Petecki Investment Sp. z o.o.

Łódź

Opinie o Petecki Investment Sp. z o.o.

admin 2015-11-13 17:03:52
Nasze forum to miejsce gdzie nie boimy się prawdy o rynku pracy. Opowiedz o swoich doświadczeniach w firmie Petecki Investment Sp. z o.o..
M 2015-11-29 22:50:53
Czy ma ktoś jakieś info .Jak się tam pracuje? ?Czy są pozytywne opinie? Jakie zarobki?
chrapek 2016-12-18 10:36:06
Odradzam wszystkim kto bierze pod uwagę ten leśny zakład z leśnymi zasadami.
Brak zaufania do przełożonych skutkuje złą atmosferą i ciągłymi zmianami i problemami rodem z targowicy. A wszystko ładne ukrywane przed bossem.
Jak może firma mieć pieniądze jak obecnie są najtańsi na rynku z produktami jakie produkujemy.
Rok temu obsługując klientów przyjmowałam zlecenia na poziomie rabatu 54% i były zamówienia. Teraz po różnych zmianach w zakładzie i układach koleżeńskich aby ratować tyłek żebrzemy o zlecenia z rabatami na poziomie nawet 6... z przodu. Czy o tym Ignacy wie :) ???? zapewniam, że nie bo generują obroty sztucznie i zapewniają, że nikt z klientów nie odchodzi. Śmieją się z niego że excela nie zna :) więc wszystko można mu wciskać by bronić swój tyłek.
6
przestroga 2017-01-07 18:41:46
No nie da się nic dobrego powiedzieć o tej firmie a szczególnie tym oddziale i osobach nią zarządzających. Ja zostałem okłamany i nic nie było jak obiecywali. Duże ambicje i aspiracje ale poziom wiedzy o zarządzaniu mierny. Czasami miałem wrażenie, że dyrekcja uczy się od pracownika a nie odwrotnie.
Pensje marne ale cały czas wpajane masz, że nie o pieniądze chodzi tylko o to gdzie pracujesz. Mądry się nie nabierze głupi w to uwierzy. Dużo ale to bardzo dużo muszą się nauczyć panowie z tytułem dyrektorskim w tym oddziale. Ogólnie nie polecam nawet wrogowi.
6
Amidala 2017-01-18 12:52:09
W Petecki Investment pracuje już jakiś czas i nie mam na co narzekać. Czytałam różne opinie o firmie (choćby na tym forum). Owszem w firmie jak w rodzinie, raz dobrze raz źle. Moim zdaniem to najlepszy pracodawca w okolicy, dobre warunki pracy, wynagrodzenie po okresie próbnym znacznie poszło mi do góry. Ze swojej strony uważam, że warto.
4
obserwator 2017-01-20 21:42:05
Amidala - albo jesteś dyrektorem tego zakładu :) albo pisząc "najlepszy pracodawca w okolicy" zawężasz okolicę do Chrapczewa hahahah. Dlaczego więc ludzie odchodzą ? z każdego szczebla.
2
Amidala 2017-01-24 10:13:50
Nie jestem dyrektorem, i nie mam takich ambicji. Po prostu uważam, że jak tylko chce się pracować, a nie obijać, jest się uczciwym, umie się żyć z ludźmi i dogadać na spokojnie to Petecki jest dobrym pracodawcą. Mówię o zakładzie w Chrapczewie. Atmosfera jest ok, jak to w pracy, nikt nikogo nie "zjada". Zarobki są przyzwoite - niektórzy chyba za dużo by chcieli. Mówię za siebie, ktoś inny może być innego zdania.
2
były 2017-01-25 09:37:34
Pracowałem i nic po za "chciejstwem" od Pana przełożonego się nie nauczyłem. Bicie głową w mur a problemy są tak były.
2
Zostaw swoją opinię o Petecki Investment Sp. z o.o. - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Petecki Investment Sp. z o.o.