Domino

Dzierżoniów

Opinie o Domino

. 2015-10-12 09:00:56
jeden z największych i najbardziej rozwijających się pracodawców w naszym regionie.
1
. 2015-10-15 21:42:30
Dobre żarty, Pani pracowała w tej firmie czy tylko opowiada usłyszane i podkoloryzowane brednie? Pierwsza podwyżka otrzymana po 6 miesiącach za spełnienie planów, kolejna po 15 miesiącach za ukazanie dyplomu ukończenia studiów, następna po 24 za osiągnięcia działu. Nikt mi nie wmówi, że nie można zarobić. Chęci, ciężka praca, zaangażowanie, a nie siedzenie na facebooku i kawka co godzinkę z koleżankami z działu. Nigdy, ale to przenigdy nie upominaliśmy się o wypłaty, ZAWSZE NA CZAS! To co Pani przedstawia to totalne bzdury wyssane z palca..
4
ex pracownik 2015-11-20 22:46:12
Tak to prawda jest kilka osób głównie w biurze i salonie na Rzezniczej które pracują tam kilka lat....ale stanowi to mniej niż 10% ogółu załogi natomiast rotacja pozostałej części załogi jest taka że już chyba nikt nie stara się zapamiętywać ich imion bo i po co skoro po weryfikacji atmosfery w firmie sami odchodzą. Panie Henryku zwarzywszy na sporo komentarzy negatywnych (przed moim komentarzem ) mnieman iż ktoś w firmie doszedł do wmiosku że opinie o firmie próbuje się na siłę odkręcać i wypisywać pozytywne komentarze dla polepszenia wizerunku firmy. Ciekawe kto dostał w firmie tak zaszczytne zadanie aby ocieplać wizerunek na tej stronie skoro prawda nie jest już taka różowa.
3
ex pracownik 2015-11-20 23:15:01
Nie sposób nie odnieść się do komentarza.
Nie wiem po którym ze zdań z wcześniejszej wypowiedzi dowodzi płciowości osoby piszącej komentarz.
Podkoloryzowane usłyszane brednie to nie są lecz podsumowanie oceny firmy wg mojej osoby po to powstala ta strona (a nie Hejt) którego jest w necie aż nadto.
Plus który jest podnoszony w komentarzu iż wypłaty są na czas.. nie jest jakimś wow, który rzuca przyszłych potencjalnych pracowników na kolana a regulacją zawartą w umowie o opracę ( przynajmniej do niedawna tak było wg kodeksu pracy). Nie kawka i facebook zatem należało do moich zadań w firmie ale praca fizyczna.
Nie wiem jakie stanowisko reprezentuje się w firmie ale po analizie i akcentowaniu wyższego WYKSZTAŁCENIA osoba na stanowisku kierowniczym na Rzezniczej lub Batalionów....więc powiem tak sugeruję obejrzeć program "Kryptonim Szef" w którym to programie takie właśnie osoby schodzą z Parnasu do ludu pracującego w firmie i mogą przejrzeć na oczy jak wygląda firma od poszewki a nie naciągać do granic możliwości realu w firmie.
Z poważaniem
1
arni 2015-11-26 12:52:45
jestem zadowolony. pracuję już ponad 2 lata i nie mogę narzekać.
1
alicja 2015-11-30 08:04:53
konkretna firma z olbrzymim potencjałem.
pracowałam w biurze, bardzo dobrze wspominam ten czas, uczestniczyłam w szkoleniach, podniosłam kwalifikacje i nabrałam doświadczenia.
wynagrodzenie? kwestia sporna, nie wiem jak inne stanowiska, ale moje poparte wiedzą i umiejętnościami było ok :)
2
tez były pracownik 2015-12-04 11:09:03
Skoro było tak ok to dlaczego czas przeszły?Chyb nikt nie zmienia dobrej firmy, fajnej pracy ?No chyba ,że jest to kolejna opinia pisana na zamówienie? Ja tez pracowałam w biurze i jakos nie pamiętam szkoleń ,podnoszenia moich kwalifikacji .
2
gosc 2016-01-04 21:49:10
Mam wrażenie że faktycznie ktoś w firmie dostał poniczykowy nakaz próby poprawy wizerunku tego syfu - Domino na w/w stronie .... Normalny, zdrowo myślący człowiek po okresie próbnym umowy nie przedłuży i w sumie nie ma mu się co dziwic. W roku 2015 z kadry administracyjnej zwolniło się conajmniej 8-10 osób - są to osoby które pracowały w Domino co najmniej 2-5 lat, czyżby wszyscy to idioci i nieroby, "siedzący" wyłącznie na facebooku ?, idioci ... do momentu odejścia z Domino nie obrażając nikogo pewnie i tak, widocznie zdali sobie doskonale sprawę iż w tym syfie nie ma sensu się więcej grzebac ;-). Gorąco pozdrawiam byłym pracowników, a pseudo zadowolonym życzę powodzenia w poszukiwaniu baranow :D:D:D
5
gość 2016-01-07 18:00:23
Zadowolony jest chyba tylko zarząd. Zadowolony z tego jak łatwo można(usunięte przez administratora)pracowników.
5
Prawdoopowiadacz 2016-01-12 15:22:37
Po tym jak "szef" zobaczył opinie dopiero pojawiły się wpisy "pozytywne". Układy układziki, romanse, itd. na porządku dziennym w firmie. Kolesiostwo ponad miarę. Rozwój? Jakiś jest. Dowalenie obowiązków za tą samą pensję? Jest. Jak pokażesz, że potrafisz pracować za trzech - to będziesz pracował za trzech, a o kasę nie pytaj bo po co? Jak od razu się nie ustawisz to potem już będzie za późno. Najlepiej się nie wychylaj, rób swoje ale nie za dużo to przetrwasz w miarę spokojnie. Firma powinna przejść gruntowną reformę. I nie, nie jestem ex-pracownikiem. Pozdro "młody" wiem, że to czytasz.
7
gosc 2016-01-13 21:50:13
zgodnie z zasadą "więcej za mniej" :D:D:D:D. Tylko czekać aż to wszystko pierdyknie jak przysłowiowe domino :).
4
Nowy 2016-03-03 18:21:20
Witam,

Pojawiło się ogłoszenie na stanowisko kierownika.
Czy możecie przybliżyć wynagrodzenie + jaką flota samochodów dysponuje ten pracodawca ?

Dziękuję.
xxxxx 2016-03-04 13:19:48
Kierownik a gdzie to ogłoszenie?
1
Taki ja 2016-03-06 10:08:12
Czym jeżdżą regionalne kierownicy i jaka kasa w przybliżeniu. Proszę o info.
1
Facet 2016-03-08 21:37:37
Ja również miałem przyjemność na chwilę pojawić się w Domino. Mała firma z wielkimi aspiracjami. Brak szacunku dla pracowników. Stanowczo odradzam.
6
z branży 2016-03-08 22:11:34
na rynku dolnoslaskim nie mają dobrej opinii jako pracodawca
3
Kamil 2016-04-26 22:12:54
Firma badziew, zarobki nędza, rozwój żaden, motywacja gówniana. Jednym słowem firma kiepska. Szczerze odradzam, szkoda czasu.
3
tusen 2016-05-03 21:25:53
tragedia
4
Adam 2016-05-10 22:02:16
A ja akurat jestem zadowolony :-)
To już mój czwarty rok w Domino, firma jest bardzo rozwojowa i daje wielkie szanse ludziom, którzy "naprawdę" chcą pracować oraz poszerzać swoją wiedzę.
Plusy:
- umowa o prace
- wynagrodzenie ZAWSZE na czas
- regularne szkolenia
- Pakiet Medyczny
Minusy:
- zbyt dużo negatywnie nastawionych pracowników, którzy za wszelką cenę hamują rozwój firmy.
Tą drogą pozdrawiam ich wszystkich czytając wcześniejsze komentarze, które wg mnie i z pewnoscią wielu zaangażowanych w swoją pracę pracowników Domino nie są zgodne z prawdą.
Przekonaj się sam:
Zapraszam wszystkich chętnych na rekrutację :-)
Adam
Dział Exportu
13
----- 2016-09-04 20:51:20
PS.
awans jest możliwy ale na magazyn na Rzeźniczą przy pakowaniu ubikacji.
4
M. 2016-12-16 16:01:25
Pracuję w Domino od kilku miesięcy, ciągle studiuję, jak na jedną z pierwszych prac to mam całkiem fajną wypłatę - dostaję kilka stówek więcej netto niż krajowa brutto. Pracuję pod tym "juniorem" i ani razu nie usłyszałam łaciny, nie ma mobbingu, atmosfera wśród pracowników jest fajna - jak się nie sieje fermentu to go nie ma (to chyba dosyć proste?). Co jakiś czas mam okazję przedyskutować swoje pomysły z przełożonymi, czuję, że to, co mam do powiedzenia jest brane pod uwagę. Naprawdę nie mam zastrzeżeń co do szacunku co do pracowników, a nie pracuję tu od n lat. Może coś się zmieniło albo wcale nie było jak opisywane?
Pozdrawiam, M.
1
zainteresowany 2016-12-17 14:02:16
Prosze nie żartuj sobie dziewczyno!!!!
2
aaaaa 2016-12-17 14:03:46
Kolejna opinia pisana na zamówienie młodego:)
3
zzzz 2016-12-22 13:28:24
Jeżeli jest tak super to podpisz się pełnym imieniem i nazwiskiem !!
2
pracownik 2017-01-03 21:41:37
Potwierdzam twoje słowa Adamie, dodam tylko jedno - Jedną z podstawowych działalności dorosłego człowieka jest praca. To właśnie ona wypełnia nam prawie połowę życia i decyduje o jego kształcie oraz o nas samych.
3
Zostaw swoją opinię o Domino - Dzierżoniów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Domino