ANMIR-FIRMA Mirosław Głód

Gliwice

Opinie o ANMIR-FIRMA Mirosław Głód

matijp 2015-02-05 11:25:39
Nie plecam pracowc koles jest nie uczciwy nie wyplaca wynagrodenia wykorzystuje pracownikow pracuja na czarno bez umowy
4
TAJEMNICZY 2015-08-11 18:53:00
Wszyscy panowie którzy szukają pracy za ciężką prace po 13 godzin dostaniecie wielkie G....
1
TAJEMNICZY 2015-08-11 18:54:09
a umowa o dzięło to pic na wodę fotomontarz he
1
TAJEMNICZY 2015-08-11 18:56:50
Wspólnymi siłami tego cwaniaka znajdziemy rozwiązanie już nikogo nigdy nie oszuka człowieku ty idiotów do pracy nie przyjmowałeś. pomocy wszystkie osoby oszukane prosze o kontakt ja będe działać w tym kierunku..
6
hakas 2015-09-18 11:03:07
Bierzcie sobie opinie do serca,bo ja to zignorowałem i popłynąłem.Ja tego gościa mogę opisać w 3 słowach-oszust,głupek,alkoholik
3
damik 2015-09-24 19:47:25
Nie wyplacalny czlowiek. Alkoholik. Oszuka kazdego. Znak rozpoznawczy chodzi w wielkim lancuchu aluminiowym imitujacym zloto. Uposledzony oszust
BadBoy 2015-10-04 05:55:06
Tajemniczy Masz rację też u niego pracowałem i czeba go udusić ja będę mu sprawę zakładał w sądzie
Maro 2016-03-10 11:39:41
Super pracodawca. Wszystko zawsze na czas
kafa 2016-03-10 12:12:51
Jeżeli dana osoba potrafi uczciwie pracować to zarabia pieniądze. Pomimo dużego przechwalania się co nie zrobię to absurd bo w rzecy samej delikwent dopiero się uczy a w dzisiejszych czasach za naukę trzeba płacić. Pracodawca bardzo wiarygodny tylko niemożna z nim grać w balona.
Wilfred 2016-03-10 12:16:15
Bardzo dobry pracodawca.
oszukany pracownik 2016-03-25 14:14:44
Pracodawca nie wypłacalny,oszust 100% jakich mało.Sprawa idzie do Sądu..Nie polecam tego pracodawcy.
mir 2016-04-03 00:26:49
Solidny pracodawca.
body 2016-04-03 13:11:10
Polecam Pracodawca płaci tygodniówki.
bamboleo 2016-05-07 15:18:45
i jak byłeś w sądzie? Ja też zakładam sprawę. Bo to podpierdółka a nie firma
yolo 2016-05-07 15:21:06
i byłeś w sądzie?
m 2016-07-29 08:54:53
Proszę o kontakt. jura1993@o2.pl

Umowa zwyczajowo po pracy idzie do kosza. Tygodniówki nie są wypłacane, a po upomnieniu się pracodawca staje się agresywny. Za 12-13 godzin ciężkiej pracy dziennie dostaje się figę z makiem.
Zostaw swoją opinię o ANMIR-FIRMA Mirosław Głód - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ANMIR-FIRMA Mirosław Głód