Progaz-PP S.C. Pracownia Projektowa

Szczecin

Opinie o Progaz-PP S.C. Pracownia Projektowa

antek 2013-08-26 21:08:49
[usunięte przez moderatora] zasłaniający się prawnikami.Naciągają podwykonawców na prace nie płacąc im i wymyślając różne historyjki. Straszą sądmi i obowiązkiem odbioru prac przez ich firme do którego nie dochodzi bo zawsze znajdą haczyk by nie zapłacić. Kombinują z fakturami a to korekty a to płacone na raty szkoda gadać. Lepiej omijać z daleka szkoda nerwów i pieniędzy bo na koniec straszą sądem i tyle z zapłaty.
MARIO 2013-09-02 01:17:20
wypłata najniższa na papierze reszta na lewo, ile to zależy od nastroju nie liczy się liczba godzin , bo im więcej tym mniej do wypłaty, żadnych nadgodzin , jedna stawka. A na twoje miejsce jest 100 osób Ci powiedzą .l można jeszcze wiele dodać , nic ująć .lepiej z dala omijać . Dzieje się tam tak od lat, szkoda ze nasze prawo jest bezradne aby porządnie ukarać takie działalności .
monia 2014-03-07 22:38:36
Pracowałam w/w firmie.Jest dokładnie jak opisują panowie (antek,Mario),reszta na lewo.Przekręty w sądzie,faktury...Atmosfera w pracy-tragedia.Brak szacunku dla (pracownika). Trzeba uważać cały czas co się mówi w pracy/ z kim rozmawiasz/przez telefon prywatny w wolnej chwili wytchnienia, by ktoś,a zwłaszcza :Patrycja,która jest poukładana w firmie i oddaje się jej całkowicie.(Oczy,uszy),dziewczynka małego.Nie polecam pracy w tej firmie.
marek 2014-03-07 22:41:18
Pani monia pozdrawiam.Nić dodać ująć.Zgadzam się z poprzednikami.
3
terrorysta 2014-12-19 19:02:57
Aczkolwiek jest mały to oszustem jest wielkim, wykorzystuje ludzi, mając swoich pracowników za nic myśląc że jest narcyzem w Szczecinie mając dwóch debili kierowników Damianka i Łukasza nie do uczonych debili, z psychozą swojej wartości którzy ślizgają sie na nie wiedzy małego czyli kurdupla, wszystkim osobą którzy próbują dostać sie do pracy do progazu odmawiam współpracy z tym trolem bo jest upierdliwy jak wrzód na dupie narodu. Ps: dosięga mi do jaj i może mnie w dupe pocałować
1
boss 2014-12-19 19:14:38
Łukasz ksywa ciepły jest dętką, kierownik od robót gazowych. Nie mający pojęcia na pracach gazowych, zachowujący sie jak SSman który gówno potrafi, a udaje że próbuje cokolwiek robić. Srający w gacie przed małym, liże mu dupe wykonując swoją norme. Panie i Panowie nie polecam tej toksycznej firmy
2
Bartek 2014-12-19 19:26:31
Witam pracuje w progazie, napotkałem sie z kierownikiem imieniem Damian który jest całkowitym debilem, pracującym na usługach małego będąc też ułomnych jak jego szef , mając z nim przyjemność współpracy od razu ujawnił tą ułomną strone swojego marnego życia. W tej firmie są przekręty związane z płatnościami czasem z terminem wypłaty, nie liczy sie ile godzin zrobisz on ma zaplanowane oszustwo, może ci nawet odjąć 23% z wypłaty tylko dlatego że ma ci wypłacić w ustalonym terminie, także pozdrawiam którzy chcą tam pracować. Ps: Mały rzuca sie na kase jak reksio na szynke
3
trol 2015-01-05 14:28:51
Ja szefu, dziękuje wam wszystkim za pozytywne opinie które wysyłacie pod mym adresem, kocham was tak samo jak i wy mnie, życze wam dużo szczęścia, miłości w mym malutkim serduszku który was wszystkich kocha.
szefu 2015-01-18 14:41:48
ORĘDZIE, Moi kochani pracownicy jesteście dla mnie jak sraczka której nie moge utrzymać w zwieraczach jak i was w rydzach, a w związku z tym musze wam zmniejszyć wynagrodzenie które i tak macie zbyt wysokie. Z miłości mojej do was, będe grabił was do z hajsu dopóki pozwoli moje tycie serduszko
adam 2015-08-16 12:23:22
dzieki za opinie mialem tam sie przyjac ale jak takie opinie piszecie i o tym malym tez slyszalem adam
Zostaw swoją opinię o Progaz-PP S.C. Pracownia Projektowa - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Progaz-PP S.C. Pracownia Projektowa