Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie Tauron Polska Energia S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
adamo - 2012-03-08 21:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Zarobki bywają dobre na niektórych stanowiskach, klimat nie ma nic wspólnego z koleżeństwem, a jedynie z korporacyjnością; ogólnie styl bizantyjski, pracownicy niższych szczebli są w roli ( usunięte przez administratora )a wyższe stanowiska to arystokracja,której czasem trzeba nawet czyścić buty... no i oczywiście niekończące się nadgodzinyktórych oficjalnie nie ma.
zdjecie uzytkownika
Do Doroty - 2012-06-21 10:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Lepiej nie ściemniaj, że masz z tą firmą coś wspólnego, takie wpisy są od ludzi wynajętych do dodawania tego typu komentarzy na forach, lepiej zmień treść opinii bo w stosunku do zbyt wielu firm już ich użyłaś
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-12 15:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Koleżanki i koledzy, a czy ktoś pracuje w Tauronie Dystrybucji w Open Space ? Jak tam jest, bo zastanawiam się nad podjęciem tam pracy ??
zdjecie uzytkownika
bartek - 2013-12-21 19:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pzdrawiam zarzad firmy TAURON POLSKA ENERGIA że zatrudnia i pszygarneło stado (usunięte przez administratora)z byłego Telekom Dialog bo ,Netia ich delikatnie zwolniła
zdjecie uzytkownika
bartek - 2013-12-21 19:44:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludziska nie dajcie sie (usunięte przez administratora)firmie Tauron w tej chwili jest nacisk na klijenta indiwidualnego w taryfie G11 lub G12 wrobicie sobie opłate chandlowa , w tej chwili 1 megawatogodzina kosztuje 271 zł w Tauronie a jak weżmiecie super oferte z taurona to bedziecie płacic 275 za megawatogodzine i bedziecie zwiazani na 2 lata ,i jak nawet Urzad Regulacii energetykii obnizy ceny pradu to ci co sie zlojalizowali to zadnej obnizki nie dostana , teraz na rok 2014 energia czynna idzie w dól o 4% chociasz , dystrybucia czyli pszesył energii podniosa o 2% .NIE DAJCIE SIE LOJALIZOwać na 2 lata
zdjecie uzytkownika
yaro - 2013-12-27 22:56:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak nie ciągniesz kabla kariery nie zrobisz
zdjecie uzytkownika
kariera - 2014-08-06 13:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma z branży energetycznej oferująca kompleksowe rozwiązania: produkcja, sprzedaż, fotowoltaika oraz doradztwo w zakresie dystrybucji energii poszukuje Doradcy oraz Managera. Oferujemy podstawę plus system prowizyjny. Zainteresowane osoby bardzo proszę o przesłanie aplikacji na adres: kariera.energetyka@gmail.com
zdjecie uzytkownika
PRACA - 2014-09-25 09:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma z branży energetycznej oferująca kompleksowe rozwiązania: produkcje, sprzedaż, fotowoltaikę oraz doradztwo w zakresie dystrybucji energii poszukuje Doradcy/ Managera/ Zespoły Sprzedażowe.
Oferujemy podstawę + system prowizyjny + auto. Zainteresowane osoby bardzo proszę o przesłanie kontaktu (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kariera - 2014-10-03 16:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma z branży energetycznej zajmująca się produkcją energii elektrycznej oraz sprzedażą i wdrażaniem rozwiązań energetycznych dla przedsiębiorstw i klientów indywidualnych chętnie nawiąże współpracę z Grupami Sprzedażowymi, Managerami z zespołem, Przedstawicielami Handlowymi
Jeżeli posiadasz doświadczenie w sprzedaży oraz zbudowany zespół handlowców, pomysł na jego budowę , chęci do pracy w terenie? Zgłoś się do Nas, a przedstawimy Tobie naszą ofertę.
Proponujemy najwyższe stawki na rynku(podstawa, prowizje, auto), pomoc ze strony firmy, szkolenia i wsparcie doświadczonych handlowców. Zainteresowane osoby bardzo proszę o przesłanie kontaktu na adres mail: kariera@ecentrumhr.pl tak abyśmy mogli skontaktować się i przedstawić więcej szczegółów.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-02-26 19:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Przy odpowienich znajomościach można zarobić i awansować. Pół grupy kapitałowej ma dziwnie takie same nazwiska. Poza ww znajomosciami pomaga urodzenie we właściwej miejscowości. W cenie jest Tarnów, Jaworzno, Tychy, Jelenia Góra. Działalność w lokalnych strukturach PO nie zaszkodzi. Bez żadnej z ww. cech możecie liczyć co najwyżej na średnio płatną pracę polegająca na tworzeniu papierów (d...chrony to podstawa, decyzje podjęte, pora zrobić podkładki i analizy). Większość dyrektorów (ale nie wszyscy - im młodszy tym gorzej, rocznik z końca lat 70 to porażka) to średnio kompetentni ludzie uważający, że konieczność obcowania ze specjalistą to dla nich ujma. Dyrektor jest mądry (bo już rozmawiał z doradcą) i nieomylny. Spora część szefów biur ma tak samo - w końcu widzą jak się zachowuje ich przełożony. Generalnie kadra kierownicza wszystkich szczebli nie lubi zadawać się z plebsem. Przez kilka lat pracy w Tauronie kogoś z zarządu na własne oczy było mi dane zobaczyć może raz na rok. Klasa.
Ale jak juz macie rodziców na stanowiskach w jakiejś spółce z grupy to pensja powyżej średniej gwarantowana a i czas na własny biznes na boku się znajdzie.
zdjecie uzytkownika
Oszukana przez firmę - 2015-03-31 17:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze odradzam pracę w firmie Tauron Obsługa Klienta Sp.zo.o. Podjęłam współpracę za namową szefowej biura, namówiła mnie do podjęcia współpracy oferując lepsze wynagrodzenie od dotychczasowego (za jej namową złożyłam wypowiedzenie u swojego dotychczasowego pracodawcy). Wyższe wynagrodzenie jednak miałam tylko 2 miesiące, następnie szefowa biura zmieniła mi stanowisko pracy, obniżyła wynagrodzenie, poszerzyła zakres obowiązków i zwiększając odpowiedzialność . W konsekwencji miałam niższe wynagrodzenie przy większej samodzielności w wykonywaniu obowiązków i większej odpowiedzialności. Do tego ciągłe polecenia pracy w nadgodzinach za które nie wypłacano wynagrodzenia. Pierwszy raz spotkałam się z takim nieuczciwym pracodawcą i takimi praktykami. Uważajcie na tą firmę.
zdjecie uzytkownika
56e - 2015-04-03 01:03:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To,do czego doprowadziło"kierownictwo"el.Łagisza (listy pracowników "do zwolnienia") w ramach PDO to CHAMSKI mobbing.Jakim kluczem kieruje się kier.(bo nie zasługuje na nazwę kierownik) wydziału WR?On nie chodzi na pasku "szefów" Taurona,jest zdecydowanie psiakiem w kagańcu.To brutalna prawda.Sądzę,że mądrale z Taurona powinny wiedzieć,że "ŚMIGŁA" są zawodne.Kto wie,o co chodzi....Ogranicza mnie regulamin.Łysa głowa nie oznacza mądrości.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tauron Polska Energia S.A.