Profidek Firma Handlowo-Usługowa Paweł Sawa

Słomniki

Opinie o Profidek Firma Handlowo-Usługowa Paweł Sawa

Michał 2015-05-21 08:17:45
Firma przeżywa kryzys pod kontem wykwalifikowanych pracowników. Zanim podejmiecie państwo decyzję o zleceniu prac polecam sprawdzić kondycję firmy. Obecnie profesjonalizm firmy pod kontem wykonania prac oceniam miernie. Ani szybko, ani solidnie!
1
Robert 2015-05-23 07:48:45
Potwierdzam! Jedna wielka pomyłka. Zdecydowanie odradzam.
2
Tomek 2015-06-06 08:37:32
Zleciłem firmie wymianę pokrycia dachowego na budynku mieszkalnym, zamieszkałym 180m2. Z godnie z umową prace miały potrwać nie więcej niż trzy tygodnie. Po miesiącu robota w mojej ocenie była wykonana w 50 procentach. Jakość roboty mizerna. Brak wykwalifikowanego personelu. Personel firmy to w większości zbieranina kolesi spod budki z piwem. Musieliśmy się rozstać po miesiącu pseudo prac w niemiłej atmosferze. NIE POLECAM!!! Firma kwalifikuje się do konkursu dekarze roku 2015 - https://www.youtube.com/watch?v=S5x-lHZJqUk
1
Łukasz 2015-08-03 15:40:09
Ta firma robiła mi ostatnio docieplenie budynku,projekt bardzo trudny ale poradzili sobie bardzo dobrze,widocznie pracownicy się zmienili,ja jestem zadowolony z ich pracy.
Jurek 2015-09-05 00:34:29
Fakt że wcześniej nie sprawdzałem opinii i zaufałem firmie i właścicielowi.
I jestem zadowolony pełny profesjonalizm. Nie wiem skąd te złe opinie może to z konkurencyjnych firm.! Ja polecam wszystkim pracowników a szef Paweł to 100% fachmann ...
Wkurzony 2015-10-04 23:29:09
Zdecydowanie odradzam ta firme. Niepowazne podejscie do klienta, niedotrzymywanie terminow prac, brak wykwalifikowanych pracownikow (z wyjatkiem jednego) Oszczedz swoje nerwy i zastanow sie dwa razy.
1
niedoszły klient 2015-11-07 19:35:57
Pan,który przyjechał wycenić pracę, gdy mówiłem mu o usterkach i przeróbkach dachu co drugie zdanie mówił, że się nie da i tego się nie robi..W pewnym momencie zacząłem się zastanawiać kogo zaprosiłem na wycenę, czy napewno dekarza... Zgodziłem się na wycenę połowy robót i miałem dostać wycenę w ciągu kilku dni. Po tygodniu zadzwoniłem i zapytałem o nią, dostałem odpowiedż,że będzie na następny dzień. Następnego dnia przeżyłem duże zaskoczenie gdy próbowałem dzwonić telefon był albo zajęty,albo wyłączony albo włączany na tryb zajętości. Zadzwoniłem na numer stacjonarny i zapytałem czy telefon komórkowy działa.Tam dowiedziałem się,że oczywiście działa.Nie miałem więcej pytań.Ktoś bardzo unikał mnie.Zachowanie żenujące.Zamiast unikać mnie ten Pan mógł powiedzieć,że nie ma czasu np i wszystko byłoby jasne, a nie zwodzić mnie i denerwować.
Zatrudniłem innego dekarza, którego znalazłem na portalu internetowym, który zobaczył prace, wycenił i wykonał fachowo.
1
Profidek 2016-04-10 20:12:56
Szanowni konkurenci ! - Rozumiem że pisanie złych opinii i wyssanych z palca historii jest sposobem by samemu mieć więcej klientów . Ja ani nikt z moich pracowników nie zniżymy się do takiego poziomu.

A klientów którzy chcą sprawdzić naszą fachowość zapraszam do kontaktu a podam adresy i telefony klientów z którymi osobiście porozmwiają i sami zobaczą wykonaną pracę.

(usunięte przez administratora)
Krzysztof 2016-07-13 22:44:14
Firma porażka
1
Zostaw swoją opinię o Profidek Firma Handlowo-Usługowa Paweł Sawa - Słomniki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Profidek Firma Handlowo-Usługowa Paweł Sawa