Radmix Radosław Zieliński

Białystok

Opinie o Radmix Radosław Zieliński

xxxx 2015-01-02 23:38:05
Pracuję w tej firmie już kilka lat. Nie zgadzam się z poprzednią opinią. Firma bardzo dobra ,jak ktoś normalnie pracuje to jest doceniany przez szefa. Wypłaty są dawane przed czasem nikt nie musi się upominać o pieniądze, nawet jak potrzebujesz to dostaniesz zaliczkę w ciągu miesiąca, w poprzednich firmach gdzie pracowałem to na kasę trzeba było czekać tygodniami. Choc nikt z nami nie pracuje po WORDZIE to przemawia za tobą zazdrość ze zostali młodsi a ty "stary"kierowca tylko pracowałeś rok. A może nie jesteś taki dobry. Czasami młodszy jest lepszy od starego , a po zwolnieniu tylko jest wola zemsty o straconą pracę bo się nie ma drugiej. A dlaczego jak było tak źle to się sam nie zwolniłeś, a czekałeś aż ciebie wyrzucą. Poza tym sam napisał ze w tej firmir można zdobyć doświadczenie
Wiec nie jest chyba tak jak piszesz
xxxx 2015-01-02 23:38:47
Pracuję w tej firmie już kilka lat. Nie zgadzam się z poprzednią opinią. Firma bardzo dobra ,jak ktoś normalnie pracuje to jest doceniany przez szefa. Wypłaty są dawane przed czasem nikt nie musi się upominać o pieniądze, nawet jak potrzebujesz to dostaniesz zaliczkę w ciągu miesiąca, w poprzednich firmach gdzie pracowałem to na kasę trzeba było czekać tygodniami. Choc nikt z nami nie pracuje po WORDZIE to przemawia za tobą zazdrość ze zostali młodsi a ty "stary"kierowca tylko pracowałeś rok. A może nie jesteś taki dobry. Czasami młodszy jest lepszy od starego , a po zwolnieniu tylko jest wola zemsty o straconą pracę bo się nie ma drugiej. A dlaczego jak było tak źle to się sam nie zwolniłeś, a czekałeś aż ciebie wyrzucą. Poza tym sam napisał ze w tej firmir można zdobyć doświadczenie
Wiec nie jest chyba tak jak piszesz
3
xxx 2015-01-05 17:10:54
Skoro tak piszesz ze firma jest bardzo dobra to powiedz czemu tak czesto sie zmieniaja kierowcy? Odnosnie kasy to nie mozna zlego slowa powiedziec na ten temat, ale na temat traktowania pracownika przez pracodawce to beznadzieja. Tym bardziej jak kilka osob probuje rzadzic to nigdy nie bedzie dobrze w firmie ,chodzi o pracownika.A ilu kierowcow pracuje tam kilka lat. Wystarczy spojrzec na bilans kierowcow,ktorzy przepracowali w tej firmie ,o czyms to swiadczy.
7
chce jezdzic zestawem 2015-10-09 17:44:44
witam Panów. posiadam prawko C+E kwalifikacje i kartę kierowcy ale nie mam doświadczenia na zestawach jedynie 2 lata na busie cały kraj. Chciałbym się do was przyjąć żeby zdobyć doświadczenie na dużym. Panowie czy jest szansa żeby przyjął mnie wasz szafo i jak jest u was z praca czy warto złożyć CV i jak z zarobkami od km kursu czy jakoś na dniówki płacone? PS. jaka dzienna trasę macie do zrobienia często spotykam was na dk 19. Pozdrawiam być może przyszły kierowca
3
K. 2015-11-28 14:14:58
Wszystko co jest napisane u góry sama, cała PRAWDA.... Nikomu nie polecam ...
7
chce jezdzic zestawem 2015-12-29 16:00:38
masz jakiś pomysł gdzie złożyć cv do jakiej firmy okolice Białegostoku Czarnej czy Sokółki> praca na patelniach by mi pasiła codziennie w domu.
Pozdrawiam driver-ów
2
Krzysiek 2016-03-12 10:23:47
Co za kurwa żal pousuwali wszystki opinie na swój temat... Firma Porażka,... ma ogromny problem ze znalezieniem kierowców, znana w okolicy... Jedyna pozytywna rzecz to że pieniązki na czas! szkoda czasu!

NIEPOLECAM
8
XXX 2016-03-12 10:27:48
Poraszka chyba burki sie dorwały do komputera
4
Kamil 2016-03-12 11:33:15
Ta firma to porażka. Właściciel z synkami robią co chcą, myślą że im wszystko wolno nie szanują pracowników. Jak nie mają roboty to siedzisz w domu i czekasz na telefon. Samochody to trupy a jak coś się zepsuje to oczywiście wina jest kierowcy. Jak chcesz pracować to kup sobie magnes. Pieniądze są na czas i to jest chyba jedna rzecz dla której jeszcze ktoś tam pracuje. Chociaż zarobki są nie duże. Nie polecam a nawet odradzam tyrania na nich.
8
Kazik czerwony jak magnez 2016-03-12 16:35:17
Brud smród i oszołomy
10
Marian 2016-05-08 21:09:01
Pracowałem tu kilka miesięcy. ODRADZAM KOMUKOLWIEK ! Szef porąbany, wymagajacy, klnie jak szefc, traktuje ludzi jak PSY. Cokolwiek się coś stanie od razu twoja wina. Kasa płacona na czas lecz zazwyczaj nie tyle na ile sie umawialismy, srednio 20-30 % mniej. Tłumaczenie że to koszta "amortyzacji" stanowiska pracy. Synek Bartuś: cham jakich mało, stoi zawsze za plecami tatusia i klnie jeszcze bardziej niż on. Dla niego jesteś śmieciem do kwadratu: coś sie nie podoba ? WYPIER..... znajdzie sie nastepny idiota na twoje stanowisko za grosze ! Synek numer dwa: wjeżdża swoim rajdowym Seicento na plac niczym Pan Żwirowni tatusia, Łysy, gruby, pupilek swego starego ! Łańcuch, ruganie, 0 szacunku tylko cały czas poganianie i straszenie, że Tutuś nie zapłaci.

Podsumowując, wspaniała rodzinka dająca szansę i rozwój oraz doświadczenie, lecz tylko w straszeniu, gardzeniu i traktowaniu jak PSA ! Polecam wszystkim, którzy jeszcze tam nie pracowali. Warto sie przekonać co to za typy !
9
Zostaw swoją opinię o Radmix Radosław Zieliński - Białystok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Radmix Radosław Zieliński