Hydrolew Usługi Hydrauliczne i Ogólnobudowlane Grzegorz Lewkowicz

Stalowa Wola

Opinie o Hydrolew Usługi Hydrauliczne i Ogólnobudowlane Grzegorz Lewkowicz

Znajoma 2013-08-26 11:02:39
Witaj, z olbrzymia przyjemnością odpowiem Ci na pytanie.jestem osoba z zawodu zajmująca sie uczciwoscia firm i pracodawców.
Muszę Cię ostrzec przed ta firma( usunięte przez administratora ), rownież opinia pozostawia wiele do życzenia.
Patrząc jako osoba z zewnątrz nie zapowiadam tej firmie dłuższej obecności na rynku.

Szkoda czadu 2013-12-19 14:18:23
Dni
Pracownik 2014-03-20 20:00:53
Porażka, życzę szybkiego upadku (usunięte przez administratora)
2
Pracownik firmy HYDROLEW 2014-06-26 12:05:49
Jak niechce się pracować to wszystko nie odpowiada
Firma jest ok, jak każda w tych trudnych czasach stara się utrzymać na rynku i ludzi nie zwalniać.
:-) 2014-07-29 12:21:10
Ty chyba z jego rodziny. Ta firma to zwykli oszuści poczytaj sobie o nich i sprawdź w sadzie. Do bylejakiej jej bardzo daleko.
1
pracownik 2014-10-12 18:00:33
Z tego co się orientuję to każdemu pracownikowi szef wypłacił pieniądze
więc mówienie że to oszuści to mija się z prawdą. Lepiej kolego weź się za robotę a nie tylko narzekać.
klex 2016-06-17 10:41:07
ma ktoś jakieś nowe informacje jak wygląda sytuacja tej firmy?
Bebe 2016-10-13 21:23:45
zle to mało powiedziane,
3
Zostaw swoją opinię o Hydrolew Usługi Hydrauliczne i Ogólnobudowlane Grzegorz Lewkowicz - Stalowa Wola
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hydrolew Usługi Hydrauliczne i Ogólnobudowlane Grzegorz Lewkowicz