Spec-Bet Betoniarnia

Makowiec

Opinie o Spec-Bet Betoniarnia

radomianin 2013-03-15 14:42:23
Nie jest to jedyna zła opinia o Wytwórni betonu.
Zobacz co się dzieje w Radomiu .
Narzekań jest coraz więcej , co mogę Ci doradzić to że bywaj bardziej cierpliwy w innej firmie .
Powodzenia
xxx 2013-03-23 18:34:53
Widzę, że nareszcie ktoś odważył się napisać prawdę o tym zakładzie. Co prawda to prawda, nie mają tam zbyt dobrych warunków ale przynajmniej płacą w terminie. A w dzisiejszych czasach ciężko i o to.
1
XX 2014-07-05 07:09:09
Firma bardzo niekompetentna . Żądzących jest jak mówicie. Jedyną poczciwą osobą jest starsza Pani szefowa. (usunięte przez administratora)
5
zadowolony 2015-02-08 18:14:11
Jestem zadowolony.placa dobrze pozdrawiam
5
cycu 2015-02-28 10:59:11
Normy są tak wygórowane, że trzeba dopłacac do pracy, autobusem trzeba bez biletu jezdzic, odżywiac sie powietrzem, a w skali roku i tak nie bedzie najniższej krajowej, jak nie ma zamówien siedzisz w domu.
klapek 2015-08-12 10:18:28
Firma jak firma wyroby całkiem spoko, ale jeśli chodzi o atmosferę w firmie i cały rodzinny sztab zarządzający to dno i kilka metrów mułu.... nie chcę być złym prorokiem, ale jeszcze trochę i przestanie firma istnieć... konkurencja nie śpi!
Jarek -mechanik 2015-09-10 19:56:14
Byłem tam za pracą jako mechanik, krzyknąlem im stawkę ale nie stać ich na mnie.Myslą ,ze hydraulikę w tych złomach to im zrobi frajer i za "frajer". Lubują się w zatrudnianiu alkoholikow.Ten udaje ,ze płaci , a ci udają ,ze pracują.Muszę im podesłac paru pijaczków...to wykonczą te firme na amen.
sebastian 2016-03-19 10:20:52
Pod nowymi rządami bez Babki firma się odradza, nie ma wyciągania pieniędzy, są inwestycje, pracuję czwarty rok ale jest coraz lepiej, polecam
Krzysiek 2016-03-19 10:27:11
Daj spokoj z babką- nie wiem co teraz robi ale jak sobie o niej przypomne to sraczki dostaje, powinna odejsc
1
zygi 2016-08-18 07:51:46
zarabiam w makowcu 6000 i jest ok, jak mam w anglii pracowac za 7000 to wole sumiennie pracowac kolo domu
Kierowca 2016-08-23 22:48:41
Dajcie spokój z tym Makowcem bo się kończy .Chca do pracy na wywrotke za 2 tys na miesiąc to na kasie w biedronce się zarabia wiecej.

2
kierowca z Makowca 2016-10-10 08:49:28
debilom płacą 2000 miesięcznie, dobry kierowca wyciąga 5000 na rękę
1
pracownik 2016-10-10 08:58:11
Pracowałem w Makowcu kilka lat, ostatnie lata babki to wyciąganie kasy dla wnuczek, beztalenty straszne, doiły biedną babkę jak tylko się dało. Obcinała wypłatę nie wiadomo dlaczego, wiecznie brakowało pieniędzy. Po odejściu babki poprawiło się, ile zarobisz tyle ci wypłacą.
1
Placowy 2016-10-12 17:18:57
Witam, w specbet muzeum w makowcu widzę ze firma dobiera kierowców do wieku samochodów. czas dla szefostwa zatrzymal się piętnaście lat temu z rozwojem tej firmy. Cóż więcej można powiedzieć, firma rządzi Mariusz a szefostwo to tylko pionki. Z resztą czego można się spodziewać po prostych chłopach.(Andrzej i jego syn rodzynek Przemek) Nie wróżę im długiej przyszłości bo i tak Mariusz kupi ta firmę za ich własne pieniądze. Powodzenia życzę
zenuś 2016-10-12 18:53:12
ciekawe u kogo widziałeś taką pensje ty propagandzisto albo jesteś z biura i tak czarujesz chyba że jest tylko opcja. kierowca pompogruszki lub jesteś przydupasem szefa i dobrze kapslujesz czyli pan Mariusz
Były Pracownik 2016-10-12 21:23:15
Pracowałem tam przez kilka lat i widziałem co sie dzieje u kierowców na placu ,albo dobrze żyjesz z Dyrektorem Mariuszem albo długo nie popracujesz , a to co napisał mój przedmówca to cała prawda właściciel to Pionek a prawdziwy szef to Dyrektor M
szkoda 2016-10-13 09:38:12
Ten szef Przemek to kupuje sobie nowe auta osobowe za 400 tys a w firme 5groszy nie dołoży, krew nas zalewala jak cochwila nowymi przyjeżdżał autami a maszyny nie wymienione auta nowe by sie przydaly a tu rozpasanie nie ma kto walnac reka w stół jak stara szefowa... szkoda bo dobrze sie tam procowało, duża firma duzy park maszyn, tylko szef Andrzej powinien to poprowadzic
3
MAX 2016-10-13 19:51:38
W koncu ktoś napisał prawdę o tej firmie, tylko szkoda że już trochę za późno bo z tego co słyszałem odeszła lepsza cześć kierowców i jeżdżą emeryci, a pan dyrektor Mariusz, który chandlowal całe zestawy na lewo w oczach szefów jest najlepszym handlowcem, każdy pracownik o tym wie a szef tego nie widzi. Pozdro.
Zostaw swoją opinię o Spec-Bet Betoniarnia - Makowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Spec-Bet Betoniarnia