Drepol Michał Maj

Bydgoszcz

Opinie o Drepol Michał Maj

pracownik 2013-09-11 19:32:13
tej firmi brakuje kompletnej profesjonalnosci, brak plac, nie terminowa, jednym slowem zlodziej pozdrawiam wszystkich pracujacych tam oraz wszystkich ktorzy chca korzystac z uslug tej firmy
Pracownik 2013-10-11 21:08:58
Pracownik 2, w firmie jestem kilka lat, uslugi wykonujemy wzorowo i bez żadnych reklamacji, a co do płatności to są zawsze terminowo, gdyby tak nie było to firmie bym nie był tak długo, a powyższą opinię z pewnością napisała osoba złośliwie, z zazdrości może, bo i pracowników pozdrawia i w ogóle,
oszukany 2014-04-21 11:46:02
Witam co do tej firmy to chyba sobie jaja gość robi. Nie jestem zadowolony z usług firmy i nie polecam. Na stronie internetowej ma napisane, że montażami zajmuje się już kilkanaście lat. Dziwne bo firma jest zarejestrowana od 2008 roku więc gdzie tu kilkanaście lat??. Poza tym gość ma 27 lat więc zaczął montować jak miał 10 lat?? LUDZIE CZYTAJĄCY OPINIE O FIRMACH: INTERNET WSZYSTKO WAM POWIE WYSTARCZY TROCHĘ POSZUKAĆ.
klient 2014-10-13 22:17:13
Firma godna polecenia, robili u mnie drzwi i podłogi,
Wszystko jakościowo super do tego punktualnie, na prawdę polecam, bo widać, że siedzą w tym fachu dobrych kilka lat, pozdrawiam
Te_ka_ne 2014-12-22 23:14:55
Ta "firma" to jakaś jedna wielka pomyłka, "szef" oszust i kłamca. Podejmują się prac o których nie mają bladego pojęcia, a następnie wszelkimi możliwymi sposobami próbują się wykpić i uniknąć odpowiedzialności. Temat rzeka.. NIE POLECAM!!!!!
pracownik 03 2015-01-07 19:25:44
Witam, o firmie nie mogę powiedzieć nic złego, wypłaty są terminowo, usługi jakościowo i terminowo bardzo dobrze, a co do osób co piszą negatywnie to niech się do pracy wezmą uczciwej, a nie głupoty z nudów wypisują, pozdrawiam
3
Kolejny oszukany 2015-12-30 21:12:28
Brak słów na tema tej firmy po montażu paneli -ściany mam do malowania taki mają sprzęt a z tego co mi montażysta powiedzial to mają umowe z Castoramą i komfortem więc chyba tam sie udam po zwrot kasy za farbę.
klient i pracownik 2016-02-09 00:00:22
W firmie jestem kilka lat, uslugi wykonujemy wzorowo i bez żadnych reklamacji, a co do płatności to są zawsze terminowo, gdyby tak nie było to firmie bym nie był tak długo, a powyższą opinię z pewnością napisała osoba złośliwie, z zazdrości może, bo i pracowników pozdrawia i w ogóle,
Pracownik09 2016-11-05 16:05:28
Witam firma zatrudnia na umowy o dzieło 8zl na rękę robimy po 10 godzin .Jaka praca taka płaca i tyle w temacie tej firmy
Zostaw swoją opinię o Drepol Michał Maj - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drepol Michał Maj