Fenster PHU Wojciech Skrzydeł

Częstochowa

Opinie o Fenster PHU Wojciech Skrzydeł

Tomek64 2016-03-20 18:29:04
Pracowałem w tej firmie- oczywiście bez umowy, za grosze. Właściciel skąpy i oszust. Nie zapewnia narzędzi do pracy i pogardza klientami. Kantuje na czym może- na towarze i usłudze głównie. Trzymajcie się od niego z daleka, chuba że chcecie pracować za darmo i tłumaczyć się za szefa bufona.
anusia_34 2016-03-20 18:36:47
Właściciel dorobkiewicz na oszustwach klientów i wykorzystywaniu pracowników. Towar jak chińszczyzna, a usługami potrafi zniszczyć wszystko czego się dotknie. Oczywiście zero odpowiedzialności, a o gwarancji lub rękojmi zapomnijcie.
Elka 2016-07-07 13:43:50
Nie wiem skąd są te opinie ? Zastanawiam się czy to nie jest konkurencja jakaś... Pracuje i jestem zadowolona. Wynagrodzenie na czas i dobra atmosfera.
Remik 2016-07-26 07:47:12
Polecam usługi firmy Fenster z Częstochowy. Fachowo zamontowali okna.
Milena B 2016-08-21 15:12:41
Fenster Częstochowa na rocha jeśłi chodzi o tą firme to polecam. Najtaniej zamontowali okna w mojej firmie. Montaż w jeden dzień. Polecam.
Marcin 2016-09-28 11:39:58
Sam również jestem pracownikiem w tej firmie, i do tej pory współpraca całkiem spokojna i sprawna. Wypłata się zgadza. Do szefa też nic nie mam więc tym bardziej nie mam na co narzekać. W poprzedniej firmie warunki miałem zdecydowanie gorsze jeśli już mam porównywać pracodawców.
Krzysztof 2016-10-24 13:50:35
zgodnie z poprzednimi wpisami - firma bardzo dobrze zawsze traktowała pracowników. rzetelna praca, dobre wykonanie i wysoka jakość używanych materiałów.
Waldemar 2016-11-14 14:24:48
Jedna z niewielu firm w częstochowie, na której można polegać. Nic od kontaktu ze sprzedawcą po realizację i montaż zamówienia mnie nie zawiodło, a zamawiałem już w wielu firmach. jak dla mnie godni polecenia.
Michał 2016-11-21 09:21:45
Praca w dobrym towarzystwie, można się wiele nauczyć od prawdziwych fachowców, a zarobki są dobre.
Zostaw swoją opinię o Fenster PHU Wojciech Skrzydeł - Częstochowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fenster PHU Wojciech Skrzydeł