Standart Dariusz Rybak

Szczecin

Opinie o Standart Dariusz Rybak

mazurek 2017-03-23 18:57:36
witam wszystkich poszkodowanych,dzisiaj sędzia ogłosił wyrok w sprawie o ZNIESŁAWIENIE PANA R. przez nas i wiele byście dali aby zobaczyć minę pana R ,z nerwów w trakcie odczytywania przez sędziego wyroku uniewinniającego nas pan R ,opuścił salę rozpraw , jego wyraz twarzy był bezcenny .A jednak sądy w Polsce są sprawiedliwe tylko trzeba przedstawić prawdziwe dowody oszustw pana R.Pamiętajcie o swoje trzeba walczyć. Pozdrowienia dla wszystkich poszkodowanych od uniewinnionych. Rada dla Rybaka jak chcesz miliony wyślij totolotka
24
oszukana 2017-03-25 08:44:58
Witam , mam nadzieje że to początek dobrych wiadomosci ,w końcu pan r poniesie konsekwencje swoich oszukańczych czynów .Jeżeli nie odda naszych pieniędzy to zmieni miejsce zamieszkania na mniej komfortowe i nie będzie miał okazji z nas szydzić.Jego czas się skończył.
10
Magda 2017-03-31 19:21:59
Panie Danielu prosze wpisac jako oszukana : panie Mazurek przez pana juz jedna osoba zostala skazana w czwartek.
oszukany 2017-03-31 22:52:25
Rybak nie podszywaj się pod kobiety. i tak nikt Cie nie słucha.
7
mazurek 2017-04-01 08:06:39
Panie R [ Magda] w lutym złożyłem jeszcze jedno doniesienie do prokuratury za fałszywe zeznania w sądzie i jak to pan pisałeś [Osoba siedząca za komputerem nie jest anonimowa itd.] i nie pisz pan głupot bo to na pewno do pana wróci z podwójną siłą tylko teraz teraz zamienimy się miejscami w sądzie
8
Do oszusta 2017-04-11 16:32:11
Opinie o standart Dariusz rybak
Rybak to oszust
Od taka tam opinia
9
oszukana 2017-04-15 18:22:03
Z okazji Św[ąt Wielkanocy życzę wszystkim poszkodowanym zdrowych rodzinnych Świąt aby na swojej drodze nigdy nie spotkali oszusta, a oszustowi życzę aby nigdy nie zaznał spokoju .
10
oszukana 2017-05-06 09:05:34
Proszę o kontakt musimy się spotkać.
pusty 2017-05-06 19:13:06
Gdzie i kiedy
oszukana 2017-05-06 20:20:18
Czekam na propozycje, najlepiej w tym tygodniu, bardzo wazne .
2
Oszukana 2017-05-07 16:52:58
Nie wiem czy zauważyliście ale rybak ponownie chce wyłudzić pieniądze.
3
oszukany 2017-05-08 17:04:59
Nic się nie zmieniło w tym temacie, a zagranie z mediacjami wysyłanymi do wszystkich to tylko gra na przedłużenie śledztwa.
1
oszukana 2017-05-08 21:52:10
Odnośnie spotkania - kontakt telefoniczny z zainteresowanymi.
1
Os 2017-05-08 22:51:11
Widocznie czymś dobrze sobie zasłużyła. Nikt kto jest bez winny w tych przypadku nie zostaje skazany.
Dariusz Rybak 2017-05-09 20:06:23
Szanowni Państwo złożyłem do Sądu prośbę z powództwa prywatno skargowego w celu ustalenia numerów Ip , imion i nazwisk w celu wytoczenia procesów o zniesławienie itd. Intencją moją jest również ustalenie czy pod tymi wszystkimi wpisami nie znajduje się tylko jedna osoba, która podburza cały czas wszystkich. Informacyjnie pragnę poinformować, że Sąd już zbiera dane od informatyków a plan już jest przygotowany. Oczywiście sprawa Państwa M... wraca do gry od wczoraj. Zaproponowałem także po rozmowach ofertę osobom zaintersowanym i nadal czekam na pozostałych zainteresowanych. Oczywiście jeszcze tylko kilka dni. Resztę tematów na bierząco od już skazanych lub przyszłych.
mgr tech Dariusz Rybak
Darunio 2017-05-09 20:10:17
A Ty jeszcze nie w więzieniu?
4
KaKa 2017-05-09 20:12:09
Weź Ty magistrze techniku puknij się w łeb! Zakładaj sobie tyle spraw ile chcesz, wszystkie przegrasz! Jesteś sam, a tych których okradłes jest dużo. Wszystkiego najgorszego!
4
Dariusz Rybak 2017-05-09 20:15:58
Wróciłem ostatnio z urlopu i wziełem się ostro do pracy.
mgr tech Dariusz Rybak
Dariusz Rybak 2017-05-09 20:19:11
A jeszcze jedno i już nie zawracam głowy. Czy jeden pan się przyznał, że został już skazany! A inni , że się dogadują? Zapraszam do rozmów , może jednak się coś uda uratować i razem coś zbudujemy.
Dariusz Rybak 2017-05-09 20:20:04
A jeszcze jedno i już nie zawracam głowy. Czy jeden pan się przyznał, że został już skazany! A inni , że się dogadują? Zapraszam do rozmów , może jednak się coś uda uratować i razem coś zbudujemy.
Bolesław Śmiały 2017-05-09 21:06:19
Człowieku o czym ty piszesz? Oddaj to co ulradles! Jakie uratować? Jakie dogadać? Rozmawiać to będziesz z kolega z celi w więzieniu. Miałeś czas by wyjść z tego z twarzą. Teraz do końca życia będziesz tonął w długach i żył w pogardzie. Szkoda twojego syna, który będzie spłacał twoje długi. Nie odpuścimy!
6
.2.3.5 2017-05-09 21:09:17
A za co techniku pierniku jeździsz na urlop? Chyba, ze zwiedzałes Wronki przed dłuższa wizyta?
4
Kumka 2017-05-09 21:19:23
Na urlopie mógłbyś Panie Dariuszu,Techniku, Magistrze poświęcić chwilkę na naukę ortografii...
5
mazurek 2017-05-10 15:28:03
Panie R infomuje pana źe masz pan już w prokuraturze otwarte nowe postepowanie karne a za kilka dni założę w sądzie z prywatnego oskarzenia następną za nękany i przypominam panu że 17 maja spotkamy się jeszcze w sądzie i tam sobie porozmawiasz z osobami oszukanymi tylko weź sobie coś na nerwy abyś wytrzymał do końca sprawy i wysłuchał całej prawdy o sobie a nie jak ostatnio uciekł i konsultuj z adwokatem swoje mediacje z poszkodowanymi bo człowiek nic nie wie o tym co wyprawiasz .ale za to my wiemy co grasz boisz się aby prokurator już nie przesłał aktu oskarżenia do sądu ale to panie R nie pomoże .Proszę pisać moje nazwisko a nie inicjały bo to jest karalne ponieważ ja nie mam zasnyxh zarzutów z prokuratury przeciwieństwie do pana R
8
oszukana 2017-05-10 21:45:32
panie R nie strasz ,bo nikt się ciebie nie boi,miej odrobinę honoru ,jesteś śmieszny,oszukałeś nas
pozbawiłeś oszczędnosci całego życia,i jeszcze się odgrażasz nie strasz poszkodowanych sądami, co
ty chcesz budować już nic nie masz . Mam nadzieję ze spotka cię kara,wierzę w sprawiedliwość Polskich Sądów.
7
Zostaw swoją opinię o Standart Dariusz Rybak - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Standart Dariusz Rybak