały sprzęt BHP.
Nie zamierzam komentować wygłaszanych opinii, tym bardziej, że są one anonimowe, co umożliwia bezkarne obrażanie mnie i mojej firmy. Sprawdzenie naszej wiarygodności jest możliwe poprzez skorzystanie z okresowo składanych ofert pracy, a nie przez czytanie opinii „leworęcznych” zwolnionych.

Marek Izmajłowicz
Właściciel
3
pIOTR 2014-08-22 17:32:18
Byś się wstydzić wypisywać takie głupoty!!! Może i istnieje 25 lat, ale teraz nie istnieje kupa gnoju nic poza tym, paru właziwdupców tam pracuje składki ZUS byś się nie ośmieszał wiesz sam czemu oszuście. Jakie ubrania najtańsze ze sklepu z BHP które na koniec trzeba oddać i potrącane są za nie pieniądze na koniec!!! Wypłata z 4 miesięcznym poślizgiem, i okrojona na sto procent, a pracownicy muszą dokładać z własnej kieszeni!!! Zero ładu zero składu bagno i kilometr mułu. Jaki normalny szef firmy tłumaczy się na forum w internecie każdy normalny wyciągnie zdanie. Ps TYLKO WINNY SIĘ TŁUMACZY!
2
Maro 2014-09-29 14:26:06
Dobrze napisane wyzyj tepic oszustów.
3
Gość 2014-10-30 12:05:12
Ja tam pracowałem i byłem zadowolony! Fajna ekipa!
Każdy ma czasem problemy, ale trzeba być wyrozumiałym jeśli ktoś ratuje Cię dając Ci pracę!
Gość 2 2014-11-24 10:05:47
Żałosne...dno
nie klam 2015-03-10 09:26:10
nie wyplacasz ludziom wogole kasy wszyscy co tu pisza to sama prawda ludzie nie idzcie tam nigdy wogole kasy nie wyplaca!!!! zenada w kazdym calu wszyscy co pisza tu opinie to czysta prawda!
xx 2015-03-10 09:28:35
w ktorej robisz za darmo a wyplaty nie widac wogole mozesz robic za friko z 5 miesiecy zalosna firma
zordon 2015-08-12 18:31:03
jeszcze istnieje ta firma tylko długów soebie przez nia narobiłem!!!
Zostaw swoją opinię o PHU Iwa Marek Izmajłowicz - Płock
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHU Iwa Marek Izmajłowicz