Eko-Tom S.C. Teresa i Tomasz Turguła

Poznań

Opinie o Eko-Tom S.C. Teresa i Tomasz Turguła

sebastian 2013-06-02 22:14:38
nie polecam, niskie zarobki, wysokie wymagania
10
Polak 2014-11-26 23:46:33
Witam.Jakie są zarobki Ładowacz odpadów w Eko-Tom
3
pracownik 2015-04-07 19:45:44
Nie polecam nikomu. Szefostwo i kierownictwo banda debili delikatnie mowiac.
4
Zenon 2015-07-04 22:16:16
Pytanie do kierowcow w eko tom. Jak wyglada praca jako kierowca C bramowiec w tej firmie tzn czy trzeba jezdzic jak wariat bo ciagle poganiaja czy stosuja niewolnictwo a czy moze inne dziwne praktyki bywaja?
1
pracownik... 2015-07-19 18:49:03
Szefostwo najchetniej niewypuszczalo by pracowników do domu. Zero szacunku, jedyne co to pieniadze na czas chociaz kokosów nie zarobisz. Nie polecam chyba ze naprawde masz nóż na karku!
4
Kierowca 2015-07-27 19:16:35
Praca minimum 12 godzin. Stawka 12zl kat c. Pierwszy miesiac zlecenie 11zl. Co wazne na poczatku jezdzisz ze starym kierowca kilka dni i za ten okres masz 8zl. Auta w miare ok. Pieniadze na czas. Biora wszystkich jak leci jak cofniesz w brame i znasz miasto to masz prace. Godziny pracy przejebane oboz pracy. Mnostwo zlecen maja ale technicznie kuleja.

3
peneriada 2015-11-07 18:22:58
Witam robota na placu przejebana,stary nonstop smiga po placu swoim samochodzikiem i cały czas obserwuje czy ludzie pracują a płaca dla placowych 10 zeta na łape masakra jakaś,KOŁCHOZ
3
driver 2016-01-13 14:42:00
Płacą zawsze w terminie, ważne - samochody bardzo zadbane bez usterek. Polecam, obecnie pracuje kilka lat jako kierowca i nie narzekam. Czytając poprzednie opinie domyślam się że to ludzie bez kwalifikacji chcący "zaczepić się" gdzieś na kilka miesięcy. Firma dla ludzi szukających stałej pracy za sensowne pieniądze.
1
obecny driver 2016-01-13 14:48:18
Najlepszym miernikiem jest staż pracy większości pracowników, skoro tyle lat pracujemy w tej firmie to znaczy że nie jest tak źle jak piszą powyżej.
Jeszcze się taki nie narodził żeby wszystkim dogodził.
Stan techniczny samochodów jest na bieżąco monitorowany, a najważniejsze że płacą na czas.
1
Pracownik... 2016-01-15 16:17:11
Ciekawe ktory z kierownictwa podszyl sie pod: obecny driver? Pieniadze na czas, auta bez usterek a ludzi traktuja jak w obozie pracy i robia z nich debili! Pracowalem i nie polecam!
5
były pracownik 2016-02-07 22:09:32
pracowałem tam kilka lat pieniadze na czas były zawsze.co do kierownictwa to były dni lepsze i gorsze ale tych lepszych było wiecej."JAK KUBA BOGU TAK BOG KUBIE" ja na dyr. narzekać nie mogę. auta w dobrym stanie, naprawy i obssługa na czas. jak dbałes o auto to na drodze nie sprawiał problemu chyba ze jezdzili nimi tzw. kombajnisci.
2
Ja 2016-07-15 08:40:48
Podejście do człowieka tragiczne. Po miesiacu pracy jestes zmeczony psychicznie i fizycznie bo praca minimum 12 h. Stara gwardia odchodzi wiec to chyba o czyms swiadczy
3
MI 2016-08-09 11:20:39
Podejście do klienta fatalne, nie polecam. Gburowatość i bezczelność na porządku dziennym.
2
Chętny 2016-09-22 18:19:16
Proszę o szczere opinie, da się tam popracować normalnie, bez nerwów i ciągłej spiny?
Jakie są też stawki na kierowcę kat. C?
Byly pracownik 2016-11-14 16:13:05
Daj sobie spokoj... powyższe opinie o sa jak najbardziej prawdziwe. Jednym slowem patologia.
1
Zostaw swoją opinię o Eko-Tom S.C. Teresa i Tomasz Turguła - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eko-Tom S.C. Teresa i Tomasz Turguła