Parapety Holding Marcin Januszka

Łódź

Opinie o Parapety Holding Marcin Januszka

Klient 2014-12-24 12:11:10
Firma nieodpowiedzialna z dużymi problemami finansowymi - nie polecam. Klient
1
klient2 2015-03-17 12:21:09
Firma typu unikaj jak ognia. Przestrzegam przede wszystkim inwestorów - nie dajcie się zwieźć niskim cenom, bo możecie towaru nie zobaczyć na oczy i terminy zawalone (absolutnie nie przedpłacać!!!) oraz sprzedającym - firma jest do tego stopnia nieuczciwa, że potrafi wycofać przelew po przesłaniu potwierdzenia zapłaty.. Absolutnie nie polecam!!!
2
Kupujący 2015-04-07 10:24:53
Oszust - złodziej - kompletne dno !
1
Oszukany 2015-04-07 11:23:52
Po każdym telefonie informował, że towar dawno wysłany - okazało się, że po przekazanej zaliczce towaru nawet nie zamówił u producenta - bezczelny oszust kłamiący "w żywe oczy" - sprawa zgłoszona na Policję.
Oszukany 2 2015-04-08 12:41:22
Urząd Skarbowy w Łodzi prowadzi przeciwko p. Marcinowi Januszka postępowanie karno - skarbowe w zakresie nie wykazywania w deklaracjach VAT-owsch paragonów i faktur vat (nie odprowadzał Vat należnego od faktur i paragonów)- UWAGA OSZUST !!!
oszukany 2015-04-15 21:51:36
Oszust. Potrafi obiecywać i kłamie w żywe oczy. Oby szybko splajtował.
Oszukany 2015-04-20 10:56:27
Podany adres "ul. Liściasta 72 w Łodzi" jest fikcyjny - jest tam blok - nikt nie słyszał o Mariuszu Januszka - UWAGA OSZUST !!!
Marcin Januszka 2015-06-10 14:40:24
To ciekawe ile opinii można wystawić z jednego adresu ip
Na takie oskarżenia trzeba mieć dowody i to dopiero jest sprawa dla policji i prokuratury.
Dlaczego oszukani są anonimowi ???
Czy ktoś to w ogóle w tym serwisie weryfikuje???
Reszta bez komentarza.....
klient 2015-06-16 20:42:39
Miałem nieszczęście współpracy z "Marcin Januszka - Parapety Holding" - niestety opinie są prawdziwe - absolutnie nie polecam - bardzo nieuczciwa osoba.
paluch 2015-06-29 14:55:41
Ja również miałem to nieszczęście. Złodziej, oszust, naciągacz!!! uważajcie opinie są prawdziwe. zamówiłem u gościa schody od 3 miesięcy ani schodów ani Pana Marcina. Nie polecam
oszukany 2015-09-23 07:47:56
Pan Marcin Januszka zlikwidował (wykreślił z ewidencji) działalność pod nazwą "Marcin Januszka Parapety Holding" (można sprawdzić na http://prod.ceidg.gov.pl) - ciekawe co teraz planuje ? UWAGA !!!
klient 2015-09-24 16:33:01
Zakupiłem (wpłaciłem zaliczkę) w zeszłym roku u p. "Marcina Januszka - Parapety Holding" parapety - nie otrzymałem parapetów ani zwrotu zaliczki - sprawa aktualnie w Sądzie - absolutnie nie polecam !!!
tomi 2015-12-18 20:03:56
to oszust i kłamczuch nie polecam teraz w żychlinie urzęduje na łukasińskiego okna sprzedaje
Zostaw swoją opinię o Parapety Holding Marcin Januszka - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Parapety Holding Marcin Januszka