Bud-Tor S.C. Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Leszek i Andrzej Kosmaty

Kaniów

Opinie o Bud-Tor S.C. Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Leszek i Andrzej Kosmaty

leszcz 2013-11-01 13:52:51
Nie polecam, na prawdę, trzeba to w gazecie Bestwinskiej opisać,hehe
3
kornel 2014-05-08 14:52:08
Zgadzam się, też nie polecam!!!!!!!!!!!!!!
5
lolek 2014-06-05 20:55:37
poszukują pracowników,bo ludzie uciekają,co o tym sadzicie? bo chce składać tam cv...
5
niunia 2014-06-05 21:04:29
spawacze zarabiają od pięciu lat te same pieniądze,dzięki nowemu kierownikowi...a wymagania umiejetności z kosmosu
4
robot 2014-06-06 20:16:34
Masz rację,nie idźcie tam pracować,nie polecam,(usunięte przez administratora)
6
pawel 2014-06-06 20:18:07
Nie składaj.
5
spawacz 2014-06-10 20:59:22
Panowie nie polecam firmy,patrzy tylko na siebie. Spytajcię ludzi co tam pracują.
6
spawacz 2014-06-19 21:48:11
chłopaki spadajmy z tej firmy póki mamy zdrowie tak dłużej nie może być..
6
M....... 2014-07-06 10:51:34
Jeżeli lubisz pracować w czynie społecznym-przychodź!
6
Spawalnik 2014-08-23 10:20:10
Nie polecam,spawy są lepsze na płotach w ogrodzeniach,niż tam,hehe,nie wiem jak tego klienci nie widzą. Panowie szkoda zdrowia i nerwow,a punkty to jest żenada dzieciaków. Porządni spawacze już dawno tam nie powinni robić.
4
Krytyk 2014-09-02 20:57:53
Panowie narzekacie,a wszyscy tam dalej siedza,tylko nie liczni uciekli i znalezli coś lepszego.
4
M....... 2014-09-18 16:12:39
Krytyku-czy pracujemy dalej w tej firmie czy nie,jest bez znaczenia.Tutaj są opinie na jej temat,które powinny uświadomić ludziom że nie jest to Eldorado tylko ciężka praca i ciągłe wysłuchiwanie że wszystko jest źle,za mało,za powoli,mała wydajność,brak dyspozycyjności,itd.za niewielkie wynagrodzenie.Jest także w tej firmie parę plusów-ale docenianie pracowników poprzez godne zarobki do nich nie należy.
4
bestwinian 2014-10-12 15:09:46
Ciężka praca zależy dla kogo,bo może parę osób pracuje a reszta w ... wali,mimo wspaniałych kosztownych kamer.( wielki brat patrzy,hehe) Tu rozchodzi się o zdrowie. Po pracujecie w tym zakładzie parę lat to będziecie wiedzieć czy za te marne pieniądze się opłacało. Niech jeszcze jedna hale wybuduje i kilka działek kupi to będą większe zarobki.
4
spawacz 2014-10-13 20:46:56
Dobre chłopaki wyjechały a na ich miejsce sami wiecie...ogólnie firma rodzinna i rodzinne układziki...
5
yellowelephant 2014-11-07 10:37:17
Jakich opini bym nie czytal to wszędzie są negatywne oceny...o co chodzi?to gdzie wy wszyscy pracujecie,polećcie cos gdzie dobry spawacz będzie doceniony
2
do yellow 2014-11-15 13:04:32
W Polsce, mało jest firm,ale jest wiele lepszych niż ta śmieszna firma. Ale najbardziej za granicą dobry spawacz jest bardzo ceniony, Norwegia, Niemcy, Anglia, Holandia. Szacunek, spokój i przede wszystkim 5 razy więcej kasy na wypłatę i na emeryturę niż w tej wspaniałej firmie rodzinnej PUP-TOR :DDD:DDD.ps.za jakiej kadencji najwięcej się fachowców zwolniło?
3
dudi 2014-12-05 17:22:05
A jaki jest właściciel i jaka jest atmosfera w pracy?
znany 2015-11-23 17:58:14
ludzie w porządku (po za wyjątkami oczywiście) , wysoka kultura wśród pracowników,"nowa kadra kierownicza" wiadomo o kim pisze-tragedia obiecuje prezesowi nie wiadomo co a potem obóz pracy za marne pieniądze,prezes spoko lecz jeśli zysk dla prezesa zamiast 10 gr na kilogramie spada do 9 groszy to nie do przyjęcia pomimo ze zyski są kilka razy większe niż były(p.s.Panie Prezesie jeśli tak nie jest to chyba znaczy że pana "ktoś zwyczajnie okrada na na wielkie pieniądze,i raczej nie są to marnie opłacani fachowcy.Historia w końcu lubi się powtarzać.Pozdrawiam wszystkich.Powodzenia :)
3
dino 2015-12-16 22:34:25
Co to znaczy prezes spoko, skoro piszesz, że w " obóz pracy za marne pieniądze " ? Jeżeli byłby spoko to nie pisałbyś o obozie pracy i marnych pieniądzach !! Przecież jedno drugie wyklucza. Jaki prezes na poziomie gotuje ludziom warunki o których piszesz, przecież to czysty wyzysk a człowiek o którym piszesz prezes to chyba tak ma na nazwisko. Sorry ale usprawiedliwiasz w swojej wypowiedzi człowieka który jest za to odpowiedzialny. Nawet jeżeli dobiera sobie personel który ładuje go w ku ku, to albo kompletnie się nie zna ( więc niech go ładuje ) albo dobrze wie co robi.
6
Zostaw swoją opinię o Bud-Tor S.C. Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Leszek i Andrzej Kosmaty - Kaniów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bud-Tor S.C. Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Leszek i Andrzej Kosmaty