Bet-Min Andrzej Górski

Wiechlice

Opinie o Bet-Min Andrzej Górski

elwis 2013-11-23 12:07:01
Witam
Pracował ktoś w tej firmie ( jakie zarobki, jak odnoszą się do pracowników ). I jeszcze jedno - kogo i za ile zatrudniają firmy togo typu na terenie kraju.

Pozdrawiam
1
saper 2013-12-13 15:10:51
Po przepracowaniu sezonu w tej firmie musiałem kombinować pieniądze żeby wrócić do domu. Zarobek miesięczny poniżej średniej krajowej a czasami trzeba się cieszyć z talerza cieplej zupy po powrocie do domu nie mam pieniędzy na życie. Jeśli szukasz pracy w której oczekujesz za nią wynagrodzenia które odpowiada stanowisku nie zawiązuj z tą firmą współpracy.
4
pracownik 2014-01-23 19:15:35
Witam pracowałem w tej firmie w 2013 roku i potwierdzam słowa kolegi wyżej. Miesiąc pracy w terenie to około 1000 złoty wynagrodzenia przy 6 dniowym tygodniu pracy po 8 godzin czasami 7 dniowym. Dodam jeszcze że dziś mamy 23 stycznia 2014 i pieniędzy do dziś nie otrzymałem. Pan (usunięte przez administratora)do którego zadzwonił jeden z saperów powiedział że on pieniędzy nie ma i nie wie kiedy będzie miał i jak ktoś chce to może mu sprawę założyć czy tak faktycznie było nie wiem tak słyszałem
Generalnie jedna z najgorszych firm w jakiej miałem okazje pracować a w zasadzie to najgorsza bo chociaż zarobki w innych firmach nie zawsze były kolosalne to przynajmniej pieniądze były na czas tutaj tylko obiecują były już 4 terminy wypłaty ostatni przed wigilią od tamtej pory nikt nawet nie raczy zadzwonić.

Pozdrawiam kolegów po fachu i omijajcie tą firmę szerokim łukiem.
4
scraper 2014-01-27 22:06:53
mam taki sam problem ze szmalem tłumaczenie to samo i jedyne co pozostaje to modlitwa do boga o nagłą manne z nieba
2
Gościu 2014-02-02 21:49:54
Potwierdzam opinie poprzedników. Firma niesolidna. Obietnice i nic więcej. Pracowałem tam w sezonie 2013 i więcej nie chcę mieć do czynienia z Bet-Min. Zasuwasz i do końca nie wiesz ile zarobiłeś.Gadanie o darmowym lokum i wyżywieniu to jedna wielka bzdura. Jest to odliczane od dni, które przepracowałeś.Tłumaczenia jak przedszkolaka, że po odbiorze ktoś tam nie przelał mu kasy. A kogo to obchodzi.Robota zrobiona ludziom trzeba zapłacić.Jedyny plus ze współpracy z tą "firmą", to poznanie wielu fajnych ludzi.ODRADZAM KAŻDEMU, KTO CHCIAŁ BY TAM PRACOWAĆ LUB BYŁ WERBOWANY PRZEZ BET-MIN.
Głupio gadać w tym fachu,ale Bet-Min posadził mnie na "minę"...
3
gość 2014-02-15 19:55:43
Pracowałem jak wielu w 2013 (usunięte przez administratora) nie polecam szkoda czasu na tą firmę
3
Dzidzia 2014-03-11 12:47:13
Mozna by mnozyc te opinie,mysle ze jest ich tyle ile pracownikow firmy bet min, ja rowniez podpisuje sie dwiema rekami pod tymi opiniami. Nie rozliczono mnie jeszcze za rok 2013.Dziwi mnie tylko jedna rzecz, poniewaz pracuja dla pana(usunięte przez administratora)naprawde wysoko wykfalifikowani i odpowiedzialni ludzie, mysle o kadrze ktora to werbuje nastepne ofiary tej globalnej pomylki. PANOWIE NIE WSTD WAM AFIRMOWAC SWOIM DOBRYM IMIENIEM TAKIEGO PRZEDSIEWZIECIA? APELUJE DO WASZEGO SUMIENIA KTORE MYSLE JESZCZE MACIE.
Ataman III 2014-05-09 01:44:08
Zostałem zwabiony obietnicami wysokich zarobków do pracy w Bet-Min od lipca do grudnia 2013r. W tym czasie za 6 m-cy katorżniczej , ekstremalnie niebezpiecznej pracy z wykrywaczem Smętek i niewybuchami , po 10 godzin dziennie i co najmniej 6 dni w tygodniu otrzymałem dwie zaliczki po 2000zł i wyrównanie 900zł . To dało około 4900zł - czyli jakieś 1200zł na miesiąc. Do chwili obecnej za ostatnie 4 ha na poligonie w Jedwabnem nie otrzymałem 1400zł. (usunięte przez administratora)
6
M.Ś 2014-12-17 04:22:25
Bzdura. Nigdy się nie pracowało w firmie Bet-min po 10 godzin. Co najwyżej 8godz. i niedziele wolne. Jeżeli chodzi o zarobki to nie są zależne od tego ile dni pracujesz tylko ile oczyścić z terenu. We wszystkich firmach saperzy płaci się za teren oczyszczony tylko ze w niektórych firmach biega się z wykrywacze a Bet-min uczciwie sprawdza się teren centymetr po centymetrze
4
były pracownik 2015-02-13 22:52:38
Ataman hahaha uczciwie centymetr po centymetrze dobre dobre
1
Zostaw swoją opinię o Bet-Min Andrzej Górski - Wiechlice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bet-Min Andrzej Górski