Medorex Mariusz Gajewski

Łosie

Opinie o Medorex Mariusz Gajewski

Sadowski 2015-03-03 14:24:32
Witam wszystkich zainteresowanych tą firma. Po przeczytaniu wszystkich poniższych wpisów zastanawiam się jak mogłem nie sprawdzić firmy na tego typu forach. Zgadzam się w 100% ze wszystkimi wcześniejszymi wpisami. Prace wykonane wadliwie potem brak kontaktu, pracownicy to banda plujących i bluzgających alkoholików a już nie wspomnę że ułożyli inną kostkę niż sobie wybrałem (bo nie było) ale... było tanio... tyle że teraz muszę komuś zapłacić za doprowadzenie mojego podwórka do ładu. Może ktoś z Państwa ma podpowiedzi prawne co zrobić i jak ubiegać się o odszkodowanie od tej firmy? Proszę o kontakt na meila sadek.raff@onet.eu
Piotrek 2015-03-10 21:46:37
Czytam wasze opinie i nie dowierzam , mi firma Medorex ułożyła kostke na posesji szybko i naprawde dobrze jestem zadowolony . Ekipa pracująca była bardzo sympatyczna i pomocna . Polecam tą firme ponieważ jest żetelna i bardzo dobra w tym co robi .
Jarek 2015-04-06 12:30:32
Piotrek mi też układali i wszystko było ok, jestem zadowolony.
Te komentarze z pewnie z bruku, zobacz że te same komentarze są na opiniach google.

Bruk z Marek ma dużo spraw w sądzie o źle wykonaną pracę więc chcą zniszczyć Medorex żeby się odbić od dna.
Renata M 2015-04-21 15:49:37
Firma Medorex robiła mi kostkę 1,5 roku temu. W zeszłym roku pojawiły się koleiny i zgłosiłam reklamacje. Nikt się nie zjawił do dziś a w tej chwili oprócz kolein mam jeszcze pozapadane dwa miejsca. Nieodpowiedzialni ludzie. Renata M
2
Jolanta 2015-04-30 10:44:27
Firma Medorex wykonywała mi usługę polegającą na układaniu kostki. Na początku sprawili dobre wrażenie do czasu kiedy nie zobaczyłam jak grzebią w moich rzeczach w garażu. Do tego po robocie znalazłam butelki po piwie schowane w mojej torbie w garażu! Jestem zniesmaczona i nie polecam. Jolanta
grzech 2015-05-08 16:02:50
Maniek, w gardle ci stanie ta moja kasa. Wszyskich co tu chcą pracować przestrzegam, że ta firma obiecuje złote góry jak ma robotę a potem mają ludzi głęboko. Kantują pracowników i klientów. Czekam aż mi zapłacisz tak jak miało być i nie odpuszcze.
Basia 2015-05-13 14:29:43
Z przykrością musze przekazać że umnie ta firma się nie popisała. Z tego co się działo na budowie powstała by gruba ksiąźka. Kolor kostki inny niż miał być, pracownicy to jakieś bandziory - tak się zachowywali i wyglądali. Ciągle coś było nie tak, pytali mnie jako laika jak rozwiązać jakieś tam problemy techniczne. Jak skończyli robote to poczułam ulgę że już ich nie ma na podwórku ale to nie koniec... do budy psa były nawrzucane butelki po piwie i za domem w kącie na elewacji żółta brzydka smuga... napewno nasikane przez pracowników bo strasznie śmierdzi. Szkoda że u mnie ta firma się tak nie zaprezentowała jak w opinniach poniżej. Jestem rozżalona.
Mateusz Klient 2015-05-15 17:12:42
Medorex robił u mnie kostkę w zeszłym roku. Zgłosiłam reklamację jesienią i do dziś nie raczą naprawić tego co się zapadło. Zrobiły się koleiny od samochodu i popsuła się koska koło szamba. Roblili kostkę wokół studzienki do szamba a potem mówili że tam szambo nie powinno wjeżdżać bo za ciężkie do kostki 6cm. Tą firmę odradzam.
Bartoszek 2015-05-18 14:38:25
Uczulam na firmę Medorex. Po wykonaniu usługi była awantura podczas płatności. Doliczyli mi za dodatkowy grunt ze niby przyjechały dwa samochody, chociaż ja tego nie widziałem. Do tego jak sam zmierzyłem metry to wyszło ze doliczyli mi 9,5 m2 !!!
Alicja G 2015-05-25 14:54:57
Odrazam tą firmę - wszystko co piszecie o cenach to święta prawda.
Sama się teraz z nimi przepycham bo nie zapłacę im stawki jaką mi wyliczyli.
Prawie dwa razy drożej niż wycena którą mi przedłożyli na początku.
Tak się w dzisiejszych czasach klienta nie traktuje bo to pierwszy gwódż do trumny.
Ten sam metraż i tą sama kostkę zrobiła 2 miesiące temu moja koleżanka i zapłaciłe 1/2 tego co mi teraz
przyszło zapłacić.
Teraz mi udowadniają że poszło 25cm podsypki zamiast 10cm które były w wyliczeniu -
tylko byli u mnie kilka razy i nikt nie mówił że będzie 25cm podsypki a nie 10cm. - odradzam. Co do jakości to się nie wypowiem - kostka dobrej firmy.
Pracownicy róźni byli przywożeni w zależności od dnia, raz jedni, raz drudzy - zero poczucia bezpieczeństwa czy ktoś nad tym panuje wogule.
A-rek 2015-05-28 15:46:59
Nie polecam. Żadni fachowcy, nie znają się na robocie ale za to dobrze czarują, obiecują i bajki opowiadają.
Jak robota nie idzie to nagle czary... znikają bez śladu, to jest sztuka.
Alicja 2015-06-17 22:48:00
Smieszne sa wpisy nie ktorych z was (badz jednej i tej samej osoby, tylko z innym podpisem)hejtujace Medorex, i gdyby nie to ze jestem nauczona zeby nie wierzyc do konca w tego typu oceny,czytajac je wczesniej nie skorzystalabym z usulg tej firmy, na moje szczescie Medorex ukladal kostke sasiadce i to ona polecila mi tak swietna i kompetentna (co jest rzadkoscia w tym fachu) firme! cala praca przebiegla bardzo dobrze, poczawszy od wyceny (ceny nizsze niz te proponowne przez konkurencje)szefowie bardzo wyrozumiali,profesjonalni,chetnie pomogli przy wyborze kostki,pracownicy wyszkoleni,nigdy od nich nie wyczulam alkoholu wbrew poprzednim komentarza, pracowici i kulturalni,nawet papierka po sobie nie zostawili!!Praca zakonczona bardzo szybko, dodatkowo mozliwosc rozlozenia zaplaty na raty,Widac Panowie znaja zycie. Z efektu pracy bylam zadowolona a musze przyznac ze nie naleze do najlatwiejszych klientow, dalam wam w kosc Panowie Mańk i Gajewski i pewnie na dlugo mnie zapamietacie,ale najwazniejsze ze trafilam na profesjonalistow i jestem usatysfakcjonowana ,dlatego POLECAM,POLECAM I JESZCZE RAZ POLECAM!!! Gratuluje swietnie wykonanej pracy Medorex!!
2
Tadeusz 2015-06-20 15:48:30
Korzystałem z ich usług i nie wiem skąd te negatywne opinie? Wszystko w najlepszym porządku, pracę wykonali szybko i sprawnie.
Janek 2015-06-21 11:46:01
Firma zdecydowanie bardzo dobra. Polecam z czystym sumieniem.
Trzymać się z daleka 2015-06-22 16:28:09
Ostrzegam żeby nie robić u nich. Tylko obiecują zarobki a potem dupa. Mili są jak mają robotę bo ktoś musi zapieprzać. Prędziej się u nich garba dorobicie niż kase zobaczycie.
Pan W 2015-06-23 13:08:10
Stanowczo odradzam jako klient. Jak widać pracowników też źle traktują. Pierwszy kontakt z tą firmą bez uwag, ale potem klient traktują jak śmiecia. To było najgorsze moje doświadczenie podczas wykończenia domu.
Nadmienię również że chciałem wyrazić swoją opinie na google ale firma jest sprytna. Zablokowała możliwość dodawania wpisów a odblokowują w momencie kiedy wpisują u siebie pieśni pochwalne i z powrotem blokują. To trochę żenujące tak oszukiwać potencjalnych klientów.
Kasia 2015-06-23 18:49:51
Korzystałam z ich usług rok temu. Posiadają bardzo dobre materiały w przystępnych cenach, ponadto jestem bardzo zadowolona z ułożenia kostki. Polecam również ze względu na możliwość negocjacji ceny. Mogłam wybrać wzór kostki, oraz w jaki kształt zostanie ona ułożona. Również panowie służyli radą, jak będzie najlepiej. Polecam!
1
Nie polecam 2015-06-23 20:15:39
Nie polecam ;/
Zrobiona w balona 2015-06-24 14:03:49
Chciałam skorzystać z oferty firmy i dowiedzieć się coś więcej. Umówiłam się z Panem na spotkanie (chyba p. Gajewski). Razem z mężem urwaliśmy się wcześniej w pracy a Pan nas wystawił. Nie przyjechał, nie zadzwonił... cisza. Nie wiem jak jakość usług ale to nie najlepsza wizytówka dla firmy.
Walduś 2015-07-03 09:03:46
Zrobili mi kostkę na podwórku ale wygląda słabo. Nie takiego efektu się spodziewałem. Z mojego podwórka panowie urządzili sobie stoisko bazarowe bo sprzedawali cement. Co raz przychodził któryś z sąsiadów po cement bo tanio dają prawie za darmo. Usługa wykonywana była na początku czerwca 2015 a od tygodnia proszę o wykonanie licznych poprawek.
Nikoś 2016-03-03 16:02:55
NIE NIE NIE PŁACĄ! Pracujesz za darmo tylko dowiadujesz się o tym w dniu swojej "pierwszej wypłaty" czyli kopa w dupe. Pracowałem krótko ale i tak za długo. Nie jestem byle frajerem żeby robić za darmoche u gościa który rżnie klientów wszędzie gdzie się zagapią. Co może mam patrzeć jak właściciel kasy nabiera w kieszeń ? Soryy tym się nie najjem.
Klient Warszawa 2016-03-10 16:11:06
Banda oszustów i naciągaczy, tyle!
Iwka 2016-04-20 11:53:36
Nie wiem skąd takie opinie. Ekipa i alkohol nie możliwe, a prawie dwa tygodnie po kilka godzin na podwórku, żadnych butelek, chyba że po plastikowe po wodzie. Wysoka kultura osobista, panowie wchodząc do domu dzwonili i zdejmowali obuwie czego robić nie musieli, a jakoś tak miło i nic nie zginęło.
Kondzi 2016-06-07 16:04:13
Nigdy więcej ich nie wpuszczę na podwórko. Całe szczęście że mi chłopaki domu nie spalili czy coś innego. Banada nie udaczników, młode chłopaki dopiero się uczą roboty a Ci starsi popijają jak nikt nie widzi. Długo robili i całe szczęście że żyją. Jednemu krawężnik spadł na nogę innemu wypadł diaks z rąk podczas jak był uruchomiony. Do do solidności roboty wypowiem się za jakiś czas bo dopiero skończyli kilka dni temu. Mam nadzieje że nie przyjdzie im do głowy żeby do mnie przyjść za jakieś szkody na zdrowiu bo jeszcze się nie rozliczyłem z nimi. Albo firma jest bardzo słaba ale miałem jakąś trefną ekipę. hmm a może jest tylko jedna ekipa?
Były robol 2016-06-15 15:41:29
Robota od rana do nocy a pieniądze z tego żadne a pretekstów do obcięcia pensji cała masa.
Zostaw swoją opinię o Medorex Mariusz Gajewski - Łosie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Medorex Mariusz Gajewski