Eurofoam Poznań Sp. z o.o.

Janikowo

Opinie o Eurofoam Poznań Sp. z o.o.

Masterchef 2016-05-25 20:20:10
Ja osobiacie proponuje Wam wszystkim nauczyc sie przede wszystkim poprawnej polszczyzny. Jestescie pezetami po zawodowkach i wymagacie od ludzi nie wiadomo czego. Trzeba bylo sie uczyc i isc w inna strone, a nie teraz wypisujecie jak to Wam zle. Ludzie z PGR-ow zastanowcie sie kilka razy zanim cos napiszecie. A przede wszystkim pamietajcie... ze z dziada Pana nie bedzie. Dziekujcie Bogu ze macie robote i kierownictwo i reszta zalogi nad Wami czuwa, inaczej bylo by jak na wiezy Babel. Uzywajcie mozgow i nie pierdol..ie 3 po 3.
2
duzy 2016-05-25 23:10:47
To prawda wszystko na pracowników a od nich zero pomyslu i za co biora pesje za brak dezinformacji między biurem a produkcja niech zaczna od siebie a ptem pomysly ,
rzyczliwy 2016-05-26 10:13:01
Za całą sytuację można obwinic tylko kierownictwo a nie pracownikow
nie umieją zarządzać,najlepiej rospieprzyc zmiany ktore są z soba zrzyte ,zacznijcie najlepiej od siebie.
Masterchef 2016-05-27 09:14:50
Z tego co zauwazylem to najwiecej wpisow jest osob ktorym nie chce sie reki podniesc by podrapac sie po czole. Faktycznie szkola srednia to juz powod by moc sie wywyzszac
1
Notak 2016-05-27 09:39:36
A ja widzę że ty będziesz sprawdzać wszystkie opinie, ha ha ha boli cie to
Masterchef 2016-05-27 16:24:29
Czytam opinie poniewaz przygotowuje sprawozdanie o tak prostych ludziach jak wiekszosc z Was. Niedlugo bedzie mozna o tym poczytac. "Jak zyc w XXI wieku bedac prostakiem z XIII wieku, co wniosly PGRy w nasze zycie i jak odroznic czlowieka inteligentnego od wiesniaka"
4
Notak 2016-05-27 23:15:43
Haha żeś się wysilil, pfffff
sprawiedliwy 2016-05-28 18:30:26
Wiecie,co wstyd mi za was potraficie się tylko obrażać.Większość z was w Niedziele do kościółka,a tu szyderstwa i obrażanie się wzajemne.Wykształciuchy są potrzebni i robole też jedni bez drugich padną.Żal pracować w takiej firmie gdzie jedni do drugich nie mają szacunku .
2
mati 2016-05-29 18:21:28
Co się dzieję w tej firmie to jest jakiś dramat odkąd rządy przejął nowy kierownik to jest czysta patologia nocce z piątku na sobotę daje do odróbki z czego robi się długi weekend gdzie następnego dnia ( "sobota " po Bożym Ciele) dwie zmiany muszą przyjść i tyrać jak woły paranoja jakaś :zemsta ? albo mania wyższości
3
mati 2016-05-29 21:31:02
Tak masz racje pani kasia jest bardzo fajna ;
2
sprawiedliwy 2016-05-30 08:47:16
Tyrać jak woły jaja se robisz mati większość przychodzi się po opieprzać i tyle są tacy,że uczciwie pracują,ale tego nikt nie widzi i wszyscy dostają 500zł premi brać się za nierobów to nie będzie trzeba chodzić w każde wolne dni.Takie me zdanie pracownika z produkcji który widzi jak kto pracuje,aż się we mnie k...a! gotuje.
rzyczliwy 2016-05-30 09:23:50
Tu się z toba zgadzam w 100procentach !!!!
duzy 2016-05-31 18:34:17
Najpierw niech zaczną od siebie a potem szacunek do pracowników wstyd ze tacy ludzie maja takie stanowiska
1
Mejk 2016-05-31 19:35:32
Tak, taka ich wlasnie rola, ale nie poprawią nic sposobem ktory chca wprowadzic,wymieszanie nic nie da bo niby i dlaczego miało by dać, pogorszy i zaogni jeszcze bardziej nienajlepszą już i tak sytuację, tego nie potrafą zrozumieć.. wolą szukać problemów tam gdzie ich nie ma. A jesli chodzi o okienka to kazdego z osobna indywidualna sprawa czy chce przyjsc czy nie, to normalny dzień wolny..i tak tez nam to tłumaczono rok temu przez kierownictwo gdy wprowadzano nowy system,ale dziś zmieniają zdanie, lecz nic i nikt nie ma prawa zmuszać pracowników do przychodzenia do pracy w dzien wolny..mogą jedynie zmotywować,zachęcić jednak oni wolą droge demotywacji.
Notak 2016-05-31 21:20:54
brawo! Bardzo dobrze powiedziane, zero motywacji, aż człowiekowi się do pracy nie chce przychodzic. To prawda że można zmienić pracę jak się nie podoba, ale po co, ludzie się też przyzwyczajaja to miejsca swojej pracy i do ludzi i przedewszystkim chcą pracować, więc dajcie nam szansę. Nie dobijajcie nas za każdym razem jak myślimy że już będzie dobrze.
duzy 2016-05-31 21:32:33
Bo to sa ludzie bez muzgow nie myślą najpierw cos robia a potem mydla
inny 2016-06-01 16:32:10
Zastanowscie sie co robicie produkcja zalezy od nas pracowników wystarczy ze na 1 dzien produkcja stanie i co plecy i kara
6
ZNISMACZONA 2016-06-09 17:00:42
TO TY NIE MASZ POJĘCIA CO TO PRACA PRACUJE TAM SZMAT CZASU I TAKIEGO LAJCIKU JAK W TEJ FIRMIE TO NIEMA NIGDZIE A KROWA CO DUŻO BUCZY MAŁO MLEKA DAJE LUDZIE CHCIELI BY ZAROBIĆ ALE SIĘ NIE NAROBIĆ CO NIE KTÓRZY JAKBY PRACOWALI W INNYM ZAKŁADZIE JUŻ DAWNO BY WYLECIELI TEN ZAKŁAD JEST JAK PRZECZKOLE Z TYCH TRZECH ZMIAN TO JEDNĄ BY ZROBIĆ CO UCZCIWIE PRACUJE A RESZTA SIĘ OPIERDALA A CO DO PREMI TO POWINNA BYĆ REGULOWANA A NIE STAŁA BO NIE WSZYSCY RÓWNO PRACUJĄ I CI CO UCZCIWIE PRACUJĄ SĄ POKRZYWDZENI
ZNIESMACZONA 2016-06-09 17:19:47
NIE MASZ POJĘCIA O PRACY POPRACUJ TROCHĘ NA AKORD TO ZOBACZYSZ CO TO ZNACZY PRACOWAĆ JAK ROBOT BO TO ZAKŁAD LUDZI CHRONIONYCH DAWNO BYM POŁOWĘ WYLAŁA ZA ICH ŚCIEMNIANIE A NAJWIĘCEJ MAJĄ DO POWIEDZENIA ZA PRACĘ NIECH SIĘ WEZMĄ A NIE O OCZERNIANIE ZAKŁADU
Mr.Robot 2016-06-09 19:26:40
Nazwiska!
1
Baobab 2016-06-11 01:15:37
Nazwiska? Sam powinieneś wiedzieć, kto sumiennie pracuje, a kto bąki zbija, z resztą od wielu lat :/
1
Baobab 2016-06-11 01:21:35
Zgodzę się z tą opinią. Większość pracowników przychodzi do pracy, żeby tylko ''odpykać'' te 8h. A inni muszą n.......alać za innych. Żal totalny
2
Baobab 2016-07-20 04:13:30
Jak już tak bardzo jesteś inteligentny i wiesz co pisać w swoich książkach, to używaj polskich znaków, bo jak na razie nie grzeszysz poprawną polszczyzną...
1
Pan I Władca 2016-10-09 01:14:35
Człowieku, to że niektórzy ludzie nie potrafią pisać to nie znaczy że nie potrafią się wysłowić, a czy ktoś z nami rozmawia o planowanych "poszczególnych zmianach" nikt ...zawsze dowiadujemy się ostatni albo się boicie przedstawić swoje argumenty albo uważacie się za nie wiadomo kogo i eksperymentujecie naszym kosztem następnie, są robione zebrania "przeprosinowe" po chuuj ?? Jak się komuś nie chce pracować to wyj...bać jest tylu chętnych na poszczególne stanowiska. A na końcu po tych Waszych mądrych decyzjach i tak wszystkie 3 zmiany na tym cierpią. Eurofoam jest taką firmą że tak naprawdę mogli byśmy robić na 2-zmiany tylko wystarczyło by trochę pomyśleć :) Jeszcze kilka osób się zwolni i może wtedy przejrzycie na oczy.... Bez poważania Jan Zbawiciel.
bylypracownik 2016-10-26 18:33:42
Wywalają jak im się podoba. Zresztą te 3 zmiany są niepotrzebne.
Zostaw swoją opinię o Eurofoam Poznań Sp. z o.o. - Janikowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurofoam Poznań Sp. z o.o.