Deco-Sun S.C.

Swarzędz

Opinie o Deco-Sun S.C.

prawda 2014-11-25 18:01:59
Ktoś tu pisze kłamstwa jakich jeszcze nie słyszałem. Firma ma jedne z wyższych cen w Polsce bo sprzedaje ekskluzywne, luksusowe produkty. Pracuję tam już kilka lat i bardzo dobrze znam sytuację. Po niektórych wpisach widac ze ktos życzliwy (pewnie jakis zdesperowany z konkurencji) dodaje nieprawdziwe informacje o niskich cenach, udawanej produkcji i inne.
3
Gucio(też z pszczółki Mai) 2015-01-06 19:55:44
wróciłem z naszej bajki też na chwilę. I co widzę : Klara się w byznesmenkę bawi! I to z kim: z Aleksandrem (Robciu) i Bzykiem (Krzyś). Ale się ubawiłem! Światowcy psiakrewka :P I producenci - JASNE!
8
mm 2015-01-08 04:41:56
Pracuję w firmie w Kostrzynie już 3 lata. Nie wiem jak inne koleżanki i koledzy ale mimo tego że chciałabym większe pieniądze to ta praca jest najlepszą ze wszystkich które miałam. Tylko prosimy o imprezy integracyjne nie raz w roku ale co miesiąc:)
1
kontrhent 2015-01-13 16:05:51
No to ja się wypowiem z ramienia kontrahenta jak to wygląda z naszej strony choć to nie jest portal dla nas. Wpis dedykuje wszystkim tym oszołomom którzy wypisują brednie na temat niskich cen i że deco nie utrzyma się długo tak na rynku. Ceny są jedne z wyższych w regionie jak i całej polsce, wszystkie dotychczasowe działania firmy idą w kierunku jeszcze większego zwiększania cen i jakości więc pracodawca raczej na długie lata i z pewną przyszłością. Poza drewnem robią chyba wszystko sami - tego nie jestem pewien. Dużej rotacji pracowników przynajmniej w działach z którymi kontaktujemy się na co dzień, nie zauważyliśmy do tej pory a to na pewno o czymś świadczy.
3
dobry 2015-03-01 18:10:45
Firma jest okey,płace spoko nawet na czas ,tylko dyrektor fałszywy i to przez niego cała rodzinna atmosfera się skopała Krzychu przestań się tak w niego wpatrywać bo to i tak więcej pieniędzy ci nie przyniesie przestań być tak zabufany i dbaj o swoich ludzi bo to oni pracują na tą firmę i to oni przynoszą korzyści
4
=--= 2015-03-30 11:28:25
Pierwsza właściwa opinia i co bardzo ważne szczera prawda!!! reszta totalny stek bzdur mijających się z prawdą.
4
M...a 2015-04-02 11:11:57
Chcemy zwolnienia dyrektora w trybie pilnym. Ale to nie wszystko. Ma powstać świetlica z wygodnymi kanapami, telewizorem i barkiem (za darmo). Możemy zaczynać o 8:00 ale nie od pracy a od spotkań w świetlicy. Obejrzymy zbuntowanego anioła, potem możemy chwile popracować. Około południa 2 godzinna przerwa, moze grill i piwko na wolnym powietrzu. Potem znowu ze 2 godziny pracy, i około 15:00 koniec. Kto chce pije drinki i bawi się, gra w tenisa stołowego, bilarda a kto chce wraca do domu. I jeszcze jedno powinien być transport z domu i do domu bo lokalizacja jest niezbyt wygodna. Przynajmniej raz w tygodniu kino w godzinach pracy lub ciekawy spektakl.
Płaca minimalna ma byc na poziomie 4500 netto. I jeszcze jedna sprawa zo szefowie powinni nie siedzieć wogóle w firmie bo tylko przeszkadzają i psują rodzinną atmosferę.
9
Zzz 2015-04-04 10:58:47
Firma uczciwa, placa ok i na czas. Jak sie komus nie chce pracowac to sie nie podoba ze go gonia. Jak ktoś nie boi sie ciezkiej pracy to moze byc zadowolony
2
Pracownik 2015-04-23 22:11:24
Są tu opinie negatywne, pozytywne, prawdziwe i zmyślone.
Prawda jest taka że jest to firma ze stabilną pozycją, która każdego roku przyjmuje nowych pracowników. Wszystkim zawsze płaci na czas i widać bardzo duży rozwój. Ja też chciałbym zarabiać więcej choć nie mogę narzekać. Tu się zarabia tyle że można z tego żyć i mam nadzieje że nie będe musiał tego zmieniać.
6
Były pracownik 2016-04-30 00:27:41
Firma specjalizująca się w wyzysku pracowników. Małe pieniądze,bardzo duże wymagania i stale nie zadowoleni szefowie.
6
Obecny pracownik 2016-04-30 20:36:46
Jest dobrze nie można narzekać. Zapierdol jest ale gdzie nie ma.
2
Lokee 2016-07-30 19:24:53
Pracuję na szwalni i jestem szcześliwa bo wreszcie mam normalną pracę.
4
Kiki 2016-10-21 21:16:30
Zaczynają przyjmować ludzi z Czeczenii, Ukrainy czy h...wie z kąt jeszcze! Widocznie Polakom się zaczyna nie opłaca tam pracować, bo z tego co słychać ludzie zaczynają masowo odchodzić czy to oznacza że firma zaczyna oszczędzać.
2
Lele 2016-10-22 14:38:12
Dwóch jest z Afganistanu, trzech z Pakistanu a najwieksza grupa okolo 40 z Kongo. Codziennie tańczą murzyński taniec 'umba-umba' około południa. Podobno jedzie jeszcze zastępca dyrektora z Mongolii i nowa sekretarka z Zimbabwe.
3
hmmm 2016-10-22 14:59:37
Został jakiś Polak po masowych odejsciach?
1
Produkcja-pracownik 2016-10-22 17:30:26
Pracuje na produkcji w DecoSun 7 lat i wszesniej nie robiłem żadnych wpisów ale teraz muszę bo nowe osoby które szukają pracy mogą być w błędzie. Głupota ludzi którzy piszą bzdury jest straszna wiec teraz prawda. Firma ma 10 lat i nie jest w Swarzędzu a w Kostrzynie. Praca na produkcji jest na dwie zmiany. Cała firma to około 55-60 osób ale dokładnie nie liczyłem. Towarzystwo jest przyjemne bo nie ma żadnych oszołomów, tyranów i dreczycieli. Czeczenów i Afrykanów też nie ma. Za to sa dobre, uczciwe pensje i w większości super kolerzeństwo. Nie wiem jak reszta ale ja mam zamiar pracowac w tej firmie wiele lat. Ktoś napisał o masowych zwolnieniach ale to też nieprawda. Co miesiąc są nowe osoby i zostają na wiele lat a jak ktoś odchodzi to głównie że sie nie chce pracować. Z tej pracy nikt normalny się jeszcze nie zwolnił chyba że musiał.
3
P 2016-10-29 11:36:38
Święta prawda. 2 osoby poszły do Wolkswagena zapierdzielac na 3 zmiany za 100 zl więcej. Zaraz będą nowi ktorzy uciekają z Vw.
Anonim 2016-11-02 19:30:41
Witam pracuje w tej firmie kilka lat, pracuje się dość dobrze choć umowy beznadziejne nawet nic na raty nie można dobrze dostać. Odkąd jest dyrektor w tej firmie wszystko schodzi na psy, wszystko zabierane za byle co, Ukraińców wolą zatrudnić niż dać zarobić nam Polakom, ludzie non stop się przewijają bo są zbyt małe zarobki do tego co robimy no i umowy. Żeby to wszystko szło to podniescie ludzia pensję docencie ich i wprowadzcie jedną zmianę tak jak było. Ale pensja to podstawa , lepsza by była sobota choć co droga niż te beznadziejne popoludniowki.
2
P 2016-11-02 19:36:56
No niestety co niektórych to wykaczyli psychicznie, zabierając co miesiąc spod pyska za bzdury
3
Nick 2016-11-02 22:33:17
Coooo za gosciu tu pisze? Popoludniuwki są super nigdy tego nie zmieniajcie bo nareszcie mozna cos załatwić lub wyspac się jak mam ochote. Pracuje z Ukraincem i jest spoko takze nie wiem o co ci chodzi. To ze jest z Ukrainy ? Bardzo fajny kolega i nie moge nic zlego o nim powiedziec.
Jak nie lubisz dyrektora to mu jebnij wypowiedzenie i szukaj szczescia tam gdzie ci będzie lepiej.
1
oli 2016-11-03 10:43:46
Na jakie zarobki można liczyć ? Ile zmian macie ? Widziałam nowe oferty pracy... Pozdrawiam
1
Odpowiedź 2016-11-05 14:29:51
Biura 1 zmiana produkcja 2 zmiany.
Klara 2016-11-06 16:05:26
Pani Klara otwiera biznes w branży erotycznej. Będą zatrudnienia.
1
X 2016-11-07 08:46:43
Pracuje w tej firmie juz kilka lat i wiem ze jest to stała i pewna praca choć napewno nie jest moja wymarzoną. Umowa słaba, zarobki na początku 1600 i co rok można liczyć na podwyżkę 100z. Ci co robią po 10 lat mają chyba 2600-2700. Atmosfeta zależy gdzie się trafi bo są osoby wporzadku ale są też takie z chora psychika i lepiej im nie popaśc. Dyrektor nie jest taki zły jak piszą co niektórzy. Wykonuje swoją pracę i jest wymagający bo chcą tego szefowie a tym zależy tylko na zysku
2
Lulu 2016-11-18 15:28:57
❤ najlepsza firma Ever
1
Zostaw swoją opinię o Deco-Sun S.C. - Swarzędz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Deco-Sun S.C.