Vikking KTS Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Wielobranżowe

Biała Podlaska

Opinie o Vikking KTS Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Wielobranżowe

admin 2015-11-12 18:00:27
Pracowałeś w firmie Vikking KTS Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Wielobranżowe? Czekamy na Twój komentarz. Nasze forum, Twoja szczerość.
1
Mika 2016-04-06 10:46:09
Witam
Proszę o opinie na temat tej firmy. Widzę że poszukują regionalnego managera sprzedaży. Czy warto tam startować, czy firma godna polecenia itd. ?
Pozdrawiam
5
Maniek 2016-07-19 22:05:32
Handluje ich drzwiami od jakiegos czasu. Zaczyna mnie irytowac ta rotacja na tym stanowisku. Co chwile nowy handlowiec. Probuj jesli aktualne jeszcze ale tylko handlowcy z tej firmy tak sie zmieniaja. U innych dostawcow wieksza stabilnosc. Powodzenia.
8
Bobo 2016-09-14 17:58:36
Tak poszukują średnio co 3 miesiace.
10
XXX 2016-11-21 18:19:55
zgadzam się w 100% ....
4
Obserwator 2016-12-06 06:22:47
A ja uważam , że VIKKING robi naprawdę dobre drzwi, ale dla klienta który wie co chce . Jedni jeżdżą fiatami , inni mercedesami - serwisy tych aut tez bardzo różnie kosztują. Firma jest generalnie bardzo innowacyjna , pracownicy są non stop doszkalani. Pracowałam tam i wiele sie nauczyłam . To firma dla ludzi twardych w której nie ma miejsca na sentymenty. Podejście Prezesa do ludzi jest takie jakie jest bo pewnie i jego życie nie rozpieszczało nigdy i wymaga tego od swoich pracowników .....ale ogólnie robią bardzo dobry produkt , który nie każdy po prostu może mieć- ja mercedesem tez nie jeżdżę a chciałabym ;) Pomimo , że też pozostał mi niesmak po rozstaniu z firmą, winię za to tylko siebie , bo mogłam pewne rzeczy przewidzieć. Vikkingowi jednak życzę jak najlepiej ! Powodzenia!
P.S. a jak ktoś nie umie sprzedawać ich drzwi to tylko świadczy o tym , że handlowiec z niego żaden !
1
wacus 2017-02-15 19:02:23
I jak tam Vikkingi? Poprawiło się? :)
Rozmawiający 2017-03-08 17:23:13
Bardzo dziwna firma. Miałem "przyjemność" być u nich kiedyś (nie napiszę z wiadomych powodów kiedy) na rozmowie o prace na stanowisko handlowca czy jak oni to nazywają Regionalnego Menadżera Sprzedaży. Jak na firmę, która chce sprzedawać drogie produkty to nie wygląda to za dobrze. teren pracy 1/3 Polski, kasa śmieszna (właściciel wychodzi chyba z założenia że tanim kosztem można zbudować porządną markę), (usunięte przez administratora)
7
IKS 2017-05-23 10:51:30
OHO znikło większość wpisów. Czyżby GoWork zaczął cenzurować? Może macki "prezesa" sięgnęły i tego portalu? Jednakże pracy w tej firmie nie polecam nikomu!
1
Zostaw swoją opinię o Vikking KTS Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Wielobranżowe - Biała Podlaska
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vikking KTS Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Wielobranżowe