Szymbud Usługi Remontowo-Budowlane Szczepan Krzewicki

Ruda Śląska

Opinie o Szymbud Usługi Remontowo-Budowlane Szczepan Krzewicki

2013-08-24 20:05:34
szymbud?[usunięte przez moderatora] ludzi traktuje jak [usunięte przez moderatora] ludzie zastanowcie sie za nim pujdziecie tam pracowac na poczatku super puzniej bezkarny ham
2013-08-24 20:09:33
niech ludzie sie w kupe zbiora i go zalatwia skandal bogaci sie na pracownikach a sam placi grosze za ms.pracy szok
ziom 2014-01-01 05:40:26
ja tam nienazekalem traktuje ludzi jak smieci ale na szacunek trzeba zapracowac.dalej z nim kontakt utrzymuje niechcialo mi sie w szkole uczyc to on mnie zmosil do nauczenia ciezkiej roboty i czytania w projektach i teraz mi bardzo dobre pieniadze placa ja pracodawcu teraz stawiam warunki a nie pracodawca mi
Zbigniew 2014-08-21 09:32:05
Pracowalem przez chwile u tego kolesia. Zenada ham i prostak. Nowobogacki nieudacznik
Szczepan K 2014-10-15 16:28:43
Dziękuje za opinie obrażać kogoś poza plecami to prostactwo i słabość a powiedzenie komuś w oczy to co się o nim myśli to szczerość nie którzy tego nie rozumieją więc trudno mówię to co myślę i nie zamieniam tego zmieniać .Życzę żebyś w kocu znalazł odpowiednia pracę dla siebie
Szczepan K 2014-10-15 18:28:18
(usunięte przez administratora) otwórz własną działalność i daj ludziom pracę sam jestem tego samego zdania że ludzie za mało zarabiają ale to nie moja wina że pozwala się wygrywać przetargi w tym kraju za 7 zł roboczo godzinę .Ty przyjacielu będziesz miał wszędzie ciężko bo taki się już urodziłeś i ja tego nie zmienię a załatwić kogoś to nie sztuka ale po co pozdrawiam
Szczepan K 2014-10-15 18:38:04
Jest to dla mnie wielka przyjemność że dajesz sobie teraz tak dobrze radę . Ja też nie żle dostałem od swojego byłego szefa niezłą szkołę i też to doceniłem fakt że po latach ale doceniłem pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszej karierze zawodowej .
Nova 2015-12-29 23:01:45
Gorąco nie polecam. Człowiek zupełnie niezrównoważony psychicznie o przeogromnym mniemaniu o sobie. Innych traktuje jak śmieci mimo, ze sam nie reprezentuje sobą zupełnie nic. Współczuje wszystkim z nim pracującym i jego klientom. Typowy nowobogacki cwaniaczek.
1
Ja 2016-06-13 12:59:29
Socjopata.
3
Zostaw swoją opinię o Szymbud Usługi Remontowo-Budowlane Szczepan Krzewicki - Ruda Śląska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Szymbud Usługi Remontowo-Budowlane Szczepan Krzewicki