WiR Engineering Ltd. Biura Projektowe Inżynierskie

Gliwice

Opinie o WiR Engineering Ltd. Biura Projektowe Inżynierskie

rozbawiony 2012-05-15 19:50:22
http://www.gowork.pl/opinie_firma,791207,0
zdecyduj się ?arturze? jaką płeć reprezentujesz ;-))) Ten sam pean pochwalny napisała "ania88"... trochę "dziwne" ;-)
1
Zib 2012-05-30 21:12:53
Witam. Byłem zobaczyłem nigdy więcej chyba że .... zmieni się ....
anonim 2012-10-09 22:46:27
jest tam jeden kapuś wchodzący szefowi w [usunięte przez moderatora] bez wazeliny uprzejmie donoszacy na wszystkich, wspaniale symulujacy wykonywana prace i uważany za \"niezastapionego\" \"projektanta\". Wszystko było OK dopóki sie nie pojawil i nie zaczal \"ryc\" pod innymi.
lola 2013-04-01 19:23:43
WiR Engineering Ltd to oboz pracy dla niewolnikow harujacych na niejakiego Pana [usunięte przez moderatora] Wziecie urlopu graniczy z cudem a placa smieszna. Projekty sa wypychane w duzych ilosciach jako buble co wynika z krotkich terminów jekie narzuca powyzszy pan swoim pracownikom ustalajac je przewaznie za ich plecami. Osobiscie nie polecam. Praca dobra dla mlodziakow i studentow ktorzy chca sie czegos nauczyc, ktorzy beda siedziec i robic nadgodziny w zmian za obietnice bez pokrycia.
1
magnus 2013-11-13 20:27:00
Zgadzam sie z opinia powyzej. Szkoda zycia na takie firmy typu kogucik jak Wir Engineering.
3
Jaco 2014-03-25 21:38:03
Mijać niczym mina przeciwpiechotna Riepa. Tylo
1
kolo bolo 2014-05-21 01:05:08
Typowy prywaciarz - jak grabie które grabia do siebie i pod siebie. Szkoda czasu, zycia i nerwow na ta firemke
agenttomek 2014-11-15 19:22:33
I tak najlepszy w tym calym cyrku jest pewien serviceman "naprawiajacy" komputery :D
2
Zostaw swoją opinię o WiR Engineering Ltd. Biura Projektowe Inżynierskie - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WiR Engineering Ltd. Biura Projektowe Inżynierskie