Krupabruk Dariusz Krupa

Chrzanów

Opinie o Krupabruk Dariusz Krupa

Trzebinia 2015-10-26 19:03:57
Jeżeli jesteś masochistą - to firma dla Ciebie! Co najmniej pięć razy zmieniał terminy rozpoczęcia prac. Gdy już potwierdził maj 2015, to już w maju przeniósł na czerwiec, a potem na sierpień. Gdy już nerwowo nie wytrzymałem, to przyjechał 10 sierpnia 2015 r. Rozkopał całe podwórko i kostkę, którą sam zaproponował stwierdził, że wstrzymali produkcję na miesiąc. W tym czasie nie wyrównał terenu, tylko pojechał na wczasy do Chorwacji. Po przyjeździe raczył wyrównać teren. Prace skończył 19 października, zostawiając stertę śmieci i miotłę do pozamiatania piasku. W sumie zmietliśmy 3 taczki piachu i ustaliśmy! Za około 170 m2 bruku plus dodatkowo odpływy z trzech rur spustowych zapłaciliśmy 30100 zł - łatwo można policzyć ile wychodzi m2, a gość ogłasza się na allegro, że bierze 100 zł/m2. Tylu kłamstw, ile od niego nasłuchałem się, to nigdy wcześniej nie słyszałem. Ogłoszenie jego znalazłem na allegro, więc wystawiłem mu komentarz neutralny. Gość niestety nie dość, że kłamie to nie ma jeszcze honoru i na znak zemsty wystawił komentarz negatywny! Ostrzegam wszystkich - uciekajcie od tej firmy, jak najdalej!
4
AD z Dąbrowy Górniczej 2015-11-02 13:17:19
U mnie też robili. Ciągłe problemy z materiałami. Przerywali prace na kilka tygodni. Ja też ofertę znalazłem na allegro. Miało być 100 zł za metr kwadratowy - ale mnie wyszło aż 180 zł za metr po uwzględnieniu "gratisów"!
Ja również nie polecam!
3
Michał 2015-12-18 13:54:26
Bardzo niesolidna firma. Mimo ustaleń terminów ciągłe zmiany rozpoczęcia prac. Bardzo długi czas wykonywania usługi - równoległe prowadzenie innych robót i zabieranie pracowników bez żadnej informacji! Fatalna organizacja prac - mimo wcześniejszego ustalenia zakresu prac i wyboru kostki firma nie przygotowała się do pracy i dopiero po rozpoczęciu prac zamówiła kostkę. Nieprawdziwe oferty: firma gwarantuje 100 zł za metr kwadratowy a później dolicza 20 zł do każdego metra i zwiększa cenę końcową o 10 % (za całość łącznie z podbudową!). Dodatkowo każda praca jest dodatkowo płatna według najwyższych stawek (wywóz ziemi, zabudowa dekli itp.), tak że cena wykonania przekracza 170 zł za metr kwadratowy. Dodatkowo firma pozostawia zleceniodawcy posprzątanie po sobie - zebranie nadmiaru piaski oraz wywóz śmieci po użytych przez firmę materiałach! Nie polecam!
3
Jarek 2016-01-20 10:56:37
Niepoważny facet. Zwodzi, kłamie, przesuwa terminy. Jak zacznie, to przerywa roboty i lawiruje. Dolicza za wszystkie bzdety! Zawyża ceny! Trzymać się jak najdalej od tego gościa!
2
Niezadowolony 2016-02-28 14:10:06
Tragedia. Ekipa leni i nierobów z szefem burakiem, który narzuca dodatkowe koszty typu "bo kilka razy przywoziłem kostkę", nie dotrzymuje umowionej kwoty, nie dotrzymuje terminów. Na robotę przyjeżdza kiedy mu się chce i ma gdzieś plany inwestora. Wykonana robota po kilku miesiącach się zapada - podbudowa wykonana na odwal i "byle by było". Zlecenie do wykonania w 2 dni jest wykonywane przez ponad tydzien, bo jak szefa nie ma, to robotnicy mają przerwy na pracę, a nie przerwy na odpoczynek. Ogólnie - baaaardzo negatywne wrażenia i odradzam korzystanie z usług tej "firmy".
1
daromdk 2016-06-25 20:32:22
Wierirutne kłamstwa i wszystkie opinie od jednego nie inteligentnego człowieka.Firma Krupabruk ma wielu zadowolonych klientów bo zaciągałem opini od innych inwestorów a ja współpracuję z tą firmą już ponad sześć lat i polecam tą firmę z pełnym szacunkiem.
daromdk 2016-06-25 20:34:42
Burak to z ciebie jest facet
bartosz 2016-06-25 20:36:59
polecam tą firmę bo jest bardzo solidna
Gość11 2016-08-01 18:29:02
Szef o ile mozna go nazwac szefem najwiekszy burak i leser jakiego spotkalem w zyciu. Firma dno nie polecam nikomu chyba ze chcecie miec same problemy z gosciem i jego pseudo firmą...
1
GOŚĆ 2016-08-02 12:50:38
TRZEBA BĘDZIĘ SIĘ SPOTKAĆ W SĄDZIE ZA TE KOMENTARZE NIE PRAWDZIWE
Gosc11 2016-08-02 15:44:34
Nie ma problemu z wielka przyjemnoscia jeszcze wyrok sadu udostepnie ktory bedzie po mojej stronie bo mysle ze wczesniej sie spotkamy w tym sadzie :) ze sprawa wykonanej przez ta pseudo firme roboty ktora jednym slowem spierdo...... :) pozdrawiam serdecznie bo widze ze chociaz tu jest kontakt z wlascicielem
Gosc11 2016-08-02 15:58:26
Ale w sumie racja te komentarze sa nie prawdziwe TYPU ZE TO SOLIDNA FIRMA :) TAKZE TYLKO DO SADU CHYBA ZE SZEF KRUPA SAM SOBIE JE WYSTAWIAL :) HAHA
gość 2016-08-10 19:52:08
Nie płaci swoim pracownikom, o każdy grosz trzeba się prosić, zapytajcie kiedy ostatnio widzieli wypłatę.
1
Tom 2016-08-15 12:33:50
u mnie wykonywał roboty może termin nie był taki do końca jaki chciałem ale większych zastrzeżeń nie mogę mieć co do ceny spoko wyszło w porównaniu do innych firm .tak też byłem zadowolony ...
Asdf 2016-08-15 23:30:41
Jak najdalej od tego człowieka, nikomu nie radzę tam pracować,
Zostaw swoją opinię o Krupabruk Dariusz Krupa - Chrzanów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Krupabruk Dariusz Krupa