Elektro-Skrzat

Gdynia

Opinie o Elektro-Skrzat

ja 2012-01-07 19:53:19
Panie [usunięte przez moderatora], nabijamy sobie sami opinie??
lysy 2012-04-17 15:43:43
jezeli ktos bedzie mial stycznosc z ta firma to wpolczuje ja tam robilem tylko miesiac i o miesiac za dlugo,musialem czekac ponad miesiac na wlasne pieniadze i to jeszcze z wielka laska zostaly mi wyplacone,szef jest glupio madry.wiec jak tylko dostaniecie oferte z elektro-skrzat to uciekajcie do posredniaka lepiej na tym wyjdziecie.pozdrawiam.
cosna 2013-07-30 15:26:59
lysy - 2012-04-17 15:43:43

jezeli ktos bedzie mial stycznosc z ta firma to wpolczuje ja tam robilem tylko miesiac i o miesiac za dlugo,musialem czekac ponad miesiac na wlasne pieniadze i to jeszcze z wielka laska zostaly mi wyplacone,szef jest glupio madry.wiec jak tylko dostaniecie oferte z elektro-skrzat to uciekajcie do posredniaka lepiej na tym wyjdziecie.pozdrawiam.
ja też nie polecam !!
Chrm Orkan Rumia 2013-08-16 13:09:51
[usunięte przez moderatora] a nie firma... [usunięte przez moderatora] jest bardzo cwanym człowiekiem, ale to się niedługo zmieni :P :P Pozdrawiamy panie [usunięte przez moderatora] wszyscy Ci którym jest pan pieniądze winny pozdrawiamy z Gdyni :P :P
Sławek 2013-09-13 20:43:34
Witam wszystkich. Czytam te opinie i wyje ze śmiechu. Pracuje tam 1,5 roku i to co piszecie w tym jest tyle prawdy, jak ten [usunięte przez moderatora] przez samo H. Jeżeli ktoś chce przyjść do pracy i odbębnić 8 godzin, a nie pracować ( i walnąć sobie ze 2 piwka ) to moim zdaniem, powinien się wstydzić przychodzić po pieniądze. Ciekawostką jest to, że ludzie się zwalniają, a po jakimś czasie wracają z pokulonym ogonem, a nie ładnie powiem że [usunięte przez moderatora] jest głupi że ich przyjmuje, a później tacy ludzie psują opinie. Jeżeli ktoś chce naprawdę pracować i nie twierdzi że jest alfą i omegą, powinien być zadowolony. Pozdrawiam
Ps. Jedna z niewielu małych firm budowlanych, która zimą wypłacała pieniądze, choć nie twierdze że nie miała małych poślizgów.
1
ludwik 2013-11-16 16:07:07
Ja się właśnie rozstaje z tym syfema on nie jest cwany tylko głupi popłynie z prądem aby patrzeć i spotkamy go w kolejce w pośredniaku
1
ona 2015-05-17 15:25:39
Rotacja pracowników ogromna!!! Jest tylko jeden chłopak który pracuje tam dobrych kilka lat i rozlicza sie z szefem poza innymi pracownikami, nawet poza samą księgowa!!! Pracownicy bez umów! Codziennie inna praca, tzw misz masz Nikt nie wie gdzie ma jechać i co robić. Istna parodia. Nie polecam. A co do wypłat nie ma lekkich poślizgów tylko sięgają one nawet miesiąca.
Zostaw swoją opinię o Elektro-Skrzat - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elektro-Skrzat