Blach-Dek Zakład Remontowo-Budowlany Tadeusz Piskorz

Wolsztyn

Opinie o Blach-Dek Zakład Remontowo-Budowlany Tadeusz Piskorz

xxx 2015-04-03 14:05:58
Jestem pracownikiem Blachdeku, patrząc na charakter pracy często pracujemy na dworze w temp. poniżej zera stopni, firma niestety nigdy nie proponuje posiłków regeneracyjnych, natomiast oczekuje od nas co raz większej efektywności, w zamian najczęściej płaci na poziomie pensji minimalnej.
1
Wolf 2015-12-11 09:41:32
Pracowałem w tej firmie, atmosfera fatalna.
3
xx1 2016-10-29 09:21:34
Pracowałem w tej firmie, nie polecam, jak podjąłem decyzję o odejściu od nich to właściciel firmy jeździł i dzwonił po całym mieście próbując mnie oczerniać - na szczęście wszyscy go znają jak traktuje pracowników i tylko się śmiali.
1
Wojtek 2016-11-07 20:59:25
Pracowałem w tej firmie - jak chcecie być inwigilowani na kazdy kroku - kamery; i inne metody to polecam.
2
Tomasz 2016-11-11 07:44:08
Firma w porządku, co roku podwyżki - jak organy państwa nakazują podniesienie pensji minimalnej .....
2
Michał 2016-11-12 08:30:35
Pracowalem w tej firmie - jak się doczekałem umowy ... stanowisko inne jak ustalone; warunki inne; miejsce pracy inne - ale tam to standard
1
Www 2016-12-02 13:48:34
Widać, że szefostwo nastawione tylko na jak największy zysk, pracownicy w tym planie są tylko narzędziem.
1
Zbyszek 2016-12-29 14:43:58
W tej firmie nie dba się należycie o bezpieczeństwo pracy ( przepisy BHP) - wystarczy sprawdzić ilość wypadków w roku na budowach i tartaku.
Paweł 2017-05-25 12:08:51
Praca ciężka, zarobki marne, atmosfera pracy kiepska
Marcin 2017-06-12 08:12:35
Praca jak praca raz bywa lzej raz ciezej. Na szefostwo złego slowa powiedziec nie moge bo naprawde takiego szefostwa jak tu jest to ze swieca szukac pomoga i ogolnie sa wyrozumiali a co najwazniejsze liczy się dla nich czlowiek nie pieniadz tak jak wszedzie jest. Wiadomo pieniadz wazny jest bo nie po to firma jest ale Oni bardziej cenia ludzi. Mialem dwa podejscia do tej firmy i sam poprostu zawalilem ale nie przekreslaja czlowieka po kilku bledach wkacu kazdy je popelnia ale naprawde szefostwo jest super nigdzie lepszego nie spotkalem nigdzie, towarzystwo w pracy tez ok pogadaja wespra i ogolnie z dziadkami najlepiej robota idzie a idac tutaj do pracy to to jest nornalne ze bede trzeba fizycznie pracować i przygotowac się na wysiłek. Szefostwo wszystko widzi jak pracujesz jak wygladasZ itp ale jezeli dajesz wiecej od siebie to pochwala przy rozliczeniu jest no i premia oczywiscie i to najbardziej motywuje. Do 3 razy sztuka jak to się mowi zrobie 3 podejscie do tej firmy ale dopiero jak zrobie porządek sam z sobs bo jak juz pojde tam to zostane na stale. Praca moze troche ciezka tempo jak dziadek zazuci jest mega szybkie ale ja to lubie i szanuje ta firme. Zlego slowa powiedziec nie moge na ten zaklad bo wiadomo nawet w kosciele balagan sie zdaza. Jak ktos lubi tempo i ciezary lubi meskie towarzystwo młodszych i starszych to polecam. Na dzien dobry jak dobrze porozmawiac masz te 2 tys na reke i czego chciec wiecej
1
Zostaw swoją opinię o Blach-Dek Zakład Remontowo-Budowlany Tadeusz Piskorz - Wolsztyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Blach-Dek Zakład Remontowo-Budowlany Tadeusz Piskorz