Gran-Tech Grzegorz Kulas

Przeworsk

Opinie o Gran-Tech Grzegorz Kulas

łysy 2014-08-11 13:01:28
Wszystkim którzy chcą pracować w tej firmie radzę ich OMIJAĆ Z DALEKA!!!
2
remi77 2014-12-05 18:10:18
bez przesady
1
Sasza 2015-08-08 06:29:35
Nie słyszałem jeszcze nigdzie dobrego zdania o tym ( usunięte przez administratora ) jak myślicie dlaczego? Tam pracownik jest NICZYM! o warunkach pracy nawet nie wspominam bo tego się nie da opisać.
1
1111 2015-08-19 10:30:01
ja tez tam pracowałem rok i radze omijać ten zakład .a co chodzi o opinie to radził bym posłuchac pracowników i opini jakie panują w zakładzie .( usunięte przez administratora ) .pozdrawiam
an 2015-09-10 21:20:49
Ja tam robie 4 rok i nie nazekam na zarobki . owszem jest goraco w lecie ale da sie wytrzymac . a jak komus sie nie chce robic kombinuje z chorobowym to i malo zarabia .
aron 2015-09-28 18:45:58
jak ci chodzi zarobic na cukierki to te grosze ci wystarcza ale masz ( usunięte przez administratora ) zeby tam robic i jeszcze tyle lat
2
avi 2015-09-29 08:46:15
zgadzam sie z toba bo jak ktos chce zarobic na cukierki lub na dobra czekolade to tylko do grand techu bo ta osoba co robi cztery lata to mieszka w namiocie bez oplat
2
nnn 2015-10-11 12:15:08
To prawda ja pracowałem 5 miesięcy umowy tym czasowe, ale przyzwyczaiłem się i pewnie robił bym dalej gdyby nie fakt , że nie przedłużyli mi umowy . Sami narzekają , że nie ma ludzi do pracy a jak mają to nie szanują. Ci co pracują po 3 -4 lata to umowę mają na stałe to im jest lepiej . Gran Tech ( usunięte przez administratora ) dla ambitnych : woda do picia albo z kranu albo własna , ciuchy własne przerwa 15 minut i ciągle więcej i więcej . A w powietrzu pył : guma drobinki, metalu, i bawełny człowiek po tygodniu czasu łapał jakieś dziwne zatrucia. I to za( usunięte przez administratora ) ciekawe poco skoro tyk farb i kleju nic nie ruszy . Nie polecam
95678 2015-11-25 19:56:17
hej ja tez radze omijac ten zaklad z daleka to jest obuz pracy pseudo ochrona chodzi z alkomatem do reklamowek zagladaja jak by bylo tam cos strasznie cennego co kos by mial wyniesc z zakladu tam probuja czlowieka ile wytrzyma teraz wymyslili zeby po zmianie prasy czyscic i wdychaj ten goracy kwas naprawde odradzam i jak widac nie tylko ja teraz ludzie chca tylko przezimowac na wiosne sie troszke zdziwia . szczerze odradzam
R,P 2015-12-01 09:39:02
Jeżeli nie masz nic na sumieniu to co Ci przeszkadza że tam sobie zaglądnie do teczki, lub pomaca przez reklamówkę.
Nigdy zakład w Polsce nie dorówna temu z zagranicy, wszędzie trzeba pracować tylko nie wszędzie jest łysy.
Zostaw swoją opinię o Gran-Tech Grzegorz Kulas - Przeworsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gran-Tech Grzegorz Kulas