Cestar Sp.j. Andrzej Cebula Jerzy Starski

Bezrzecze

Opinie o Cestar Sp.j. Andrzej Cebula Jerzy Starski

Pracownik 2016-02-22 10:09:38
Chyba już po wszystkim. Oficjalnie jest złożony wniosek o upałość
3
xxx 2016-03-02 09:54:07
Firma zalega mi dwie wypłaty, jak teraz odzyskać moje pieniądze. Do kadr nie idzie się dodzwonić, tylko fax sie zgłasza.
1
Jakub 2016-03-02 15:38:22
Osoby poszkodowane przez firmę Cestar proszę o kontakt pod nr.(usunięte przez administratora)
1
Dorota 2016-03-07 19:20:36
Czy informacja o upadłości jest PEWNA???
Były Pracownik 2016-03-08 09:20:12
Nie ma żadnej upadłości...
1
jozek 2016-03-09 18:30:28
Pracowałem w Cestar za styczeń nie zapłacone mi gdzie mam się udac
zdzichu 2016-03-10 12:49:20
Najlepiej proszę się udać do inspekcji pracy ,która mieści się przy ulicy Pszczelnej7 .Znajduje się tam wspaniala Pani ,która wszystko Panu wytłumaczy
000 2016-03-26 20:32:45
Agnieszka Ania odeszla kadry cos nie tak musi być ...
2
xxx 2016-03-29 10:52:28
Powiem krótko, nie ma co liczyć na otrzymanie zaległego wynagrodzenia. Firma olewa pracowników i nawet nikt nie próbuje wytłumaczyć zaistniałej sytuacji. Telefony powyłączane do nikogo nie idzie się dodzwonić, wezwania przedsądowe do zapłaty też nic nie dają, chociaż są odbierane przez firmę (potwierdzenie doręczenia). Jedyne rozwiązanie i nie ma na co czekać to złożyć wniosek do sądu pracy, (tak doradził mój prawnik). Pozdrawiam
1
xxl 2016-04-01 21:34:34
Jak mieli pieniądze to obiady wycieczki do domu kierownictwa na weekend a teraz co niema nic Gratuluje
Jurek 2016-04-02 16:31:17
Miałem i mam was w d.... :P
2
Branżowiec 2016-04-12 15:01:35
Przykre jest ,że taka szczecińska,dobra firma,z 20 letnią tradycją pada.Ale to nie przypadek i nie pazerność właścicieli.Pomyślcie wszyscy forumowicze!Większość zleceń przejmują teraz takie firmy jak Strabag i Eurovia.Dlaczego?Dlaczego Cestar wziął Murowaną za psie pieniądze 300 km od domu?Pomijam chamstwo właściciela pana S.
Ale to akurat, inna,mało istotna sprawa.Patrz wpis powyżej.
jolka 2016-04-24 20:58:33
panie branzowcu bzdury wypisujesz. Psie pieniadze moze i byly ale ktos sie zgodzil ab podjac sie tej roboty.Prawie kazdy kierownik mial swoje mieszkanie gruba tez,a o apartamecie pociotka z cala rodzina tez wspmne.Glowny mechanik mial kartke za szyba w godzinach pracy jestem na rybach a sprzet czekal na naprawe tygodniami
4
jurek 2016-04-25 21:45:58
Ta firma jeszcze istnieje bo też nie mogę odzyskać pensji z trzech miesięcy .Proponuje pozew zbiorowy
xxx 2016-04-26 08:53:42
Jurek, ja już wysłałem pozew do sądu. Wszelkie próby kontaktu z kim kolwiek z firmy żeby polubownie załatwić sprawę niestety nie dały rezultatu, a co więcej oni po prostu zachowują się jak szczury, które wyrazie kłopotu chowają się do dziury, olewają pracownika i taka jest prawda. Nie ma na co czekać z pozwem.
jurek 2016-04-26 11:57:16
To co proponujesz ,bo ja już nie mam pomysłów
operator 2016-04-26 16:16:51
Telefon do Tutko %)@ ^(# )!$ może tam się dodzwonicie ps. mi też zalegają z wypłatą za styczeń.
1
POLKO 2016-04-26 17:42:53
z Tutkowa to mozecie UMOWIC SIE NA WSPOLNE PLAKANIE BYLA W TYM SUPER
2
xxx 2016-04-26 18:30:44
Jurek ja postąpiłem jak mi mój prawnik poradził, wnieś sprawę do sądu pracy o koszty się nie martw bo sprawy z zakresu prawa pracy do 50.000,00 zł są zwolnione z kosztów sądowych. Dopiero powyżej 50.000,00 zł trzeba wnieść opłatę 5% od wartości dochodzonej kwoty... Tu masz link do formularza(Pozew - formularz „P”)- http://bip.ms.gov.pl/pl/formularze/formularze-pism-procesowych-w-postepowaniu-cywilnym/
pilipek 2016-05-24 14:44:48
spotkajmy sie i opijmy cestar reaktywacja.Jurek ma sie dobrze widzialem go jezdzi emelem na koszalinskich numerachi smieje sie nam w ryj
jurek 2016-06-30 22:29:52
Ta firma i to już pewne oglosila upadlość Z dniem 01 07 2016 przestała istnieć FIRMA CESTAR
1
xxx 2016-07-15 09:52:45
Czy udało się już komuś odzyskać pieniądze z firmy ?
gość 2016-07-19 16:13:56
ta firma złożyła zapotrzebowanie na nowego pracownika w urzędzie pracy. Jak rozumiem nie warto sobie zawracać głowy?
4
jurek 2016-08-21 18:06:30
Tutkowa dochapała się koryta w Urzędzie Miejskim -pewnie Juruś załatwił
1
H 2016-11-16 15:00:09
Nic nie wiecie, a plotki powielacie. Rzekomo dorośli odpowiedzialni ludzie. Nic tylko wam współczuć.
1
Zostaw swoją opinię o Cestar Sp.j. Andrzej Cebula Jerzy Starski - Bezrzecze
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cestar Sp.j. Andrzej Cebula Jerzy Starski