Urbis Sp. z o.o. Zakład Oczyszczania Miasta

Gniezno

Opinie o Urbis Sp. z o.o. Zakład Oczyszczania Miasta

ja 2016-02-10 23:15:53
szczepionke wscieklizne masz zastrzep sie sama
Pracownik 2016-02-11 08:12:06
Kierownictow na medal hahaha no nie wieże.Chyba Jureczek u gosci ma medal i jej córeczki i chyba ty to gosia piszesz.albo ktos kto poprosu wchodzi kierownictwu w odbyt.czesc wiary i tak znalazła sobie juz prace albo mieli ustawioną to po co mielibyśmy się mscić.chlanie na drugiej kabinie jest i bedzie i pawełeke przy brt tak samo codziennie podpity chodzi a rałafek tego nie widzi i nic z tym nie zrobi bo twierdzi ze jest dobry.wtedy andrzeja też by nie wyrzycił tylko że andrzej sie nie przyznał ze chlał i dlatego go wyjebał...ludzie czysta prawda a rafałek teraz głowi sie w tej swojej opchlonej czuprynie i mysli po co ja takie rzeczy gadałem na głos bo to wszystko jest prawdą a bronią go ci z jego zmiany w tej skurwiałej opini.madzia tak samo chla jak pojebana codziennie jezdza autobusem to widze jak chla z ekipą z Tyłu w autobusie.niby ma faceta i dzieci a z tomeczkiem w zakładzie rządzi.chcesz sexu mmiłości zapraszam na lulkowo.a Ty człowieku sie nie udzielaj ja lepiej żyłem z kierownikiem i wszystko o nim wiedziałem nawet jak do gochy sprzątaczki krecil bo ona juz tam powoli zaczyna rządzic albo to z jej córką ze ponoc Jerzy U sie z nią spotyka.to jest fair?? a jola co robila.?? nawet jej oszołom sniadanie do pracy kupował obiecał góry ttak jak wszytskim rozmawiał z nami i co wykorzystał to wszystko smiec przeciwko nam.ta jego zona tez jakas zastraszona chodzi.ostatnio ich w jagodzie widziłem i szczerze ta kobitka była tak wystraszona maskara,Nie polecam tej firmy...byle do lutego
anonim 2016-02-11 08:18:09
człowieku rałaf bedzie miał sprawe w sadzie bo mu młody zalozył a ja i dwóch jeszcze jestesmy swiadkami zeznania były spisane na policji na obdukcji młody był.i ja osobiscie wysle pismo do prezesa o wydalenie rafała z to co robi.albo jak w czasach prl-u zroic zdjecie twarzy jego wstawic na rynku na tablice ogłoszeń z napisem tego czlowiek nie przyjmowac do pracy bo to gestapowiec.szkoda ze nie jestem w dochodzeniówce tylko na prewencji bo bym sprawe raz dwa rozwikłaał.A ty tomek sie nie odzywaj bo my swoje na komendzie wiemy i na twój tema i na temat waszego kierownika.chcesz to przekaze sprawe dalej.ale was tak przycisom ze bedziecie sypac jak głupi ze strachu.wiec tomek buda albo chycel i siedz cicho ok?? bo ty tez nie jestes swiety.a rafałkowi jak by sie pewna osoba postarał to mogli by zamiast za pobicie to pedofilke dojebac
pracownik 2016-02-11 08:21:31
wy gadaliscie na Kamila ze źle wyglądał a ja k wygląda AGA i PAWEŁ jak codziennie do pracy przychodzą.Przechlani przeruchani na maxa.ta aga taka zmarnowana przychodzi zal mi jej.wkoncu miłość firmowe w tym zakładzie są na topie wsytaczy wsiąść do autobusu liniowego z napisem LULKOWO LUB GNIEZNO i isc na sam tył gdyby byla taka mozlliwosc to podejrzewam ze by sie nawet zaczeli ruchac w tym autobusie
adkd 2016-02-11 08:46:02
tej gosciu mialem szafke koło niego to zapomniał klucza zabrac z domu zap[asowego to otworzył szafke srubokrętem.kaazdy by tak zrobił.Tej tomek a Ty naprawde taki głupi jestes.zero szacunku do własnej osoby.Jak Ci sie cos nie podoba to droga wolna.No nie podoba mi sie to ze narazam swoje zdrowie dla kawałka smiecia.jezeli dla cb jest obojetne czy bedziesz ujebany od gówna i czy sobie przez przypadek wbijesz igłe w łape a nie mówiąc juz o zapaleniu wątroby typu b gdzie podpiwyalismy o szczepienia.zaraź sie i zobaczymy czy wtedy bedziesz taki mąry czlowieku
M.B 2016-02-11 10:02:42
Sądzę ze kierownictwo w naszej firmie
jest .ok.
W kazdej firmie nie tolerują
alkoholu i nałogów nie
ośmieszanie się każdy
wie o tobie.... I nie pisz bzdury
Zachęcam do pracy .... zarobki
lepsze niż
W innych firmach POLECAM
link11111 2016-02-11 10:11:38
Też polecam pracę w Lulkowie kierownictwo jak najbardziej TAK więc nie wiem ludzie czego WY się czepiacie. Macie problemy po między sobą to je załatwcie osobiście a nie na forum.Aż żal mi jak to wszystko czytam.
POLECAM PRACĘ W LULKOWIE!!!!!!!!
Pracownik 2016-02-11 10:43:44
Boże, ludzie wy naprawdę macie najebane w tych baniach i to porządnie... Wypisujecie bzdury na temat ludzi, a tak naprawde to jest zemsta o to że nie przedłużyli wam umów i pozwalniali tych co ćpają, chlają i w chuja walą... Dziwicie się że mała wypłata ? Ale jak ma być te 1600zł jak ktoś jest w pracy tylko kilka dni w miesiącu bo cały czas na chorobowym... Jedziecie na Justynę D. że umawia się z p.Utikiem i że jej mama tam niby rządzi... Jak ona tam może rządzić jak to tylko sprzątaczka, Też bym sobie nie dała wejść na głowę. Skąd to możecie wiedzieć że on się z nią umawia ? Pytaliście się pana Utika ? Czy przy spowiedzi byliście zamiast księdza ? I wam się wyspowiadał z swoich grzechów. HA HA HA... Przecież to kurwa są pomówienia ! Zastanówcie się dwa razy zanim coś tu napiszecie!
a tak z drugiej strony to polecam pracę w tej firmie !
ja 2016-02-11 17:32:41
ty kurwa cpunie zastanow sie co piszesz dosyc ze sam cpales to handlowales na terenie zakladu a kto od ciebie kupowal to wiesz
pracownik 2016-02-11 19:37:25
ze ty z agnieszka sz.cpales to nie wypisujcie bzdur teraz bo mozecie miec z tego duze problemy a ten jebac prace w lulkowie to jest komentarz A.Sz bo ona miala wyjebane na prace wlasnie pozostale sprzataczki musialy za nia ciagle robic a teraz glupio pisze bo jej umowy nie przedluzyli myslala ze jest lepsza od innych ale to wlasnie te gorsze dostaly umowe a jezrli chodzi o jole to znaczy ze jako kierownik ma dobre serce a teraz od was za to ze byl dla was dobry nazywacie go oszolomem ale coz tak dziala narkotyk na mozg
1
trolu 2016-02-11 21:19:17
tu jest wypisana czysta prawda moze co nie ktore komentarze są nie prawdziwe ale wiekszość jest prawdziwa z tym cpaniem przesadzasz??
Pracownik 2016-02-12 08:37:57
Agnieszka SZ nie bądz taka mądra bo my musielismy za Ciebie napierdzielac bo sie nie chciało.Twoj kolega to przynajmniej robił i angażował sie do pracy a Ty?? co chwile chorobowe albo opieka lekarska
1
e-p*****k.pl 2016-02-12 08:46:12
Panie Tomku za takie pisanie moze Pan namieszać sobie i zakładowi.Wiemy ze dostał Pan mieszkanie od firmy ale to nie jest powód zey ich teraz bronić .nasz wycieczka była u was i wszystko było widać.co jest nie tak.ludzie wystraszeni przy tych tasmach stoją...fakt jest to nowy zakład jeden z najlepszych jakie widzielismy ale ta atmosfera w pracy nam nie odpiadała
pracownik 2016-02-12 14:17:23
ja mysle ze tomek prawde pisze a to nie jest bronienie zakladu tylko takie sa fakty trzeba bylo pracowac a nie teraz obwiniac wszystkihc tylko nie siebie
dsf 2016-02-12 23:44:02
no wkoncu ktos normalny sie odezwał batman.Pytły jak pyły ale te smieci radioaktywne co na tasme wyjezdzają bo nie raz bramki wjazdowe piszczaly na czerwono a jak sie chłopaką pytałem to mówili ze radioaktywne wjechało
xpg 2016-02-17 07:29:25
ludzie Wy sami sobie szkodzicie tymi komentarzami. jeden na drugiego cisnie ale kit gdyby to byli pracownicy pisali to co innego.a ja tu widze ze tu nawet wiara pisze co aktualnie tam pracują i cisną na zakład. hahah a madzia sie w koordynatora bawi słyszałam ze chce zeby andrzej do pracy przyszedł...No jak jednych wywalają za picie alkoholu a drugich przyjmują?? dla mnie to chore.Tym bardziej ze sie wtedy rafalowi nie przyznał ze mial wypite a był najebany.i to ze sie nie przyznał to go wyrzucił.a i prosze przekazac kierownikowi Rafałowi zeby Was niedagadywał bo to co on tam z wami dyskutował to tez jest nagrane jak gadał ze w razie co zadnego pobicia nie było.chętnie bym poszedl do pracy jako detektyw albo inspektor bhp bo bym codziennie na lulkowie był.a Utig to by wtedy miał przejebane.powinien mu ktos kiedys taką swinie podłożyć zeby sie zesrał.Pajac
HWDL były pracownik 2016-02-19 08:58:30
Ludzie!!!!!!!!!!!!!! po komentarzach juz powinno wam sie odechciec tam isc do pracy .ale jeszcze jedno>. Nie Ufajcie zadnemu kierownikowi szczegolnie głownemu Jurkowi.a wiecie dlaczego.Wzioł kilka osob na rozmowe niby szczerą i co wyjebał wszystkich bo wszystko wykorzystał przeciwko im nawet te wszystkie problemy co mieli kilka lat temu co mu sie zwierzyli.Mi żal jest jednego chłopaszka bo kiera wiedział ze młody ma cięzką sytuacje rodzinną i ze miał mame chorą na raka,a kto wie moze gdyby go nie wyjebał to jego mama by jego żyła.Ten człowiek to skurwiel i gestapowiec. taka jest moja opinia na temat tej oto że firmy.skandal żeby ludzie sobie na wzjaem podkładali świnie.UTIG- skrot od Ujebany Trol i Gestapowiec
1
dasdsd 2016-02-19 09:01:02
jak nie bedą chcieli Ciebie w tej firmie to zrobią z ciebie cpuna alkoholika albo chuj wie co jeszcze
wielki brat 2016-02-20 19:32:12
praca jest super i kierownictwo jeszcze lepsze ale trzeba coś dać od siebie a nie pisać bajki
fjenf 2016-02-21 05:21:30
wielki brat.: Kretynie jak moze byc kierownictwo lepsze od pracy.Ludzie uważajcie na kierownika.Jego synalek tez tam pracuje chyba jako wagowy.mnijesza z tym ale jego syna nie zpraszajcie do znajomych na fejsie.bo on pokazuje swojemu ojcu co ludzie udostepniają na fejsie.Ostatnio miałiałem taki przypadek ze utig podszedł do mnie i mi sie pyta co ja za głupoty udosepniam na fejsie.hehe zwykle filmiki pokazowe albo piosenki.A kierownik stwierdził oto jego słowa powtórze,,A ty co udostępniasz na fejsie??'' Ja?? no ty.ja nic nie udostepniam.a on.A wiesz ze tymi udostepnieniami możesz zaszkodzic firmie?? hahaha tak zakład zajmujący sie sortowaniem smieci i jak mu zaszkodzic przez fejsa.smiech na saali.Kierownik goni ludzi za alko a synalej jego po amfie chodzi raz go widziałem na zejsciu. kierownictwo jak dzieci.a idz do kierownika na konfrontacje to Ci powie ze sobie jaja z niego robisz i zaraz ci zagrozi wyrzuceniem.idota jeden
2016-02-25 19:58:06
Praca jest fajna fajni ludzie na taśmie i kierowscy som ok
On się wcale tu nie wypowiad 2016-02-29 18:55:17
zastanowcie sie czy ta osoba co o niej taki piszecie wgl odpoiada na wasze suche opinie bo jest madrzejszyi wiem ze nie odpisuje. a ty Maria masz spszare miedzy zebami widac ze 10 kutachów na raz przyjmujesz.hahaha.sssijj goo.beata to sama kolejna psia dewotka.haha dziwi sie ze ją facet zostawił a kto by z takim debilem wytzymał co nadaje sie tylko do przeruchania..Tomek bezdomek donosciel.a ostatnio jaki zesrany z tej roboty wracał chyba wpierdol od kogos oczekuje zeby dostac taki zesrany szedł kozak w necie pizda w swiecie jak wy wszyscy hahaha.Jebac was brudasy.hehe Lechu Ty to jestes zwałowy.wszyscy sie z zciebie smieją ze nigdy dziewczyny nie miałes.to znaczy miałes hahah ręke hahaha walikijco
jksefn 2016-03-02 06:43:38
Pracowałam tam i ludzię Byli ale to BYLI naprawde okey chodzi mi o pracowników.Tylko dopiero potem jak wiare pozwalniali to się wtedy okazało jaka ta wiara co stałam z nimi na taśmie okazała się dwulicowa.nie kumplujcie sie z nikim.szczegolnie z madzią i tomkiem bo to banda kretynów.na początku z tobą slodko gadają a potem ci dupe opierdalają.. to sie nazywają ludzie?? bo dla mnie to zwierzęta które kierują się co im instynkt podpowiada.K...L nie był swięty ale była wiara duzo gorsza od niego i pracują tam do dzis.Pytanie?? dlaczego Oni
ja 2016-03-05 19:17:23
firma jest ok
bzjzjz 2016-03-14 06:49:16
Ja. Wiesz kto kupowal bo sam. Kupowales
Zostaw swoją opinię o Urbis Sp. z o.o. Zakład Oczyszczania Miasta - Gniezno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Urbis Sp. z o.o. Zakład Oczyszczania Miasta