Aqua Instal Przedsiębiorstwo Ewa Kułak-Wróbel

Częstochowa

Opinie o Aqua Instal Przedsiębiorstwo Ewa Kułak-Wróbel

xxx 2012-07-14 20:58:23
żałosne
4
Tina 2013-11-19 10:13:22
Wspaniała firma, szybko i profesjoanlnie wykonali instalację grzewczą w moim mieszkaniu, to znakomici profesjonaliści, polecam.
1
Kamil 2013-11-26 11:17:45
Czy znam firmę AQUA INSTAL? Oczywiście, że tak miałem z nimi wiele razy do czynienia.. (usunięte przez administratora)
1
AGA 2014-04-09 11:44:36


Muszę ich pochwalić, bardzo dobrze spisali się podczas montażu instalacji grzewczej w moim mieszkaniu. Szybko i sprawnie.
Basia 2014-08-21 14:03:57
Zgadzam się z negatywnymi opiniami i nie polecam.
Tomasz 2014-09-30 16:52:46
Nie rozumiem tych negatywnych opinii i ciesze sie ze nie sugerowałam sie nimi zanim rozpocząłem współpracę z Panią Ewą.Jak dla mnie bardzo rzetelna firma i byłam zadowolony z usług.
Piotr Dębosz 2014-09-30 17:06:44
Firma godna polecenia.
Paulina 2016-11-25 01:43:40
Żałosna to jesteś ty Anita.i daj im spokój ;-)
Zostaw swoją opinię o Aqua Instal Przedsiębiorstwo Ewa Kułak-Wróbel - Częstochowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aqua Instal Przedsiębiorstwo Ewa Kułak-Wróbel