Domino

Dzierżoniów

Opinie o Domino

alicja 2015-11-30 08:04:53
konkretna firma z olbrzymim potencjałem.
pracowałam w biurze, bardzo dobrze wspominam ten czas, uczestniczyłam w szkoleniach, podniosłam kwalifikacje i nabrałam doświadczenia.
wynagrodzenie? kwestia sporna, nie wiem jak inne stanowiska, ale moje poparte wiedzą i umiejętnościami było ok :)
3
tez były pracownik 2015-12-04 11:09:03
Skoro było tak ok to dlaczego czas przeszły?Chyb nikt nie zmienia dobrej firmy, fajnej pracy ?No chyba ,że jest to kolejna opinia pisana na zamówienie? Ja tez pracowałam w biurze i jakos nie pamiętam szkoleń ,podnoszenia moich kwalifikacji .
2
gosc 2016-01-04 21:49:10
Mam wrażenie że faktycznie ktoś w firmie dostał poniczykowy nakaz próby poprawy wizerunku tego syfu - Domino na w/w stronie .... Normalny, zdrowo myślący człowiek po okresie próbnym umowy nie przedłuży i w sumie nie ma mu się co dziwic. W roku 2015 z kadry administracyjnej zwolniło się conajmniej 8-10 osób - są to osoby które pracowały w Domino co najmniej 2-5 lat, czyżby wszyscy to idioci i nieroby, "siedzący" wyłącznie na facebooku ?, idioci ... do momentu odejścia z Domino nie obrażając nikogo pewnie i tak, widocznie zdali sobie doskonale sprawę iż w tym syfie nie ma sensu się więcej grzebac ;-). Gorąco pozdrawiam byłym pracowników, a pseudo zadowolonym życzę powodzenia w poszukiwaniu baranow :D:D:D
5
gość 2016-01-07 18:00:23
Zadowolony jest chyba tylko zarząd. Zadowolony z tego jak łatwo można(usunięte przez administratora)pracowników.
5
Prawdoopowiadacz 2016-01-12 15:22:37
Po tym jak "szef" zobaczył opinie dopiero pojawiły się wpisy "pozytywne". Układy układziki, romanse, itd. na porządku dziennym w firmie. Kolesiostwo ponad miarę. Rozwój? Jakiś jest. Dowalenie obowiązków za tą samą pensję? Jest. Jak pokażesz, że potrafisz pracować za trzech - to będziesz pracował za trzech, a o kasę nie pytaj bo po co? Jak od razu się nie ustawisz to potem już będzie za późno. Najlepiej się nie wychylaj, rób swoje ale nie za dużo to przetrwasz w miarę spokojnie. Firma powinna przejść gruntowną reformę. I nie, nie jestem ex-pracownikiem. Pozdro "młody" wiem, że to czytasz.
7
gosc 2016-01-13 21:50:13
zgodnie z zasadą "więcej za mniej" :D:D:D:D. Tylko czekać aż to wszystko pierdyknie jak przysłowiowe domino :).
4
Nowy 2016-03-03 18:21:20
Witam,

Pojawiło się ogłoszenie na stanowisko kierownika.
Czy możecie przybliżyć wynagrodzenie + jaką flota samochodów dysponuje ten pracodawca ?

Dziękuję.
xxxxx 2016-03-04 13:19:48
Kierownik a gdzie to ogłoszenie?
1
Taki ja 2016-03-06 10:08:12
Czym jeżdżą regionalne kierownicy i jaka kasa w przybliżeniu. Proszę o info.
1
Facet 2016-03-08 21:37:37
Ja również miałem przyjemność na chwilę pojawić się w Domino. Mała firma z wielkimi aspiracjami. Brak szacunku dla pracowników. Stanowczo odradzam.
6
z branży 2016-03-08 22:11:34
na rynku dolnoslaskim nie mają dobrej opinii jako pracodawca
3
Kamil 2016-04-26 22:12:54
Firma badziew, zarobki nędza, rozwój żaden, motywacja gówniana. Jednym słowem firma kiepska. Szczerze odradzam, szkoda czasu.
3
tusen 2016-05-03 21:25:53
tragedia
4
Adam 2016-05-10 22:02:16
A ja akurat jestem zadowolony :-)
To już mój czwarty rok w Domino, firma jest bardzo rozwojowa i daje wielkie szanse ludziom, którzy "naprawdę" chcą pracować oraz poszerzać swoją wiedzę.
Plusy:
- umowa o prace
- wynagrodzenie ZAWSZE na czas
- regularne szkolenia
- Pakiet Medyczny
Minusy:
- zbyt dużo negatywnie nastawionych pracowników, którzy za wszelką cenę hamują rozwój firmy.
Tą drogą pozdrawiam ich wszystkich czytając wcześniejsze komentarze, które wg mnie i z pewnoscią wielu zaangażowanych w swoją pracę pracowników Domino nie są zgodne z prawdą.
Przekonaj się sam:
Zapraszam wszystkich chętnych na rekrutację :-)
Adam
Dział Exportu
13
----- 2016-09-04 20:51:20
PS.
awans jest możliwy ale na magazyn na Rzeźniczą przy pakowaniu ubikacji.
6
M. 2016-12-16 16:01:25
Pracuję w Domino od kilku miesięcy, ciągle studiuję, jak na jedną z pierwszych prac to mam całkiem fajną wypłatę - dostaję kilka stówek więcej netto niż krajowa brutto. Pracuję pod tym "juniorem" i ani razu nie usłyszałam łaciny, nie ma mobbingu, atmosfera wśród pracowników jest fajna - jak się nie sieje fermentu to go nie ma (to chyba dosyć proste?). Co jakiś czas mam okazję przedyskutować swoje pomysły z przełożonymi, czuję, że to, co mam do powiedzenia jest brane pod uwagę. Naprawdę nie mam zastrzeżeń co do szacunku co do pracowników, a nie pracuję tu od n lat. Może coś się zmieniło albo wcale nie było jak opisywane?
Pozdrawiam, M.
2
zainteresowany 2016-12-17 14:02:16
Prosze nie żartuj sobie dziewczyno!!!!
2
aaaaa 2016-12-17 14:03:46
Kolejna opinia pisana na zamówienie młodego:)
4
zzzz 2016-12-22 13:28:24
Jeżeli jest tak super to podpisz się pełnym imieniem i nazwiskiem !!
2
pracownik 2017-01-03 21:41:37
Potwierdzam twoje słowa Adamie, dodam tylko jedno - Jedną z podstawowych działalności dorosłego człowieka jest praca. To właśnie ona wypełnia nam prawie połowę życia i decyduje o jego kształcie oraz o nas samych.
3
ciekawska 2017-02-21 12:45:18
Szkoda, że nie ma IP pod komentarzem , od razu byłoby wiadomo, czy to pisze ta sama osoba ;)
1
nick 2017-02-21 13:16:47
Dokładnie, podstawiona przez "trzech muszkieterów"....
1
zzzzz 2017-03-02 18:55:11
Muszkieter jest tylko jeden !!!!!:):):)
2
Marcin 2017-03-03 18:57:07
Mam zamiar startować do tej firmy jako pracownik fizyczny na magazyn, dajcie proszę informacje czy to dobry wybór lub kilka uwag jak tam jest z góry dziękuję. Jestem nowy w Dzierżoniowie i szukam pracy na miejscu.
1
niezlozecv 2017-03-25 18:19:21
"wynagrodzenie zawsze na czas"
wypłata wynagrodzenia na czas to zasrany obowiązek pracodawcy, więc nie ma co się nad tym tak spuszczać
1
Zostaw swoją opinię o Domino - Dzierżoniów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Domino