Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie Tauron Polska Energia S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
adamo - 2012-03-08 21:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Zarobki bywają dobre na niektórych stanowiskach, klimat nie ma nic wspólnego z koleżeństwem, a jedynie z korporacyjnością; ogólnie styl bizantyjski, pracownicy niższych szczebli są w roli ( usunięte przez administratora )a wyższe stanowiska to arystokracja,której czasem trzeba nawet czyścić buty... no i oczywiście niekończące się nadgodzinyktórych oficjalnie nie ma.
zdjecie uzytkownika
Do Doroty - 2012-06-21 10:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Lepiej nie ściemniaj, że masz z tą firmą coś wspólnego, takie wpisy są od ludzi wynajętych do dodawania tego typu komentarzy na forach, lepiej zmień treść opinii bo w stosunku do zbyt wielu firm już ich użyłaś
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-12 15:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Koleżanki i koledzy, a czy ktoś pracuje w Tauronie Dystrybucji w Open Space ? Jak tam jest, bo zastanawiam się nad podjęciem tam pracy ??
zdjecie uzytkownika
bartek - 2013-12-21 19:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pzdrawiam zarzad firmy TAURON POLSKA ENERGIA że zatrudnia i pszygarneło stado (usunięte przez administratora)z byłego Telekom Dialog bo ,Netia ich delikatnie zwolniła
zdjecie uzytkownika
bartek - 2013-12-21 19:44:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ludziska nie dajcie sie (usunięte przez administratora)firmie Tauron w tej chwili jest nacisk na klijenta indiwidualnego w taryfie G11 lub G12 wrobicie sobie opłate chandlowa , w tej chwili 1 megawatogodzina kosztuje 271 zł w Tauronie a jak weżmiecie super oferte z taurona to bedziecie płacic 275 za megawatogodzine i bedziecie zwiazani na 2 lata ,i jak nawet Urzad Regulacii energetykii obnizy ceny pradu to ci co sie zlojalizowali to zadnej obnizki nie dostana , teraz na rok 2014 energia czynna idzie w dól o 4% chociasz , dystrybucia czyli pszesył energii podniosa o 2% .NIE DAJCIE SIE LOJALIZOwać na 2 lata
zdjecie uzytkownika
yaro - 2013-12-27 22:56:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak nie ciągniesz kabla kariery nie zrobisz
zdjecie uzytkownika
kariera - 2014-08-06 13:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma z branży energetycznej oferująca kompleksowe rozwiązania: produkcja, sprzedaż, fotowoltaika oraz doradztwo w zakresie dystrybucji energii poszukuje Doradcy oraz Managera. Oferujemy podstawę plus system prowizyjny. Zainteresowane osoby bardzo proszę o przesłanie aplikacji na adres: kariera.energetyka@gmail.com
zdjecie uzytkownika
PRACA - 2014-09-25 09:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma z branży energetycznej oferująca kompleksowe rozwiązania: produkcje, sprzedaż, fotowoltaikę oraz doradztwo w zakresie dystrybucji energii poszukuje Doradcy/ Managera/ Zespoły Sprzedażowe.
Oferujemy podstawę + system prowizyjny + auto. Zainteresowane osoby bardzo proszę o przesłanie kontaktu (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kariera - 2014-10-03 16:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma z branży energetycznej zajmująca się produkcją energii elektrycznej oraz sprzedażą i wdrażaniem rozwiązań energetycznych dla przedsiębiorstw i klientów indywidualnych chętnie nawiąże współpracę z Grupami Sprzedażowymi, Managerami z zespołem, Przedstawicielami Handlowymi
Jeżeli posiadasz doświadczenie w sprzedaży oraz zbudowany zespół handlowców, pomysł na jego budowę , chęci do pracy w terenie? Zgłoś się do Nas, a przedstawimy Tobie naszą ofertę.
Proponujemy najwyższe stawki na rynku(podstawa, prowizje, auto), pomoc ze strony firmy, szkolenia i wsparcie doświadczonych handlowców. Zainteresowane osoby bardzo proszę o przesłanie kontaktu na adres mail: kariera@ecentrumhr.pl tak abyśmy mogli skontaktować się i przedstawić więcej szczegółów.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-02-26 19:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Przy odpowienich znajomościach można zarobić i awansować. Pół grupy kapitałowej ma dziwnie takie same nazwiska. Poza ww znajomosciami pomaga urodzenie we właściwej miejscowości. W cenie jest Tarnów, Jaworzno, Tychy, Jelenia Góra. Działalność w lokalnych strukturach PO nie zaszkodzi. Bez żadnej z ww. cech możecie liczyć co najwyżej na średnio płatną pracę polegająca na tworzeniu papierów (d...chrony to podstawa, decyzje podjęte, pora zrobić podkładki i analizy). Większość dyrektorów (ale nie wszyscy - im młodszy tym gorzej, rocznik z końca lat 70 to porażka) to średnio kompetentni ludzie uważający, że konieczność obcowania ze specjalistą to dla nich ujma. Dyrektor jest mądry (bo już rozmawiał z doradcą) i nieomylny. Spora część szefów biur ma tak samo - w końcu widzą jak się zachowuje ich przełożony. Generalnie kadra kierownicza wszystkich szczebli nie lubi zadawać się z plebsem. Przez kilka lat pracy w Tauronie kogoś z zarządu na własne oczy było mi dane zobaczyć może raz na rok. Klasa.
Ale jak juz macie rodziców na stanowiskach w jakiejś spółce z grupy to pensja powyżej średniej gwarantowana a i czas na własny biznes na boku się znajdzie.
zdjecie uzytkownika
Oszukana przez firmę - 2015-03-31 17:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szczerze odradzam pracę w firmie Tauron Obsługa Klienta Sp.zo.o. Podjęłam współpracę za namową szefowej biura, namówiła mnie do podjęcia współpracy oferując lepsze wynagrodzenie od dotychczasowego (za jej namową złożyłam wypowiedzenie u swojego dotychczasowego pracodawcy). Wyższe wynagrodzenie jednak miałam tylko 2 miesiące, następnie szefowa biura zmieniła mi stanowisko pracy, obniżyła wynagrodzenie, poszerzyła zakres obowiązków i zwiększając odpowiedzialność . W konsekwencji miałam niższe wynagrodzenie przy większej samodzielności w wykonywaniu obowiązków i większej odpowiedzialności. Do tego ciągłe polecenia pracy w nadgodzinach za które nie wypłacano wynagrodzenia. Pierwszy raz spotkałam się z takim nieuczciwym pracodawcą i takimi praktykami. Uważajcie na tą firmę.
zdjecie uzytkownika
56e - 2015-04-03 01:03:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To,do czego doprowadziło"kierownictwo"el.Łagisza (listy pracowników "do zwolnienia") w ramach PDO to CHAMSKI mobbing.Jakim kluczem kieruje się kier.(bo nie zasługuje na nazwę kierownik) wydziału WR?On nie chodzi na pasku "szefów" Taurona,jest zdecydowanie psiakiem w kagańcu.To brutalna prawda.Sądzę,że mądrale z Taurona powinny wiedzieć,że "ŚMIGŁA" są zawodne.Kto wie,o co chodzi....Ogranicza mnie regulamin.Łysa głowa nie oznacza mądrości.
zdjecie uzytkownika
ale - 2015-05-08 12:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [56e - 2015-04-03 01:03:02]:
na jakim stanowisku pracowałaś
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-05-08 21:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oszukana przez firmę - 2015-03-31 17:33:01]:
100% prawdy
zdjecie uzytkownika
Noob - 2015-06-18 22:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuje za rozwiązanie ze mną umowy zlecenia po pierwszym dniu. Tylko dla tego, że jestem osobą niepełnosprawną i według was nie jestem wstanie wykonywać powierzonych mi obowiązków po niecałych 8 godzinach pracy. Nowoczesna firma na miarę XXI wieku. Brawo!
zdjecie uzytkownika
dest - 2015-07-23 11:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ile można wyciągnąć tam w IT ? Na pracuj.pl jest stanowisko specjalista ds. utrzymania systemów i jestem ciekaw ile płacą "na start"? Mogą być widełki.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
asdf - 2015-11-02 10:56:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Oszukana przez firmę - 2015-03-31 17:33:01]:
taka prawda, która potwierdzam moja dwuletnia pracą w tauronie
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-12-05 10:22:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie!
Otrzymałem zaproszenie na rozmowę na stanowisko specjalisty ds.rozliczeń.Czego spodziewać się na rozmowie rekrutacyjnej? Co trzeba umieć na tym stanowisku?
zdjecie uzytkownika
Jolka - 2015-12-11 21:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy pracownicy Tauronu mają telefony służbowe (komórkowe)? Czy mają (lub mieli) na nich jakies ograniczenia kwotowe?
zdjecie uzytkownika
berro - 2016-01-19 09:21:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś pracował / zna kogoś na stanowisku specjalisty ds. marketingu internetowego?? Ogłoszenie mają jakieś takie dziwne więc nie wiem czego się spodziewać.
zdjecie uzytkownika
jousi - 2016-02-05 10:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorsi w tauronie są teamliderzy, łaskę robią że żyją.W moim CC jako liderki były takie gwiazdy, miały swoje "pupilki" głównie z nimi żyły, cały czas w telefonach, a jak się podeszło z jakimś problemem trzeba było poczekać aż skończy pisać wiadomość na facebooku... odmalowane gwiazdy, które wyraźnie dawały znać że albo cię nie lubią albo po prostu jesteś gorszy. Pełno nadgodzin, nikt nie pyta kto może zostać dodatkowe godziny w pracy tylko wpisują cały tydzień w grafik nadgodziny, a jak się wyjdzie z pracy po standardowych 8 godzinach to telefony i wiadomości a w pracy opieprz czemu wyszedleś. Z ich strony zero pomocy czy zaangażowania, głęboko w d czy masz problem i potrzebujesz pomocy z czymś...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tauron Polska Energia S.A.
alert