Vikking KTS Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Wielobranżowe

Biała Podlaska

Opinie o Vikking KTS Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Wielobranżowe

admin 2015-11-12 18:00:27
Pracowałeś w firmie Vikking KTS Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Wielobranżowe? Czekamy na Twój komentarz. Nasze forum, Twoja szczerość.
1
Mika 2016-04-06 10:46:09
Witam
Proszę o opinie na temat tej firmy. Widzę że poszukują regionalnego managera sprzedaży. Czy warto tam startować, czy firma godna polecenia itd. ?
Pozdrawiam
4
Maniek 2016-07-19 22:05:32
Handluje ich drzwiami od jakiegos czasu. Zaczyna mnie irytowac ta rotacja na tym stanowisku. Co chwile nowy handlowiec. Probuj jesli aktualne jeszcze ale tylko handlowcy z tej firmy tak sie zmieniaja. U innych dostawcow wieksza stabilnosc. Powodzenia.
8
Okoliczny 2016-09-11 09:58:06
Wszystko ok ale wpychanie sie na krzywy ryj na każde okoliczne dożynki to trochę żenujące! Szkoda tych pracownikow, którzy muszą stac caly dzien. Pewnie brak kasy na dobry marketing.
7
Bobo 2016-09-14 17:58:36
Tak poszukują średnio co 3 miesiace.
8
Anonim 2016-09-20 16:09:50
Firma "krzak" - krzak wyrwiesz firmy niema.
Pracowalem i nie polecam nikomu prezes to nie człowiek i wiecznie wszystkiego mu malo.
8
Dj 2016-09-21 18:08:12
Po 3 mięsiscach ludzie rezygnują.Jest fatalny klimat , kasa żadna jak masz mieć dużo województw.Drzwi drogie w porównaniu do innych lepszych producentów.....nie polecam
Jeśli spróbujesz sam się przekonasz.
9
John 2016-09-21 20:36:16
Zarobki nędzne, pracownicy pod wielka presją prezesa. Tańczą jak prezes zagra. Ostatnio za czesto odchodzą regionalni kierownicy, niektorzy byli naprawdę dobrzy:-( tak mówią znajomi, ktorzy tam pracuja. Najwyższa pora firmo Vikking aby zaczac szanowac pracowników! To oni przeciez pracuja na majatek prezesa i jego rodziny.
6
:( :( 2016-10-06 13:47:24
zdecydowanie zgadzam się z poprzednikami.
w firmie atmosfera jak chmura gradowa, a jak Prezes się nie wyśpi to grad wielkości kurzych jaj leci.
reklamacje rozpatrywane ponad rok i bez skutku ( porażka )
handlowcy pod mega ciśnieniem i wymusza ( poleceniami służbowymi ) różnego rodzaju działania
osobiście nie polecam znam kilku handlowców
5
Sługa 2016-10-14 21:49:43
Bida z nędza jesli chodzi o zarobki! Jak żyć Panie prezesie??? No jak?????
5
Czujny Grubas 2016-11-09 21:39:04
Z przykrością należy podać do publicznej wiadomości, iż kolejny regionalny handlowiec zniknął ze strony! WTF??? Przypadek? Nie sądzę!
4
były klient 2016-11-16 21:01:21
No i pojawiło się ogłoszenie w pewnym branżowym portalu. Ciekawe czy kogoś znajdą?
Pamiętam jak zostałem jako klient kiedyś zaproszony do tej firmy, w gabinecie prezesa w oczy rzuciła się w antyramie formułka:
"Podwładny powinien przed obliczem przełożonego mieć wygląd lichy i durnowaty, tak, by swoim pojmowaniem sprawy nie peszyć przełożonego"
To świadczy tylko o tym jak ten człowiek traktuje ludzi.
Ja przygodę z nimi zakończyłem, zero stabilizacji w tej firmie.
7
Ksiondz 2016-11-20 23:57:52
Warto też dodać dla potencjalnych desperatów tj. pracownikow firmy, że po odejściu pracownika jeszcze z nikim firma się nie rozliczyła na zero. Dlatego gdy będziesz czuł, że mogą Cię zwolnić lub sam myślisz odejść to koniecznie najpierw wyciagnij należną kase a potem idź w swoją stronę. Taka dobra rada od byłego pracownika
3
Byly klient 2016-11-21 07:41:42
Tak dokładnie, maja również innowacyjne podejście do spraw pracowniczych. Chociaż czy ich drzwi lub okna są az tak innowacyjne? Chyba tylko jezeli chodzi o uprzykrzanie życia poprzez glupie procedury :-) ja tam wole sprzedawać produkty na ktorych zarobie a problemów miał nie będę :-)
4
XXX 2016-11-21 18:19:55
zgadzam się w 100% ....
2
Zostaw swoją opinię o Vikking KTS Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Wielobranżowe - Biała Podlaska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vikking KTS Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Wielobranżowe