Af-Term Sp. z o.o.

Lublin

Opinie o Af-Term Sp. z o.o.

piotrek 2014-07-09 13:10:05
byłem kiedyś podwykonawcą tej firmy i niestety mam bardzo negatywne zdanie. Szukanie dziury w całym, nawet jak trawa była za mało zielona to się czepiali. W tej firmie jest taki cfaniaczek który na zlecenie P.prezes miał tak robić żeby jak najwięcej zabrać kasy od podwykonawców.
NIE POLECAM
5
km 2015-03-23 15:01:30
są mili, ale nie wypłacalni
5
Marcin 2015-03-25 18:56:33
Witam

Nie polecam !!!

Byłem podwykonawcą chaos. Organizacja zerowa. Brak pieniędzy. Rolowanie wszystkiego i wszystkich.
5
Darek 2015-03-28 16:36:22
Pracowałem dla tej firmy i na początku było ok i dobre obietnice o dużych zarobkach. Lecz po wykonaniu określonej pracy okazało się, że ta firma jest nie wypłacalna. Pracuje tam pewien Pan, który bardzo manipuluje ludźmi i obiecuje gruszki na wierzbie.
OSTRZEGAM I NIE POLECAM !!!
5
darek 2015-04-17 10:36:12
Witam.
Zdecydowanie odradzam współpracy z ta firmą. Współpraca opiera się głównie na kłamstwie. Na pieniądze czekam od sześciu miesięcy i ciągle jest informacja ( jak się dodzwonię, co nie jest łatwe), że pieniądze już wyszły. NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!
3
zlodz 2015-12-11 14:41:28
oddajcie zalegle pieniadze
3
history 2016-01-26 14:44:51
Kiedyś było ok. ale to trwało krótko - Pojawił się w spółce pewien pan który bardzo mieszał.Z tego co wiem znany jest z wielu ciekawych "numerów"
wszystkim kontrahentom radzę Uważać ,, teraz chyba są już niewypłacalni
1
zainter 2016-02-07 19:02:59
Teraz to chcą sprzedac działkę : nałęczowska 63-to według KRS ich siedziba ,obok tez Ci sami sprzedaja działke nałęczowska 65. ciekawe dlaczego nagle te działki zostały wyłożone nową kostką itd.nowe nasadzenia, przycinki drzew etc. Przygotowania do odlotu :)?
1
Helena 2016-07-07 21:44:13
Witam,
Mieliśmy "przyjemność" współpracować z tą firmą - proszę powiedzieć o jakiego Pana chodzi może chociaż imię.... bo juz mamy namieszane niestety ... jak imie i pierwsza litera nazwiska to masakra... Proszę o podanie choć inicjałów.... Po podaniu opiszę całą sytuację....
3
Łódź. 2017-02-02 09:30:55
Łódź.
Ja sprawdziłem całą prawdę i nie jest do końca taka jak większość uważa.
To ich wysterowano i nie zapłacono za wykonaną dość sporą inwestycje , co odbiło się na podwykonawcach.
Firma została zniszczona przez inwestora , który po prostu nie wypłacił należności.
układziki układziki .
komuś normalnie przeszkadzali.
Teraz zgłosili do CBA I CBŚ-u i jest dochodzenie.
Poznałem fakty i ja spokojnie czekam.
Grzegorz 2017-02-07 09:30:11
Co odbiło sie na podwykonawcach.... Tylko i wyłacznie.... Darek K. Jest na swojej działalności i głodu po nim nie widać.... Pani Prezes cignie następne działalności.... Podwykonawcy gryza piach i spłacaja długi a Darek Kusyk szuka następnych podwykonawców. Pozdrowienia dla Pana Darka lub Renaty za pozytywne komentare dla samych siebie....
2
Kamil 2017-02-07 11:24:34
Panie Dariuszu Kusyk, zapewne Pan to czyta, niech Pan i pana firma zapłaci naszej firmie za wykonaną obsługę geodezyjną i inwentaryzację powykonawczą boiska w Łucce.
My swoją pracę wykonaliśmy, wy nam nie zapłaciliście.
Przedsądowych wezwań do zapłaty nie odbieracie...
Kłamiecie w żywe oczy że zapłacicie...
Opinie na google negatywne usunęliście więc działacie, wspaniale
Z pozdrowieniami
Globus S. C. Usługi Geodezyjne - nasz adres znacie, numer konta zresztą też.
3
Zostaw swoją opinię o Af-Term Sp. z o.o. - Lublin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Af-Term Sp. z o.o.