Elektroinstalbud Grzegorz Mach

Odrzykoń

Opinie o Elektroinstalbud Grzegorz Mach

uczciwosc nie zna granic 2015-06-10 06:47:33
Pracowałam w firmie jako podwykonawca i nie została mi wypłacona kasa za prace.
Osoba bez skrupułów nie odbiera telefonów i maili próbuje kręcić.
Nie polecam.
podwykonawca 2015-08-11 23:52:56
Podobnie jak mój przedmowca pracowałem jako podwykonawca dla Pana Prezesa. Szanowny Prezes nie zapłacił mi za wykonaną pracę, na początku zwalajac wine na innych , a potem przestal odbierać telefony i odpowiadać na korespondencję. Osoba reprezentujaca Elektroinstalbud Grzegorz Mach perfidnie oszukuje ludzi. Odradzam współpracę z Szanownym Prezesem Grzegorzem Mach.
podwykonawca 2015-10-05 13:01:55
nie zgodze sie z przedmowcami , pracowalem kilka razy z panem Grzegorzem , i jezeli jeszcze badzie mozliwosc to wroce i bede dalej wspolpracowal , polecam pozytywna atmosfera .
grzegorz mach 2015-10-06 19:35:43
dlaczego jestes anonimowy , skoro jestes uczciwy to jeszcze napisz za co nie odebrales wynagrodzenia , moze przeceniles samego siebie lub chciales wynagrodzenie zato czego nie zrobiles lub nie dokonczyles pracy ......???????
1
grzegorz mach 2015-10-06 19:37:55
czyzby to byl wielki kier. Sławomir
B pracownik 2016-01-14 09:53:52
Nie dac się nabrać - prędzej czy później każdego pracownika oszuka!!!
kolejny podwykonawca 2016-06-03 01:00:02
potwierdzam opinie poprzedników na temat Elektroinstalbud Grzegorz Mach jest to człowiek o dwóch twarzach przed i po wykonaniu zlecenia krętactwo, oszukiwanie, nieodbieranie tel. to jego specjalność a o zapłacie można zapomnieć. Taki ot prosty sposób na biznes kosztem innych. Balansujesz na linie cwaniaczku i nie wpadłeś na to że narażasz nie tylko siebie a rozdzielnie i inne tematy wyjdą ci bikiem.
foto 2016-06-03 01:12:37
zszedł na psy nie wypłaca za wykonane roboty.
grzegorz mach 2016-09-14 15:30:51
dla czego jestescie anonimowi , dazcie do prawdy , skoro jestescie tacy uczciwi , naciagaczy nie brak w naszym fachu .
grzegorz mach 2016-09-14 15:33:04
dlaczegi nikt nie odpowiada na argumenty z mojej firmy ??????????????????????????
grzegorz mach 2016-09-14 15:38:08
to chyba EIE skoro mowi o rozdzielniach sam wie o czym mowi - robota nie wykonana zaplaty brak , ja tez b=bym chcial za cos czego nie zrobilem kase ekstra - mysle ze kazdy by chcial????????????????
Zostaw swoją opinię o Elektroinstalbud Grzegorz Mach - Odrzykoń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elektroinstalbud Grzegorz Mach